Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonzallo

czy ktoś zaczyna przygotowania do ciąży?

Polecane posty

lora a nie orientujesz się kiedy ona powinna spadać jak nie zaszłabym w ciążę czy jest to dzień przed @ czy w dzień @? przepraszam że zawracam ci głowę ale sama chyba rozumiesz ?

Z tego co mi się wydaje dzień przed @ lub w dniu @ przynajmniej ja tak myślałam mierząc swoja temperaturę i czekając na okres,który jak wiadomo się nie pojawił.

Alusia1 spadek temperatury to rzecz indywidualna u każdej kobiety Ja mierze temperaturę od dwóch lat i najczęściej temperatura spada gwałtownie dzień przed okresem a kilka razy zdarzyło się tak że spadła w dniu okresuu A co do mierzenia naprawdę ważne jest żeby mierzyć rano po przebudzeniu i za każdym razem w tym samym miejscu Mam nadzieję że tym razem się uda Zarówno Tobie jak i mi:)

No to tak jak przypuszczałam,choć nie mierzyłam swojej tak jak powinnam :O Dziewczyny, uda wam się i nawet nie ma innej opcji!!!

Gość kamiluś
czesc dziewczyny..ja równiez przygotowuje sie do drugiej ciazy..pierwsze dziecko urodzilam na pocztku tego roku i teraz chcialabym drugie...bylam u mojej gin i mowi ze wszystko w porzadku dala mi tabletki na poprawe owulacji i teraz tylko czekac..pozdrawima

lora28.. moze nie krotko trwałe,jesli sie nie uda to bedziemy prubowali dalej az do skutku daj Boze :) pozdrawiam tobie lora28 zycze tego samego !....:)

DMER ja już po starankach,teraz muszę się starać,żeby wszystko było ok z dzieciątkiem:) Kamiluś witamy:) Podziwiam Cię,zuch dziewczyna,ja nie miałam odwagi starać się o drugie dzieciątko do teraz kiedy mój syn ma już 4 latka,natomiast zawsze podziwiam kobietki,które radzą sobie z dwoma maluszkami.

Dziewczyny,zrobiłam sobie suwaczek,mogę go sprawdzić tutaj...? Alusia jak tam? Mam nadzieję,że @ wciąż brak;)

u mnie nie przyszła @ temperaturka 37,4 jeszcze nie spadła ale się pod łamałam bo zaczęły boleć piersi i podbrzusze jak na @ a tak było w poprzednim miesiącu........

ale jutro ma przyjść @ albo po jutrze jak nie przyjdzie w te dni to nie ma już inne opcji

teraz temp spadła na 37,2 więc jutro pewnie przyjdzie @. Kolejny miesiąc starań przed nami.niby byłam przekonana że tak będzie po tych bolących piersiach i syfach na twarzy ale smutno mi jak cholera.

dziewczyny może wy wiecie jak jest z tym wiesiołkiem jak si e go bierze to śluzu płodnego jest więcej czy w ogóle się pojawia (nawet jak go nie ma to będzie)?

Gość mamusienka marzenka
kobitki, mi już 4 dni sie spoznia miesiaczka...Moze jednak nam sie udało:)) Poczekam do niedzieli i zrobie tescik:)

Alusia1 nie wiem dokładnie,jak to jest.Wiem tyle,że jeśli się go bierze od 1 dnia cyklu,to ma być lepszy śluz płodny.Choć z drugiej strony,któraś z dziewczyn się wypowiadała,ze ten wiesiołek ma jakieś uboczne działania,lub nie działa,poczytaj trochę wcześniej w naszym temacie,pamiętam,że też miałam go zażywać,gdyby się nie udało.Mamusieńka,jeśli już 4 dni to spokojnie możesz nawet dzisiaj testować.Mi się @ spóźniła o 1 dzień,a test zrobiony po połuniu już wykazał ciążę.Leć do apteki i czekamy na wynik!:) Trzymamy kciuki oczywiście.

A mnie cały czas bolą piersi i znów pobolewa brzuch tak jak miesiąc temu @ ma być w niedzielę Mam nadzieje że się nie zawiodę... pozdrowionka dla wszystkich

A mnie cały czas bolą piersi i znów pobolewa brzuch tak jak miesiąc temu @ ma być w niedzielę Mam nadzieje że się nie zawiodę... pozdrowionka dla wszystkich

jak jest z tą temp dziś lub jutro mam mieć @ teraz mierzę 37,2 spadła z 37,4 to znaczy że szanse marne?

Alusia1 ja na Twoim miejscu zrobiłabym sobie jutro test.Powaga.Ja miałam podobnie,cały czas temperatura w tych granicach,może akurat się udało;)

Nio to ja ślę fluidy:-) Dziewczyny testujcie się:-) Tylko rano, bo czułość tych testów jest różna. mamusienka marzenka: ty się testuj i dawaj znać:-) Jakby któraś chciała to niech się do mnie odezwie na figa19(at)wp.pl , bo mam w domu jeszcze z 2-3 testy o czułości 10, więc sporej. One sa ważne chyba do września 2009, wiec ja ich raczej nie wykorzystam, a komuś tu moga się przydać.

lora testuj suwaczek. Wchodzisz do swoich ustawień z głównej strony i wpisujesz tam adres strony. Pobcinaj go, bo to forum nie wkleja plików, więc sam adres stronki wystarczy:-)

Gość krzysia27
hej dziewczyny! ja na razie czytam o bobaskach i odżywianiu w ciąży - sporo znalazłam np. na stronce gerbera. no a od nowego roku zaczniemy staranka, bo jeszcze trochę kwasu foliowego trzeba pobrać.

Gość niurka
Chyba jest też taki program na TVNStyle pod tym samym tytułem, czasem uda mi się fragment obejrzeć

jeszcze zaczekam do soboty bo jutro może się pojawić @ jeśli nie to zrobię test ale brzuch na @ coraz bardziej dokucza więc chba bez testu się obejdzie.Obym sie myliła dziś o 22 miałam 37,4

Alusia1 myślę,że jest o tyle ok,że nie spada Ci temperaturka poniżej 37 stopni.Mówię Ci,testuj,nie czekaj,co ma być i tak będzie.Razem z Figą trzymam za Was kciuki!

DZIĘKI LORA, FIGA I INNE DZIEWCZYNY KTÓRE ŻYCZĄ POWODZENIA ALE JAKOŚ PRZECZUCIE MI MÓWI ŻE @ PRZYJDZIE DZIŚ WŁAŚNIE WYBIERAM SIĘ DO PRACY JAK WRÓCĘ ZMIERZĘ ZNÓW JAK SIĘ NIE POJAWI@ KTÓRAŚ Z DZIEWCZYN PISAŁA ŻE TEMP MOŻE SPAŚĆ NAWET KILKA GODZ PRZED @ A JA OSTATNIO DOSTAŁAM PO POŁUDNIU NA RAZIE CZYSTO JESZCZE NIE PRZYSZŁA (PIERWSZY RAZ CHYBA BYM CHCIAŁA ŻĘBY PRZECZUCIE ZAWIODŁO)