Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Pola... chodź, pagadamy.....

Polecane posty

Gość Psedłonim
Cześć, Samico. Wiesz co? Kompletuję kandydatki na małżonki. Dwie już są. Brakuje jeszcze trzech. Może Ty byś się na trzecią kandydatkę nadała?

psedło widze że uparcie klasyfikujesz mnie jako jednostkę sfrustrowaną:) szczerze, naprawde zaczyna mi być przykro z tego powodu:) moja frustracja naprawdę niczym nie ustępuje twojej.:)

Gość Psedłonim
Bywacie rozbierane także nie koniecznie dla siebie. :-) Chociaż...?

...kobiety ubierają się dla własnej satysfakcji ...;)...zresztą , czy facet jest w stanie docenić starania kobiety ?...:D

Psełdonim i Panowie, i Panie, ale oczywiście na zainteresowaniu wizualnym niektórych panów zależy mi nieco bardziej, a wypływa to z faktu, ze w ten sposób niejako zostaje potwierdzona moją atrakcyjność dla płci przeciwnej, a każdej kobiecie raczej powinno na tym zależeć, czyż nie? Oczywiscie nie mówię o przypadkach, kiedy wolałabym się już temu komuś nie podobać, ale wtedy po prostu spogląda się w innym kierunku :)

cześć złośliwa:) :):) Nie martw się, faceci leca na frustratki i wariatki.:)))

Gość Psedłonim
Czekaj, Retro, po pierwsze - ja nie jestem wcale sfrustrowany. Wręcz odwrotnie, tryskam radością życia. Po drugie - tak Cię odbieram, co mi wolno, albowiem sądy o ludziach są ze swojej natury subiektywne. Czy chcesz, czy nie, robisz wrażenie malkontentki. :-)

zresztą , czy facet jest w stanie docenić starania kobiety ?... Brawo Gem:):)

Gość Psedłonim
Cześć, Gem, chcesz mnie sprowokować? Nie dam się. Moja odpowiedź jest następująca - facet nie doceni starań kobiety. I co? Teraz Ci lepiej na duszy?

"....ze w ten sposób niejako zostaje potwierdzona moją atrakcyjność dla płci przeciwnej, a każdej kobiecie raczej powinno na tym zależeć, czyż nie?" czyż nie. stanowczo protestuję:) dlaczego: powinno...??? coż to za powinność? względem kogo, czego?

Gość Psedłonim
Wydaje mi się, Palola, że sporo dzisiaj już wymieniliśmy uwag o znaczeniu wyglądu zewnętrznego. Widzę, że powoli zaczynasz stosować moje skuteczne metody dyskusji polegające na przelewaniu pustego w próżne. :-) Czuję coś w rodzaju dumy.

retro ONi nie lecą na frustratki i wariatki,bo.... nie byłybysmy same Złosliwa skoro jestesmy same to znaczy że żadne z nas wariatki i frustratki:) to chciałam powiedzieć:))

...oczywiście Retro :D...zapewniam cię, że tylko druga kobieta potrafi docenić trud włożony w odpowiedni wygląd...;) ...facet nie jest w stanie odróżnić odcieni danego koloru...jak więc doceni wszystkie niuanse...? :D

Gość Psedłonim
Zapominając o tym, Retro, że używanie liczby mnogiej w odniesieniu "do nich" jest lekkim nadużyciem. O ile się nie mylę, "ich" jest cała jedna sztuka.

retro- ty widzę dalej starym zwyczajem ignorujesz posty ike:P

P. ...a po co mam ciebie prowokować ? ...ja tylko wypowiadam swoje zdanie ...:)

Gość Psedłonim
Czyżby zdaniem nie szło mężczyzny sprowokować, Gem?

Gość Psedłonim
Zastanów się jednak, Złośliwa. Na razie lista nie jest jeszcze zamknięta. :-)

Psełdonim, mam się czuć pochwalona? (odczuwasz satysfakcję) czy przeciwnie? (przelewam z pustego w próżne) Bo nie wiem, za bardzo przeżywam fakt, ze wkrótce zostanę żoną, więc zdolności percepcyjne nie muszą w tej chwili sprawować się u mnie na miarę swoich możliwosci :)

"zresztą , czy facet jest w stanie docenić starania kobiety ?... " mój brat i szwagier są w takim razie wyjątkami :classic_cool:

Psełdo--wybrałeś zbyt idealne kandydatki bym mogła przy Nich sie dobrze czuć.Ciągłe udowadnianie mężczyźnie swojej inteligencji kobiecości jest męczące....mi sie już nie chce. szukaj dalej tutaj jest pełno idealnych kobiet :) papapapapapap

PS> chociaż po zastanowieniu, oni chyba tylko w miarę dobrze rozpracoewali kobiecą psyche ...

Gość Psedłonim
Dotrzesz się, Palola. A raczej ja Cię dotrę. Będziemy żyć w pełnej harmonii ducha i ciała. :-)

Gość Psedłonim
Moim zdaniem, Złośliwa, masz cykora i dlatego nie chcesz spróbować. Oczywiście, że będę dalej szulkał, aż do osiągnięcia sukcesu. :-)

Gość Psedłonim
Widać, masz myślącą męską część rodziny. :-) Z drugiej strony, też mi problem rozpracować babską psyche...:-).

Gość Psedłonim
Ja nie sądzę, że warto, p. Justynaaaa. Ty popatrz po ulicy, jak kobiety się teraz noszą...