Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalonoszalona

DIETKA OD 1 WRZEŚNIA

Polecane posty

Hmm taki normalny domowy, srednia porcja.. :) To sobie policzę ze ma 300kcal.. ;) Choc tak sobie mysle co w tym bigosie moze byc takiego kalorycznego? Zrobiony z : kapusta zwykla/ kapusta kiszona/ pieczarki/ troche malych kawaleczkow kielbasy i miesko z lopatki.. Wydawali mi sie ze to raczej zdrowa rzecz.. ;):D

Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie co może być kalorycznego w bigosie: kiełbasa i wieprzowina .. nawet jeśli chuda to ma dużo tłuszczu.

Widze ze pomysl mojej tabelki sie nie przyjal :P nikt sie nie dopisal..no coz :) ja w sumie juz troszke zgłodniałam i zastanawiam sie co by tu przekasic ;) ide pobuszowacd po lodowce :)

Anka owszem.. wiem ze to jest w bigosie.. ale przeciez na srednia porcje bigosu przypada ile? 5 malutkich kawaleczkow miesa?:D awszytsko oczywiscie chude;) No ale dziekuje za pomoc;)

no kiełbasa to tak, ale kapusta to zdrowa jest, nie zadr eczaj się tym już, raz na jakiś czas wszystko jezst dozwolone, wszysatko jest dla ludzi ktorzy maja umiar;)

A do tabelki ja się dopiszę 🌼 nick...........waga obecna.....schudłam już....waga do której dąże.......... Jelinka...........64kg.................0kg...............50 kg.......... Chcę_ważyć...52,5kg..............9,5kg...............49kg

jelinka ja uwazam ze to dobry pomysl ale gdzie ja mam to dopisac;d;d? u siebie napisac ilewaze ile chce wazyc itp?? czy jak;d;d

skopiować tabelke, wkleic pozniej tam gdzie piszesz wiadomosc i uzupelnic :P

nick...........waga obecna.....schudłam już....waga do której dąże.......... Jelinka...........64kg.................0kg.............. .50 kg.......... Chcę_ważyć...52,5kg..............9,5kg...............49k g Lunaa91.........62kg..................1kg................54 hm a moze jeszcze wzrost dodamy;d;d;d?

Gość ja w pracy jestem
nick.......wzrost.......waga.......schudłam......cel....... ja w pracy jestem 164 cm 60 kg 0 kg 54 kg Dobra, to w domu warzywa, może kefirek (choc nie przepadam, to się zmuszę), do tego jakies jabłko. A co sądzicie o wodzie niegazowanej Żywiec Zdrój cytrynowej? Bo słyszałam, że do diety nie jest ona najlepsza, bo podobno ma duzo cukru.

Gość ja w pracy jestem
jeszcze raz nick.... ja w pracy jestem wzrost....164cm waga...60 kg schudłam ....0 kg cel....54 kg

Zywiec zdrow ma ok 24 kcal na 100 ml, a np. arctic ma ok 5 kcal na 100 ml i wydaje misie bardziej slodka, ja kiedys pilam , jak lubisz to pij;) nie utyjesz jakos od tego;)

wzrost mozna dodac ;) nick...........waga obecna.....schudłam już....waga do której dąże..........wzrost Jelinka...........64kg.................0kg.............. .50 kg.........165cm. Chcę_ważyć...52,5kg..............9,5kg...............49k g Lunaa91.........62kg..................1kg............... .54 jestem w pracy.....60kg........0kg.......54kg.......164cm

nick...........waga obecna.....schudłam już....waga do której dąże..........wzrost Jelinka...........64kg.................0kg.............. .50 kg.........165cm. Chcę_ważyć...52,5kg..............9,5kg...............49k g Lunaa91.........62kg..................1kg............... .54 jestem w pracy.....60kg..............0kg...........54kg...........164cm

A jesli moge cos wtracic do tabelki to w miejscu "schudlam juz" wolalabym zeby wpisywac zrzucone kg od poczatku wrzesnia, zebysmy widzialy jak to komu idzie. Ale jesli wolicie tak jak teraz to ok;)

Jelinka...........64kg.................0kg.............. .50 kg.........165cm. Chcę_ważyć...52,5kg..............9,5kg...............49k g Lunaa91.........62kg..................1kg............... .54.........170cm jestem w pracy.....60kg..............0kg...........54kg...........164 cm oO zjadłam przed chwila płatki na mleku bo umierałam z głodu,m sama zupą sie nie najaadłam bo to w sumie sama woda prawie;d;d juz mam na swoim koncie ok 800 kcal, ale w sumie chyba nie to jest najwazniejsze tlyko zbey jesc zdrowo , w miare czesto i nieduzo;d;d

mnie to w sumie obojętne, jak chcesz to zmień, mnie to różnicy nie robi;)

Gość ja w pracy jestem
nick...........waga obecna.....schudłam już....waga do której dąże..........wzrost Jelinka...........64kg.................0kg.............. .50 kg.........165cm. Chcę_ważyć...52,5kg..............9,5kg...............49k g Lunaa91.........62kg..................1kg............... .54 jestem w pracy.....60kg..............0kg...........54kg...........164 cm Hmmm, cały czas nic nie schudłam, ale to pierwszy dzien. Może będę biegać. Jak myslicie z tą wodą z wcześniejszego postu?

no to jesli moge sie porzadzic to na razie kazdemu w miejsce "schudlam juz" wpisze 0kg i po tygodniu pozmieniamy to i zobaczymy komu ile zeszlo :P Jelinka...........64kg.................0kg.............. .50 kg.........165cm. Chcę_ważyć...52,5kg..............0kg...............49k g Lunaa91.........62kg..................0kg............... .54.........170cm jestem w pracy.....60kg..............0kg...........54kg...........164 cm

Jellinka dobry pomysl:D co tydzien bedziemy zmieniac:D Jelinka...........64kg.................0kg.............. .50 kg.........165cm. Chcę_ważyć...52,5kg..............0kg...............49k g.........170cm Lunaa91.........62kg..................0kg............... .54.........170cm jestem w pracy.....60kg..............0kg...........54kg...........164 cm

Wiecie co, naprwdę chcę to zrobić, tzn. odchudzić się, może z Wami będzie łatwiej. Od dzisiaj zaczynam. Jak tylko wrócę do domu, powiem swojemu, że od dzisiaj biegamy. KONIEC, KROPKA.