Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... raz jeszcze

Polecane posty

Dziecko to ogromne szczescie i ja to szczescie w mojej Corci odnajduje. Tyle, ze brakuje jeszcze tego szczescia zwizanegoz Nim :( Zawsze bedzie brakowac... czy moge w takim razie stwierdzic ze jestem lub bede w pelni szczesliwa? :( Milosc do dziecka i mezczyzny ma inne barwy. Gdy brakuje jednej z tych barw cos w kbieice niknie ( przynajmniej we mnie) :( Kiedys rozmyslalam nad taka sytuacja , co jesli przyjdzie mi samej zostac z dzieckiem, gdy partner mnie opusci. Sadzilam, ze dam rade , że nie bede sie ogladac za siebie, ze pojde do przodu z zacisnietymi zebami. Tylko, że wtedy nie znalam Jego i nie sadzilam , że tak mocno pokocham iz krok do przodu bez Niego bedzie taki trudny do wykonania :(

Zakochana: który wciąż ma dobre relacje z córkami wiedzącymi o prawie wszystkim i będącymi wciąż w dobrych stosunkach z ich matką? Kurczę, ból!!!:-(

Gość skorpiomanka
kocie na co cierpisz oprócz?

skorpio: to bardzo intymne pytanie... Znasz historię Iana Curtisa? Różnię się tylko wytrzymałością.

Gość skorpiomanka
nie znam i nie za bardzo podpieram się innymi .co człowiek to inna historia.Moja jest o skrzydlatym lwie i motylkowym skorpionie ,lecz kiedy coś boli -nalezy odłożyć inne bajki kocie.

Kocie napisales o sobie \"glupi Kot\"...zaprzeczam temu co napisales. Wiesz co czuje i czego mi brakowac bedzie do pelni szczescia . Dziecko nie zastapi milosci mezczyzny i na odwrot tez nie. To dwie relacje, ktore stanowia dla mnie wlasnie ta pelnie .

Gość skorpiomanka
koty to dranie.........

skorpio: nie podpieram się innymi, ale to była najpełniejsza odpowiedź, jakiej mogłem udzielić... Mogę jeszcze dodać nadchodzącą starość:-D Mamy: inna perspektywa... Przecież szanuję Ją... Nie kwestionuję niczego... Szukam Słów, Ktorych dziś nie ma...:-( I świata, który zabiłem:-(

Only-przecież nie jest powiedziane,że nie dostaniesz tej miłości od mężczyzny-i niekoniecznie musi to być od biologicznego ojca dziecka...

skorpio: ból nie z powodu matki moich córek, tylko dlatego, że Wierzą w Nas, a ja nie zrobiłem Wszystkiego, by ich Wiara stała sie, zawiodłem w najgorszym dla mojej Czarodziejki momencie:-(, złym słowem:-(...

Gość skorpiomanka
starość jest tylko FAZĄ CIELESNOŚCIduch pozostaje młody na zawsze i właśnie nim należy się leczyć. najgorsze co może spotakć cżłowieka to choroba duszy....KOCIE

skorpio: na szczęście nie jestem człowiekiem:-), w porywach- kotem:-)

Gość skorpiomanka
kocie ,emocje to czyste szaleństwo ,ale zawsze może je naprawić nasz zdrowy rozsądek.

skorpio: na Szczęście jestem skutecznie wyleczony ze "zdrowego rozsądku":-) Kocham:-)😍

Gość skorpiomanka
no i jak czytam -bez wzajemności -też m kochanie.........

skorpio: a co, mam wyrwać z siebie to, co we mnie Najlepsze??? Nie chcę, w dodatku Wierzę w Nas, dziś, teraz- to koszmarnie trudne, ale koty potrafią przejść najtrudniejsze z Dróg... Czy Łatwe prowadzą do Najcudowniejswzego Celu?

szkoda,że tylko koty mają taka umiejętność..a my zwykli ludzie zbyt szybko odpuszczamy,jesteśmy za wygodni,wybieramy te łatwiejsze opcje...przynajniej niektórzy z nas:((

Dzieki za życzenia..:) On Exa niestety nie dostałam.. ale dostalam życzenia od kogoś anonimowego na gadu.. nie wiem może od Niego..zapytałam kim jest zero odzewu..

tiny: nie jestem niezwykły:-(, jestem tym, na kogo wyglądam:-(

Gość skorpiomanka
co ty gadasz? koty chodzą swoimi ścieżkami i nie zawsze wracają do miski z mlekiem....wystarczy nowa kotka na dachu i po kocie....

Dziewczyny ja nie wiem.. o co chodzi.. wiecie co dostałam te cholerne życzenia od jakiegos anonima.. Teraz patrze na jego opis, coś mi mówi że to sugestia albo podpowiedz dla Mnie.. ale nie jestem pewna.. Poza tym ten ktoś mi nieodpisał jak napisałam że nie wiem kim jest..

Zalana Zakochana a co w tym opisie jest? Napisz czyzby ten anonim to On? tak sadze , że to moze byc On :)

Zalana - czasami warto czytać między wierszami. Jeśli życzenia te mają w swojej treści coś co daje Ci znak że to ex - to to napewno On.:-)