Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalonoszalona

DIETKA OD 1 WRZEŚNIA

Polecane posty

Gość alissssssssssss
Od jutra musze od nowa...Wszystko spieprzyłam w piątek....Znowu zaczęłam jeść normalnie....tzn.wszystko...źle,źle,źle!Ach....ale jestem na siebie zła!Ale dzisiaj dostałam okres.Czuję,że to dlatego nie mogłam się opanować.

uuu coś nie piszecie:) ja też zaniedbałam profilek bo niemialaam czasu Ale dietki sie dalej trzymam i słodyczy nie jem :) Ale nie zlikwidowałam nawyku jedzenia po 18 po nie potrafie:( teraz jem sniadanko bułka z serem zółtym jajko i filiżanka kefiru a na obiad makrela z sokiem warzywnym:)

A ja w sobote z rana sie zwazylam i nie schudlam nic, dlatego caly weekend jadlam co chcialam bo uznalam ze to nie ma sensu :( Wiem,ze nie powinnam tak robic,ale wkurza mnie jak waga ani drgnie choc trzymam dietke i licze te durne kalorie...Od jutra sprobuje znowu trzymac rygor. Dzisiejszego dnia nie biore pod uwage bo od rana tez juz sporo zjadlam i nie chce mi sie liczyc kalorii

witam :) ja w niedziele można by rzec, zabalowałam ;) 8 30 kromka chleba z miodem 200kcal, jogurt jogobela150kcal, 11 40 koktajl bananowy i pół banana 250kcal 15 00 szklanka rosołu150kcal, kluski śląskie 200kcal?, malutka rolada 200kcal?, kapusta kiszona 15kcal 18 20 ciasto u babci 250kcal? 20 10 sałatka: papryka 20kcal, 2 pomidory 40kcal, pół cebulki 10kcal, 2 łyżeczki otrąb pszennych, łyżka oleju 90kcal - , jajko na twardo 80kcal. pomiędzy posiłkami jeszcze 5 jabłuszek 160kcal i 2400płynów (900zielonej herbaty, 600 mięty i 900 wody źródlanej) suma kcal: 1815 ufff koniec weekendu nareszcie!, ale przyznam ze śląski łobiod (choc bez modrej kapusty) mnie uszczęśliwił, bo miałam na niego ochotę od 1,5 miesiąca:D

ja to niewiem jak to mozna liczyc ze po tygodniu się coś schudnie? ja tam licze że za jakies 2 tygodnie bede wazyla już 59 kg czyli 1 kg w 3 tygodnie:)

jelinka nie podawaj się chociaż nie widać różnicy, to dopiero tydzień. mój największy problem, brzuch tez jest bez zmian. tylko z tyłka mi zleciało, bo zdarzyłam już doły spodni zniszczyć, bo zaczęły spadać i je przydeptywałam:D a waga to nie wiem, nie mam:)

no właśnie :) ja po miesiącu zacznę przeżywać jeżeli nic się nie zmieni, 1 października zrobię sobie podsumowanie:) mam nadzieje ze mój organizm przez ten czas zrozumie ze teraz będzie miał dostarczane mniejsze porcje jedzenia, ale w miarę często:)

Gość amanda tekle
dziewczyny, ja jem wszystko, ciastka i bulki slodkie i to na co mam ochote i od kwietnia spadlo mi juz 8 kg, jem wszystko, ale mniej i cwicze 2 godziny dziennie. Super sposob, w ogole sie nie ograniczam i nie czuje, zebym byla na diecie.

jem ale mało, a z brzucha nic nie spada. chyba dlatego ze dużo chodzę, spaceruje a ćwiczenia na brzuch to już zdecydowanie mniej. czyli spada mi tylko od brzucha w dół;)

u mnie też waga ani rusz chociaz pilnowałam sie i tlyko w niedzilę zdarzyło mi sie u babci zjeść udko z kurczaka smażone ale tak to ostatni posiłek o 18 ok 1300 kca czasem 1000 , no ale licze ze za jakieś dwa tygodnie mi spdnie, oczywiście nic słodkiego oprócz musli czekoadowego ale to ma mniej kalorii od płatków zwykłych i tyle czekolady , że hoho

ja dla zdrowia mojej psychiki nie rezygnuje ze słodyczy kompletnie:D a waga, waga żeby tylko nie rosła a będzie dobrze. no i ten brzuch:P

aaa od października zaczynam intensywnie myśleć nad basenem:) jak dostanę się na studia, jak będę już miała pracę- to zobace jak z czasem :)

ja od pazdziernika bede na stacjonarnym rowerku jezdzic i moze jeszcze jakis sporcik bo bede miala duzo wolnego czasu, mialam z tym rowerkem zaczac od wrzesnia ale mi sie nie udalo

ja na wiosnę jak uzbieram to kupie sobie normalny rower:) od dzieciństwa miałam już tyle tego ze głowa boli, ale wszystkie totalnie rozwalone kończyły i do 2 lat nie mam niestety w ogóle. a kiedyś to nawet do sąsiadów na kole:p a teraz to nawet 4 godziny na piechotę na spacer ze zdjęciami:D

ja juz niedługo powracam do jeżdziectwa a, sporo kalorii się spala na intensywnym treningu jazdy konnej;)

ooo ja jakoś nigdy nie miałam miłości do koni, ale podziwiam taka pasje, bo wydaje mi się trochę niebezpieczna:)

kurka mol! napaliłam się na makaron z warzywami na patelnie a tu nie ma ani świderków, a nawet spagetti! tylko nitki. no to zostaje ryz, kasza gryczana i soczewica hmm muszę coś wymyślić, ale soczewice to lepiej namoczyć wcześniej wiec tez odpada. najwyżej same warzywa:)

bez moczenia, 30 minut. dobra spadam kombinować:D na razie dziewczyny lub do jutra:)

koń je owies, pasze różne, siano a poza tym różne smakołyki takie końsakie cukierki, marchewki, jabłka,buraki itp;d;d ja dzis nawaliłam lód+baton + kanapki na noc ;/ od jutro znów zaczynam i penwie tak w kółko;/

Gość magdamariuszm
co tu taka cisz ? wymiękacie ? bo ja ostatnio mówiąc szczerze to trochę tak !

Gość alisssssssss
Od poniedziałku zaczęłam od nowa. A więc na śniadanie(dość wcześnie bo o 6:20)zjadłam płątki z melekiem.Do 15 zazwyczaj jestem w szkole i wtedy jem chlebek wasa.Około 5kromek kiedy jestem w szkole.Potem wracam do domu,zjadam jakis owoc i obiad(ale tlko surówka i mięso)i czasami zjem przed 18 jakis owoc albo wasę.Piję herbatkę czerwoną.Zero słodyczy i zero picia gazowanego,no i oczywiście jedzenia po 18.Czy taki sposób jest dobry.Chcę tak długo się trzymać aż osiągnę 52kg.Muuuuuuuszę!!!!Czas jakies 2 miesiące.

ahoj!;) dzisiaj warzyłam się u siostry: 58,5 aleee potem był kawałek murzynka, bogracz z kaszą, czekolada na gorącą z dwoma kruchymi ciasteczkami z orzechami arachidowymi, 3 porządne kawałki jabłecznika i 3 ogromne, przesłodkie jabłka. Po za tym piłam od razu po jedzeniu i w trakcie (normalnie 20 minut przed i 1godz po). ale niestety, z powrotem spieszyłam się na autobus i zapomniałam sie zważyć:( a byłam bardzo ciekawa ile przybyło :D generalnie nie przejmuje się, jeszcze poćwiczę, rano pochodziłam a czuję się słodko:D a jutro znowu wracam, bo jeden dzień takie go szaleństwa ponad 2000tysiace nie psuje wszystkiego:)

aaa przedwczoraj kcal w przybliżeniu 1700. płyny 2,9l a wczoraj 1070kcal i mnóstwo aktywności:) razem z budyniem w dodatku który 400kcal policzyłam:D płynów ok 2,2l :)

ja dziś 1150 kca, a teraz cały czas mam ochotę na jakis dżem albo coś;/ ,a el nie dam sie tak łatwo..........