Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalonoszalona

DIETKA OD 1 WRZEŚNIA

Polecane posty

Gość alissssssssssss
Na obiad może być,dobrze,że to nie kolacja.Ja musze zarzucić 10kg.Jak będę ważyła 50kg to będę zadowolona,a jeśli 48kg to będe szczęśliwa i dumna.Do lutego dam radę na takiej diecie?Zero słodyczy,napojów gazowanych,dużo wody,lekkie kolacje i po 18 nic?

W jaki?Łatwo nie było!Posiłków z 5 dziennie małych,ćwiczenia w domu,bieganie.Zrzuciłem te 7kg w miesiąc.dokładnie 16 lipca do 16 sierpnia.Waga już stabilna,wię czas na następne kg.

Gość Kassa_99
Widze, że wszystkim dobrze idzie :) tak trzymać a dietkuje od dzisiaj i jak narazie jem tylko warzywa i pije duze ilosci wody :D (jestem na diecie warzywnej) .Ta dieta jest naprawde wspaniała ! Je sie kiedy chce warzywa i nie chodzi sie głodnym :) Mysle, Ze wytrzymac te 10 dni i zobaczymyjakie beda rezultaty ;)

a będę czasami zaglądać i się motywować :) ja walczę głównie ze słodyczami i wieczornymi napadami na jedzenie. A walczę nie po to żeby schudnąć ale żeby nie przytyć i panować nad swoim brzuchem. 5 posiłków dziennie. Jadłospisu za bardzo nie muszę zmieniać, tylko chleb z miodem na kolacje wywalam(góra 2 kromki na drugie śniadanie), słodycze i owoce ograniczam :) wzrost 176, waga 60.

alissssssssssss hm myślę , że czasem może sie zdarzyć coś słodkiego bo w koncu jestesmy tlyko ludzmi którzy mają swoje słabości, ale może akurat sie uda;) ja to w ogle nie pije gazowanego raczej zadko, keidys tez tak robilam ze nie jem nic po 18, bez slodyczy ale w koncu sie zdarzylo ale walcze dalej .jakos po paru tygodniach Twoj organizm sie przyzwyczai ze po 18 nic nie dostaje ale wisz jelsi jestes bardzo glodna to jakis jogurt nie zaszkodzi, to nawte lepeij bo cale zycie nie bedzie sie tak jadlo;) trzymam kciuki zbey sie udało;)

Gość alissssssssssss
tendera,Twoja waga nie jest zła,nmawet dobra,ale będzie jeszcze lepsza!!:)

Już po obiedze nawet mi się zabardzo jeśc niechciało i zjadłam pól porcji:), ja do wieczora jeszcze zamierzam zjeść brzoskwinie i jakąś bułeczkę z szynką

jak schudnę, to nie powiem, ucieszę się:D ale generalnie szukam sposobu odżywiania na całe życie, tak żeby właśnie nie tyć już. w maju w 2 klasie lo warzyłam 55 przy wzroście 175. a potem w ciągu jakiś 8 miesięcy nagle przybyło 5 kilo... i wiem ze teraz to tylko w ta zła stronę się kieruje, porostu przestałam rosnąć. Wiec muszę się pilnować. zwłaszcza ze teraz praca i zaoczne studia, wie jeszcze mi się moje 5 posiłków raczej rozwali :(

Gość alissssssssssss
Zjadłam trochę winogrona.

winogron to zlo, bynajmniej dla mnie... jak sie przysse do niego to moge kilogram zjesc na raz...:) wiec staram sie unikac jak ognia;D ja do tej pory zjadlam dwa kromale bardzo cienko posmarowane serkiem jakims ogórkowym:):) i przyznam sie 3 kopytka... ale robilam na obiad, musialam sprobowac:D:D:D adipex mi na prawde pomaga, jest latwiej...:) choc ciagnie misia do slodyczy...:D

noo winogrona mają średni Ig. najlepsze są jabłka :D aaa ja tak uwielbiam ciemne winogrona...

o ciemne winogrona to i ja lubię, zielone zresztą też, ale straam sięich nie jeść;)

nio to na dzis mam spokoj z jedzeniem.. nie ukrywam ze jestem strasznie glodna, ale coz... tak to jest;p pierwszy dzien kopenhaskiej juz prawie za mną;p

vitalijka, jestem na tej diecie od wczoraj.... jajek to mam po dziurki w nosie Oo' ale 13września weselicho siostry, trzeba jakoś wyglądać to pożeram ;D głodna jestem jak nie wiem co, ale daję radę! Od drugiego tygodnia diety będę coś ćwiczyć więcej, jutro może na jakieś rolki się wybiorę ... Oo' spadam sobieee O____o papa ;D kurczę , idę szukać na strychu wagi xD

iguulek🌼-ja od jutra bo dzisiaj na sniadanie zanim podjełam decyzje to zeżarłam juz conieco-czyli pizze z wczoraj:P mam nadzieje ze ze wytrwamy :) a co do dziewczyn, które biora wspomagacze typu: adipex lub zelixa.merida- przeciez wy zupełnie inaczej i na innych zasadach sie\"odchudzacie\"

luna🌼 więc: 10 kilogramów w ciągu 14 dni. dieta przyspiesza przemianę materii. .ale nie dajmy sie zwariować- 6 kg bedzie juz super:) opiera się na jajkach i grejpfrutach. codziennie przez 14 dni wzbogać jąsurowkami z selera naciowego, marchwi, ogorka konserwowanego i pomidora. Mieso też jest dozwolone lecz tylko gotowane, wołowina, piersi kurczaka ewentualnie ryba gotowana. szpinak na wodzie z łyżką jogurtu. Możesz również jeść pieczywo. Nie stosuje się soli Napoje- woda nie gazowana 2 litry, herbatki owocowe lub ziołowe, słaba kawa. nie można stosować oleju zamiast tego potrawy przygotowywać na ruszcie, w folii lub gotować. Jajka jedynie w postaci gotowanej. Pamietaj w tej diecie nie ma kolacji Jadłospis diety norweskiej: śniadania: 1-2 jaja, herbata ( z wyjątkiem pierwszego dnia, kiedy zjadamy 3 jaja zawsze gotowane) 1 dzień II śniadanie - 3 jaja, grejpfrut, herbata nisłodzona lub słaba kawa; obiad - 3 jaja i surówka wrzywna bez sosów i oleju, kawa lub herbata i 1 kromka chleba 2 dzień II śniadanie - 1-2 jaja, grjpfrut, herbata lub kawa; obiad - mięso wołowe, pomidor, seler naciowy, ogórki i inne warzywa, kawa lub herbata. 3 dzień: II śniadanie - 1-2 jaja, gotowany szpinak z łyżką jogurtu; obiad - 2 kotlety z kurczaka lub jagnięciną, seler naciowy, pomidor, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa; 4 dzień: II śniadanie - surówka z warzyw, grapefruit, kawa lub herbata obiad - 1-2 jaja, ser biały, gotowany szpinak, kromka chleba. 5 dzień: II śniadanie - jaja, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, surówka, kromka chleba, kawa lub herbata 6 dzień: II śniadanie - sałatka z owoców, herbata lub kawa obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki kiszone, kawa lub herbata 7 dzień: II śniadanie - zimne mięso z kurczaka lub indyka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mięso drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata.

vitalijka dzięki;) narazie zostanę przy mojej diecie;) dziś zjadłam około 1200-1300 kalorii, starałam sie nie jeść jakiś dużych porcji naraz i jakoś wyszło;)i na dziś koniec mojego jedzenia chociaż mam ochotę na jeszcze jakis jogurt itp ale już za dużo kalorii zjadłam ;d;d;d ja chce już poniedziałek i ważenie mam nadzieję, że wytrwam bez żadnych grzeszków;d;d

Gość alissssssssssss
adipex?Napisz coś o tym

wpisz sobie w wyszukiwarke- to to samo co zelixa i merida- skłąda sie z sibutraminy- któa powoduje wyłapywanie dopaminy i moze prowadzic do stanów depresyjnych. Nie chce ci sie po tym jesc, bo i jak jak to odpowiednik farmakologiczny amfetaminy. chudnie sie-jak kazdy narkoman-nic nowego. Kiedys extaza była w aptece bez recepty na powstrzymanie łaknienia jesli jestez zdrowa to mozna brac-ale licząc sie ze skutkami ubocznymi-uzaleznieniem i innymi skutkami ubocznymi łacznie z jojo

Ja już na dzisiaj zakonczylam jedzenie :) Pochlonelam 1200kcal, czyli nie tak zle jak na poczatek :) Tylko cwiczyc mi sie kurde nie chce,ale powinnam chociaz jakies brzuszki zrobic ....

widzę że dobrze się trzymacie dziewczynki to super ja też dziś 1300kcal pochłonełam:) i nie jestem głodna:)3-majcie się jestem z wami :)BĘDZIEMY PIĘKNE:)

I 9 40 - płatki(1/2szkl) i mleko3,2%(1szkl), czerwone winogrona - 250kcal II 12 10 - jogurt owocowy, kopiasta łyżeczka rodzynek - 200kcal III 15 00 - zupka makaron(1/2szkl) i mieszanka chińska(1szkl) - 230kcal 1,5 kromki chleba z serem, pomidorem, szynka i masłem - 400kcal? pomarańcza - 50kcal IV 18 00 - jogurt owocowy i 7 kulek zielonych winogron 200kcal V 21 00 - pomidor, pół papryki, jajko na twardo - 100kcal. suma 1430 porażki - za dużo winogron, za małe śniadanie, za duży obiad ( kanapki brata których nie zjadł, a ja się skusiłam[ja jem tylko z serem i pomidorem na I albo II śniadanie]) plusy: spacery rano ok 50 minut, wieczorem 45 minut. 20 minut ćwiczeń(brzuszki, przysiady, skłony, hula-hop, skakanka i tańcowanie) i 3 serie po 6 cykli A6W woda mineralna + mleko i woda w zupie = 2,1L zobaczymy może w środę będę u siostry to się zważę. ostatnio się u niej warzyłam 18VIII i było 60.

A ja ruszylam to swoje grube dupsko i pokrecilam 15min hula-hop oraz zrobilam 1 dzien A6W :) Nie jest zle :) Jutro postaram sie wiecej poruszac :)

ja jestem ciekawa jak długo tym razem będę męczyć się z a6w. z czerwca na lipiec dałam radę 3 tygodnie. potem w jedne dzień po prostu nie miałam nawet tego pół godzinki. na drugi mi się nie chciało. a trzeciego stwierdziłam że już nie ma sensu. źle zrobiłam:P

tendera, ja najdluzej na a6w wytrzymalam 18 dni :P az wstyd, a efekt byl naprawde dobry bo moj brzuszek byl piekny, tyle ze ja jestem leniwa a brzuszki to najbardziej znienawidzone cwiczenie przeze mnie wiec jest ciezko :P

to tylko 3 dni mniej ode mnie:D też już był mały efekt, potem się jeszcze nad morzem ujawnił, ze trochę tam mięśni zostało ;) ale brzuch to moje przekleństwo, tak ogólnie jestem szczupła. tylko ten brzuch. grrr. chyba mam już taką wadę, ale jeszcze nie potrafię jej zaakceptować:(