Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... raz jeszcze

Polecane posty

Sporo takich niewyjasnionych znakow jest i jeszcze wrozby Ezo i nie tylko Jej. Wszystko pozytywnie wyglada od tej strony tylko , ze zadnego znaku od Niego nie ma :(

Piosenka o samotności: " Dokąd przed nią wciąż uciekasz Czemu myślisz że to Twój serdeczny wróg Ona jak wierny pies za progem domu czeka Byś do niej wracał z najdalszych dróg Nie kochan nie potrzebna Tak łatwo może ją zastąpić byle kto Lecz gdylęk nie pozwala zasnąć ona jedna Czuwa przy Tobie w tą bezsenną noc..."

pain: nie daję rady, wiem, upadłem, podniosę sie, znów upadnę..., ale to jak naciągana struna:-(, pęknie kiedyś:-( Zrobiłem wszystko, chyba już wiecej nie ma nic:-(.

Kocie czuje to samo . Boje sie , ze przyjdzie taki dzien gdy upadne i juz sie nie podniose . Bo ile mozna? Nie tracmy jednak nadziei 🌻

hej wszystkim chyba kazdy z nas zrobil juz co tylko mogl, nawet ponad to, u mnie juz ta struna pekla, juz nie moge.dzis tak mysle, a potem znow to samo i znow tylko ile tak mozna|?

wlasnie, kiedy bedzie przekroczona granica czekania? mozna tak do konca zycia, bez sensu.ja nie potrafie nikogo innego pokochac niestety

Czekająca to prawda, gdy upadam nadziej wyciga do mnie swoja dlon i mnie podnosi. Tylko co bedzie jesli, ktoregos dnia i ona mnie opusci i dloni nie wyciagnie? Wczoraj mi koleznaka powiedziala " Anka ty jestes nie do zajebania, tyle w tobie sily" Gowno prawda!!! Coraz mnie mniej i gonie resztka sil

only juz wczesniej to pisalam, jestes dla mnie bardzo silna kobieta...serio

Witam wszystkich wieczorową porą:) ja nie wysłałam życzeń,zaczekam tydzień i złożę w dniu Jego święta tylko napiszę takie bardziej oficjalne,chyba nie bardzo pasują takie od serca? jak myślicie? a może lepiej takie cieplutkie ,żeby wiedział,że tęsknię za nim? Kocie pomóż ,jak myślisz jakie lepsze,jakie Ty chciałbyś dostać od swojej EX??

Only-jesteś silna kobietką i dasz radę,zobaczysz:)

sama się dziwię jak dużo można znieść... Mam nadzieję, że te najcudowniejsze chwile zdarzą nam się już za niedługo...

jesli moge doradzic to mysle ze sama pamiec wystarczy, bedzie i tak wiedzial co czujesz, bo pamietalas o Nim w tym dniu...

You've got rain in You Eyes, and Your head full of Stars, all the tears You can hold in Your Hand... And a room for a sleep, and the promiss to keep- isn't it just like Love? In the world made of lies You're just loosing again- they gave You this words, while they're taking Your Name... Now You are out in the Cold, now the Pain, that it's shown- isn't it just like love? YOU CAN HAVE ANYTHING, YOU CAN HOLD IN YOUR HAND, AND I HEAR ALWAY, ALWAYS ALONG: AT THE END OF THE DAY IT'S A PRICE THAT YOU PAY WITH YOUR PIECES OF LOVE, ALL THE PIECES OF LOVE! BUT IT'S MY TIME, TO TELL YOU WERE WRONG, THAN IT'S MY TIME TO HOLD IN YOUR HAND, AND IT'S MY TIME TO TURN ALL THE LIGTH FOR YOU, AND IT'S... MY TIME... To takie moje żenujące podnoszenie się, ale nawet na kolanach będę o Nią walczył.😍 KOCHAM CIĘ NIESKOŃCZENIE!😍😘😘😘...

czekająca:)) dzięki dziewczyny za rady,tylko czy On na pewno bedzie czuł i wiedział,że ja o Nim myślę i pamiętam? ciekawa jestem,co kot o tym myśli..

tiny: od Czarodziejki? Jakiekolwiek, Ciepłe- zwaliłyby mnie z nóg...🌻 Pozytywnie:-)

dzięki kocie:) przyznaję,że na taką odpowiedź po cichu liczyłam;p;p

na pewno pozytywnie tiny, wierz mi ze lepiej zrobic nie mozna, lepiej okazywac to co sie czuje, cieplo, pamiec i molosc, to nigdy nie szkodzi moze tylko nie od rzau widac efekty, oni tez maja uczucia

dziękuję :):):):):):):):):):) teraz wiem,że mogę napisać i zrobię tak,to będzie dobry pretekst do nawiązania kontaktu powiedzcie mi,jeśli mogę spytać,o co chodzi z tymi świeczkami bo jakoś nie mogę skumać;)

Wiecie: dwa światy rozrywające, ciągnące w przeciwstawnych kierunkach, a ja chcę istnieć tylko w jednym z nich: z Nią😍... Oprócz Tego nie trzyma mnie tutaj nic, straszna pokusa, by poddać się temu światu, w którym mnie nie ma, by przejść do innych- gdzie przed dwudziestu czterema laty nie byłem ślepy...

Ezo: wiem, że to trudne pytanie, nie spodziewam się, że odpowiesz jutro, czy w Naszych Oczach burgund mojej krwi? Będę wiedział.

ech że też wam się chce jeszcze dołować...i pisać o tym w kółko .. chociaż moje serce też wyje z bólu..ja się odcinam od jakichkolwiek, myśli i wspomnień, źle mi w cholerę ale nie chce już czuć, popadłam w zimną obojęnośc ...nie na nic lepszego na ból niż lodowa skorupa wokół siebie

"Living in an Ice age", Joy Division. Super:-D:-( Nic z tego! Mój ojciec, Ian... Za mna wielu... A ja Ją Kocham!😍. NA ZAWSZE, WIECIE, CO TO ZNACZY???

wiem,że tak się nie da żyć:( tylko znam siebie i wiem też,że muszę przejść wszystkie etapy,poczekać cierpliwie,nie dam rady przeskoczyć nad tym wszystkim co się ze mną dzieje..od razu do etapu "było fajnie,ale się skończyło" na to trezba czasu wszystko ma swoja kolej:(

kot ja tez kocham zapewniam Cię ze wiem co to znaczy... i co z tego .. nic.. trzeba zobojętnieć, serce zamrozsić o tyle nie ma innej opcji ..przynajmniej dla mnie bo mój ma już zone..