Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziękuję za piosenki i wspólne śpiewanie dziękuję za zdrowie dzieci, moje, rodziny dziękuję za dobry sen dziękuję, że jestem szczuplejsza z dnia na dzień dziękuję że w dzień i w nocy wszystko mi sprzyja dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za mój śliczny dekold

Dziękuję.. za wczorajsze zakupy i bluzkę, która ma prześliczny kolor;) za \"przebudzenia\";) za to, że jutro ostatni dzień w pracy i znowu będzie słodkie lenistwo;) za to, że lada dzień dostanę to co mam dostać i skończy mi się ten paskudny humor z którym jednak nie potrafię sobie poradzić; za to, że jutro będzie lepszy dzień;) za to, że surówka wyszła mi rewelacyjna;) za to, że mogę się tu wyżyć i podnieść na duchu;) za to, że jesteśmy i się kochamy ❤️

Dziekuję za to, że szybko naprawiam swoje błędy za to, że moi synowie są zdrowi, czują się spełnieni i robią to, co lubią za piękne róże, które dziś dostałam, w dodatku pięknie pachną, dawno nie wąchałam tak pachnących róż za to, że mam forsę na to, na co chcę za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuje za to ,że prezent na ukończeniu i za to ,że wpadłam na taki pomysł dziekuję za mozliwości , które mam , by realizować cele dziękuje ,ze zdrowie moich córek , koniec z katarem i kaszlem , trądzikiem i innymi ustrojstwami 🌼 dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziekuję za fajnych dobrych ludzi wokół mnie dziekuję za słodkie trzydniowe lenistwo dziękuję za pieniądze na udane zakupy

Dziękuję za dobry dzień za zdrowie i szczęście moich dzieci za -2cm w każdym udzie :D :D :D :D :D za to, że wszelkie prace idą mi szybko i skutecznie za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję że u kogoś mi bliskiego to nie zawał, tylko wieńcówka za zdrowie i szczęście moich synów za moje zdrowie także, za to, że mam zdrowe gardło i inne części ciała też za spacer w pełnym słońcu za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Obłęd, dzięki za linka. :) znam a jakże, stąd tytuł topiku. :)

dziękuję za majówkę w całokształcie :) dziękuję za zdrowie dziewczynek, moje, rodzinki 🌼 dziękuję za to ,że jestem coraz szczuplejsza ,piękniejsza z dnia na dzień dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za udane zakupy dziękuję, że jestem szczęśliwa ot tak poprostu dziękuję,że dobrze rozumię się ze swoimi córkami ❤️

Dziękuję że jestem wypoczęta że moje dzieci są zdrowe, że dobrze sobie radzą w życiu za spacer skutkujący nowymi sandałkami :) za udaną jutrzejszą wyprawę (Krakowie, witaj :) ) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za deszcz, bo potrzebny dziękuję za harmonie w moim życiu dziękuję za zdrowie dziewczynek, bliskich, moje dziekuję za moje mądre, rezolutne córki ❤️ dziękuję, że w pracy wszysko dobrze dziękuję za wolne popołudnie dziękuję, że jutro mogę dłużej pospać dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za dobry sen dzięuje niezmiennie za zdrowie córek, bliskich mi, moje 🌼 dziękuję, że w moim życiu wszysko jest dobrze dziękuję za dzisiejsze wynagradzenie mojej pracy dziękuję za wytrwałość w ćwiczeniach i efekty dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za spotkanie z dawno nie widzianą osobą za zdrowie i pomyślność wszelaką moich synów, nieustannie za te sandałki!!!!!!!!!!!!!!! (Męczyły mnie cały dzień, wrócilam się po nie tuż przed odjazdem, biegiem! Zdążyłam :D ) za to, że jestem coraz szczuplejsza, zgrabniejsza i ładniejsza :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

szukam przyjemnego noszenia:) dziękuję za dobre stosunki między mną a współpracownikami dziękuje za taaaaki sex ;) dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazek partnerski z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za smaczną rybę dziękuję za zdrowie rodzinki i moje 🌼

No, muszę powiedzieć, że są przewygodne. Te drugie :D Dzisiaj dziekuję za to, że zalatwilam pomyślnie ważna sprawę urzędową za to, że moi synowie są zdrowi i szczęśliwi za kawę na ławce w ogrodzie za ciepłe promienie słońca na mojej twarzy za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję , że weekend już tuż tuż dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za dobre samopoczucie i zdrowie rodziki i moje i,nasze bezpieczeństwo 🌼 dziękuję ,ze tak wyrobiona w pracy jestem a wszystko prawidłowo zrobione dziękuję, że nie robię już literówek pisząc na klawiaturze

dziękuję.. ..za przecudowną majówkę;) ..w końcu się wybraliśmy gdzieś dalej i mój Luby przekonał się (dopiero;/) do wyjazdów;) ale zawsze lepiej późno niż później;) ..za to, że nam się poprawia, że jesteśmy znowu dla siebie - kilkudniowa awaria w związku;) ..za to, że nie jem już od poniedziałku pieczywa i choć za nim strasznie tęsknię, to \"jakoś\' sobie daję radę;) ..za spotkanie przy winku z moją wychowawczynią z podstawówki;) za to, że po tylu latach mamy taki świetny kontakt;) ..za to, że jestem 1 na 10 i pokonam system ;) mnie pewne TU nie zrobi w trąbę;) hehe ..za to, że jutro weekand;) ale ten czas leci! ..za to, że się kochamy, mocno kochamy i walczymy ze wszystkim, wszystkimi, wszystkiemu.. dajemy radę! ❤️

Dziekuję za masaż, nie dość że skuteczny to jeszcze cholernie przyjemny :) za zdrowie i bezpieczeństwo moich dzieci, zawsze i wszedzie za to, że jestem szczęśliwa, zdrowa i opanowana za obiadek podsunięty mi pod nos :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję.. ..za to, że spałam dzisiaj do 10!!! oj, chyba pierwszy raz od dwóch lat to na pewno;) ..za to, że dzisiaj będzie łóżkowa niedziela;) ..za to, że nie ciągnie mnie do jedzenia;) ..za to, że jeszcze jest kilka szczerych osób wśród moich znajomych; ..za to, że się kochamy i dobrze nam ze sobą ❤️

dziękuję za to wszysko co przed chwilą wymieniłam ....ale w wszechświat sie rozprysło :)

Dziękuję.. ..za to, że dostaliśmy trzy świetne propozycje z ubezpieczenia!! a się martwiliśmy, że nas w konia zrobią;) ..za to, że czego nie wybierzemy to będzie dobrze;) ..za to, że ból brzuszka ustępuje.. ..za to, że obiad dzisiaj mam z głowy; ..za \"zwrot\", ale nam się udało;) ..za wszystkie pomyślne niespodzianki co nam się ostatnio przytrafiły;) ..za to, że się kochamy, jesteśmy ze sobą i chcemy być ze sobą ❤️

Dziękuję za moje zdrowe i szczęśliwe dzieci za łatwy i duży zarobek za pyszne ciasta (eeech, wiedzialam, ze tak będzie, nie ma szans na schudnięcie w maju) za masaż, a właściwie masaże i rozmowy z masażystą za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziekuję za to ,ze cały czasm do przodu i lepiej dziekuję za świadomość, że wiem co i jak dziękuję za zdrowie, mądrość, bezpieczeństwo, radość życia moich córek ❤️ dziękuję za moje zdrowie ,szczególnie zdrowe gardło dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z idpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że wkucie moja mija 🌼

Gość Stefffano
- za slowa otuchy po nieudanym zwiazku - wspanialy sloneczny dzien - za pysznym obiadek ktory czeka na mnei w domu - za bliskich, ktorzy mimo moich nie powodzen sa zawsze przymnie!!!! - za to kim jestem, bo naprawde nie musze sie wstydzic:):)

Dziękuję za pyszną żurawinę suszoną, co o niej zapomniałam, a dziś mi wylazła :D za zdrowie moich synów i ich mądre wybory, niezmiennie za cudowne futerko mojego kota i jeszcze bardziej cudowne mruczenie, od razu lepiej :) za to, że umiem oddizelić już ziarno od plew, z dobrym dla mnie skutkiem za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Pogodna, mogłabyś (jeśli byś mogła :D ) wyjaśnić nieco Twój ostatni wpis????!!!!!

hihi miało być: moje mija - tj. zdenerwowanie mi mija dziękuję ,za moją kotkę marudę kochaną dziękuję ,za pieniądze , które płyna do mnie obfitym strumieniem dziękuję, że zaraz wpadnę na pomysł jaki obiad dzisiaj zrobię dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną 🌼 dziekuję za zdrowie niezmienie wszykich mi bliskich dziękuję, za przyjażń

Dziękuję.. ..za książkę, którą przed chwilą kupiłam i która pozwoli mi zapomnieć o rzeczywistości; ..za to, że mój najlepszy przyjaciel znalazł wymarzoną pracę w marketingu w W-wie i choć to daleko ode mnie i że już Go blisko mnie nie będzie, to cieszę się, że udaje Mu się realizować swoje marzenia;) ..za to, że przechytrzyłam mojego przełożonego - wykonałam coś, co jego zdaniem było nie do wykonania i mam za to plusa;) mógłby kasą sypnąć, ale w zasadzie satysfakcja też się liczy;) ..za to, że dzięki temu, że ktoś wjechał nam w \"dupę\", wyjdziemy na prostą;) ..za to, że jestem chora i dzięki czemu nie muszę gotować ani sprzątać;) trzeba widzieć w tym jakieś plusy;) ..za to, że po strasznym koszmarze w nocy miałam się w kogo wtulić, jest ktoś kto przytuli i kto powie, że wszystko będzie ok ❤️

Dziękuję za spokojny normalny dzień za to, że moja rodzina jest zdrowa za miłość wzjaemną ( z moimi kotami, zwłaszcza jednym :D ) za to, że zrobilam prasowanie i teraz długo nie muszę (ufff, co za ulga) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Eeiden, naprawde jesteś szczęściarą :)