Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotruś Ban z wizytą

Ranking kierunków studiów dla nieudaczników i przegrańców

Polecane posty

Gość anka baranka 2 kije
czytaj dobrze czytaj chłopcze...spierd.oliłam....ale przyznaje ze uczenie sie zyciorysu Św. Piotra i tras jego podróży nie było jakąs super perspektywą:o

cieciuwa-bede pracowac w: policji,poprawczakach,więzienieniach itp jesli dobrze pójdzie.Szkoła w moim przypadku nie wchodzi w gre,nie jestem zainteresowana takim gównem,aczkolwiek każdy jest stworzony do czego innego.Jedni do robienia tego co chcą,chociażby za cienką płace,a inni do pierdolenia głupot na forach.

Gość Piotruś Ban z wizyto
lumeena to świadczy o twojej nieporadności życiowej :(

Gość bgvfd
a turystyka?

Gość cieciuwa
NENS WSZYSTKO CO WYMIENILAS TO PERSPEKTYWA GOWNIANIEGO ZYCIAA ZA 900ZL ;-)

Gość Piotruś Ban z wizytom
Nens masz zupełnie racje, w twoim przypadku nie warto sie uczyć. Mam nadzieje że opanowałaś czytanie i umiesz sie podpisać, i odnajdziesz sie przy pracy fizycznej :D Ćwicz już kopanie szpadlem na ogrodzie

Gość psia jego mać
co z tego, że ktoś skonczy mechanikę czy budownictwo na polibudzie, jak jest totalną ciotą i czerwienie się jak ma z kims porozmawiac, tak jak moj kolega wlasnie. Zero inteligencji emocjonalnej! to dopiero przegraniec!

Gość cieciuwa
TURYSTYKA TO DOBRY WYBOR TYLKO NA DOBREJ UCZELNI A NIE NA PRYWATNEJ WSZEDZIE GADAJA ZE POLSKA MOZE STAC SIE POTEGA TURYSTYCZNA ;-)

Może nie za 900 ale i na wiele nie liczę.Ale spoko,rozumiem,że ludzie mają różne priorytety.Zresztą nie oszukujmy się,w tej chwili ważne jest sam papierek o wyższym wykształceniu,bo i tak mało kto pracuje w zawodzie.

Gość a informatyka
i ekonometria? :O:O

Gość wiolllllllla
Nens po jakim kierunku chcesz pracować w miejscach, które wymieniłaś?

duzo zalezy od znajomosci mozna skonczyc gorsze studia a arabiac duzo kasy bo znajomy zalatwil dobra prace

Gość kudi chicks
problemy to wy macie zajebiste, pierdolą głupoty na forach, a sami pewnie zapieprzają za marny tysiąc, ech, polaczki, wam to już nic nie pomoże.

Gość lumeena
że niby co? czego mi kurwa brakuje bo już nie rozumiem? :( kompa mam w małym paluszku, SASY C++ i inne duperela. i gówno! nie mam doświadczenia- tylko praktyki- ale jakoś ludzie pracę znajdują :( chociaz.. u mnie w miescie- laska po polibudzie w gliw na dupie siedzi od 2 miesiecy, cisza... laska po fizyce... po ekonomii na ae takze :/

Nens już lepiej wyjedź na zmywak do Anglii, pucować brudne talerze za funty. Albo możesz podcierać starym niemcom duupska i podmieniać baseny :D

Piotruś Ban z wizytom -dzięki,mistrzu,zrobię tak jak sobie życzysz.

Tylko szoruj dobrze te niemieckie baseny :D

Gość DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
NAJLEPSZY KIERUNEK TO WFZ Z TURYSTYKĄ NA AWFIE !

Gość psi jego mać
ja robote mam po znajomości :P a wy czekajcie na telefon z ofertą pracy hahaha :D

lumeena przykro mi bez praktyki nikt cie nie zatrudni, musiałaś sie bardzo lenić na studiach

Piotruś Ban z wizytom -będe szorować tak długo aż starczy mi sił,a te niemieckie baseny to napewno.W końcu mam szwabskie nazwisko :]

Gość Seksualnie podejrzana
Znam ludzi, kórzy skończyli dwa kierunki na politechnice i siedzą w domu na garnuszku u rodziców i znam ludzi po szkole zawodowej, co sie dobrze ustawili w życiu. Wszystko zależy od odpowiednich znajomości, własnej zaradności i szczęścia, żeby sie znaleźć w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie. Ja studiuję pedagogikę dla własnej satysfakcji i nie uważam, żeby moje życie było spisane na straty, mogę robić to, na co mam ochotę. Do tej pory dobrze sobie radzę, zarabiam 3000 zł( na razie) i nie narzekam. I wkurza mnie, jak ktos mówi, że nie ma pracy, bo skończył zły kierunek studiów.

3000 zł to raczej cienko

Gość kudi chicks
Seksualnie podejrzana, święte słowa.

z tymi filologiami obcymi to przegiąłeś:O z językiem angielski to jest tak że nauczysz się angola lepiej niż rodowici brytole i możesz robić wszystko za granicą bo znasz język...

Gość adaaaaaaaaaaaaaaaa
ja idę na kosmetologie poniewaz kobiety zawsze bedą korzystac z uslug kosmetyczki :) sluby randki czy dla polepszenia wlasnego samopoczucia :)