Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Pola... chodź, pagadamy.....

Polecane posty

Moje malkontenctwo, Psedło, ma solidne podstawy, nie każ mi się powtarzać. zresztą...sam przykładasz do niego rekę. Bo to widze faceta który bez kobiet żyć nie może.... Pławi się w kobiecych klimatach do upojenia, wdzięczy się, podkrada i kusi...:) Czy to jest męskie, Psedło..? sam powiedz. to takie trochę ciotowate jest. bez obrazy.

Gość Psedłonim
:-) Złośliwa? No może i nie jestem aktualnie w Twoim Typie. A jaki jest Twój typ? Ja posiadam dość spore umiejętności dostosowawcze. Bylem miał stosowne wytyczne. A więc?

"Widać, masz myślącą męską część rodziny. Z drugiej strony, też mi problem rozpracować babską psyche... " :D :D kolejna sentencja do skopiowania i zachowania w archiwum

Gość Psedłonim
Ubawiłem się po pachy, Retro. Nieomal posilałem z radości. :-) Koleżanki powinny Ci za takie słowa spuścić manto. Co Ty nazywasz ciotowatością? Co?

Gość Psedłonim
Dziękuję, Palola. Dodatkowo naucz się na pamięć. :-)

Gość Psedłonim
Swoją drogą, Retro, w sposób niezamierzony wygłosiłaś komplement. Cieszę się, że mnie takim postrzegasz, znaczy jako osobnika lubiącego towarzystwo kobiet. NIeskromnie muszę dodać, że jaja posiadam zarówno w głowie, jak i w miejscu do tego przeznaczonym. :-)

Gość Psedłonim
Ogromna większość, p. Justynaaa, nosi się wręcz fatalnie.

"jak ja dam rade bez netu" Złośliwko, nie strasz ludzi, ja na samą myśl dostaję gęśiej skórki :O Ale dlaczego masz wytrzymywać? o co kaman? Retro, nie męcz Psełdonima, bo jak się przejmie nie będzie codziennych ćwiczeń dla przepony (pomyśl, kto jest w stanie wypisywac tyle niestworzonych rzeczy i to codziennie? ;-) )

Ciotowatością nazywam twoje mizianie się, Psedło.:) twierdzisz że rozpracowałeś kobiecą psyche...? :):) Jesteś w służbie kobiecości, psedło. Prawdziwy niewolnik. Sługa. Jednym słowem, lejesz wodę na mój młynek. Bez kobiet ciebie po prostu nie ma, nie istniejesz. Wiesz o tym, prawda?

a w twoje jaja nie wątpię:) tyle że są perfekcyjnie wirtualne:)

Gość Psedłonim
Ja się miziam? Retro? Chyba dostałaś porażenia mózgowego. Ty lepiej poczytaj, co babki o mnie wypisują. Jeśli uważasz, że to na skutek mojego miziania, to powinnaś się jak najszybciej przebadać. :-)

Psełdonim Ty lepiej z Retro nie zaczynaj, bo jak Cię powali na glebę to ja nie będę miała za kogo wyjść za mąż

Gość Psedłonim
Najzupełniej prawda, Retro. Mocno odkrywcze Twoje spostrzeżenie. Bycie mężczyzną przestaje być abstrakcją wyłącznie w kontekście kobiecym. Inaczej się nie da.

Gość Psedłonim
Dokładnie zresztą to samo odnosi się do bycia kobietą. :-)

Gość Psedłonim
A jaja są wirtualne, ponieważ w takim miejscu jak to nie mogą być inne, o moja droga Retro.

Ty lepiej poczytaj, co babki o mnie wypisują. Jeśli uważasz, że to na skutek mojego miziania, to powinnaś się jak najszybciej przebadać. a co niby wypisują? bo nie wiem pamietam tylko komentarze że jesteś obleśny, wkurwiający, lepki i się miziasz:):) i to są własnie opinie będace efektem twojego miziania się właśnie:):)

Gość Psedłonim
Palola, zachowaj spokój. Retro zasługuje na lekkie przytarcie różków. Widać, jak każdej prawdziwej kobiecie, potrzebne jest jej to życia jak kani woda. :-)

Gość Psedłonim
I vice versa, Retro. Zadaj sobie trud przeczytania tego, co babki sobie o mnie wypisują. :-)

psedło. z tym że jaja wirtualne nie mają az takiej wartości jak te realne:) Ale dobre i takie. Nie możesz mieć żalu że powątpiewam w istnienie tych realnych. :) takie prawo sieci.

Gość Psedłonim
He, he, he... Ciebie także zamierzam wkurzyć, Retro. To na początek, oczywiście. A potem sobie wezmę Cię na czubek widelca i będę ściubić po troszeczku. :-)

Gość Psedłonim
Ja nie mam żalu do sieci, nie mam żalu także do siebie. Swoje wiem, Retro, bez względu na to, co Ty wirtualnie o mnie i moich jajach sądzisz. :-)

Gość Psedłonim
Chciałem dodać, Retro, że moje jaja, zarówno realne jak i wirtualne, dla Ciebie z całą pewnością nic znaczyć nie mogą. :-)

Swoje wiem, Retro, bez względu na to, co Ty wirtualnie o mnie i moich jajach sądzisz. Brawo. Swietne zagranie:) pod tytułem: na pewniaka. Teraz z pewnoscią jestem w stanie pomysleć: kurde, skoro tak mówi, to pewnie tak jest.....:) tyle że twój wirtualny penis, Psedło, jest jakby taki... kurcze.. trochę nadmuchiwany... w sensie... niby dumnie stoi, ale gnie się przy najmniejszej próbie penetracji.....:) dlatego ciebie tak tu wszystkie lubią:) Taki stojący, nieszkodliwy kutas.:) dobra, przeginam, sorry, :) Branie się z tobą za bary ma pewien urok. :):)

No i Retro nie pomoze nam zapełnić wakatów. Jak tak dalej pójdzie to nigdy nie będzie kompletu i nici z tego wesela :( a tak sie cieszyłam :(

Gość Psedłonim
E tam, Palola. Zagniotę ją jak plastelinę. Daj mi nieco czasu. :-)

Gość Psedłonim
Miło mi, Retro, że z taką namiętnością oddałaś się rozważaniom i wyobrażeniom dotyczącym mojego organu... Pierwsze koty za płoty. :-)

OK, to działaj, ja niestety muszę iść trochę popracować, ale odchodzę spokojna! :D