Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... raz jeszcze

Polecane posty

Czesc Kochani Ezo :) U mnie dzis ladnie sloneczko swieci. Z checia bym poszla na spacer ...z Nim :( Sama juz malo wylaze bo coraz trudniej sie tocze z brzuchem ;) Milego dnia 🌻

czesc wszystkim! u mnie tez siweci slonce,ale w mojej glowie klebia sie czarne chmury...juz niczego nie jetsem pewna tyle pytan i zero odpowioedzi czy czekac na Niego czy odpuscic czy jeszcze bedziemy razem czy warto odzywac sie czy milczec i czekac juz nawet zaczelam sie zastanawiac czy On naprawde mnie kochal,czy po protu sie zabawil i zostawil :(( wymiekam Ezo,prosze zerknij w karty,moze cos powiedza...

dzieczyny jesli macie mojego emaila to napiszcie na sloneczko_25@o.pl pusty email ja wam podam inny adres muszę zmienić na te inne ktore wam podawałam nie piszcie juz nic ...

Dobry wieczór🌻 Ezo: martwię sie o Jej Zdrowie:-(, możesz zapytać kart?🌻... Jesteś Taka Smutna, Kochanie...:-(😍😍😍😘... Wszystko będzie Dobrze:-), zobaczysz, Jedyna moja😍. KOCHAM CIĘ NIESKOŃCZENIE!😍😘😘😘😘😘...

Cześć Zakochana🌻 Jutro wyślę Ci pustego maila:-) Domyślam sie bardzo dużo:-(, ale wiem, że Ona wciąż mnie Kocha... To zaczęło Się tyle lat temu, gdybym nie był ślepy...:-(

czesc wszystkim! mnie tez jest smutno,nic mi sie nie chce,mam totalny metlik w glowie:((

czekająca: mnie też:-(, tak jest każdego dnie i nocy, ale nie poddam się najstraszniejszym myślom, czyż mógłbym to Jej zrobić? NIE, BO JĄ KOCHAM!😍

kocie-jak ja chciałabym mieć tyle siły i wiary co Ty... a jestem słaba..zwątpiłam...:((

moj ex to pewnie by się ucieszył że zniknęłam :-( ale ja mam rodzinę która mnie kocha i przyjaciół którzy wielokrotnie udowodnili że im na mnie zależy ojciec mojej przyjaciółki " zniknął się " widziałam jak to przeżyła jak było mi strasznie po rozstaniu powiedziała mi że tylko ludzie bez serca robią takie żeczy bliskim...

tiny: sądzę, że jestem słabszy od każdej z Was... Ale złożyłem Jej mnóstwo obietnic, nie mogę zawieść! KOCHAM JĄ!😍.

kociaku --- jesteś chyba jedynym facetem który wie co to znaczy obiecać coś swojej Kobiecie Wielki Szacunek Dla Ciebie!!!!!

czekająca: dobrze, że możemy choć w necie wymienić się tym, co każde z nas czuje, ale dla mnie nie liczy się nikt, poza Nią😍... Wiem, że możecie poczuć się tym dotknięte:-(, ale nie umiem i wcale nie chcę być inny- właśnie takim Kiedyś mnie pokochała...

witam Kochani wstalam dopiero z wyrka. Prawie caly dzien w nim spedzilam. Niemilosierna jest ta tesknota za Nim :( Zastanawiam sie ile jeszcze musi uplynac czasu zeby przestac plakac i tesknic, by zapomniec albo przynajmniej by uczucie schowac gleboko i by nie wychodzilo na swiatlo dzienne? Wysiadam ... :(

pain: DASZ RADĘ!🌻... Pamiętam świetnie wigilie spędzone w samochodzie, inne- kiedy ci, którzy byli w pobliżu uznali, że "wypada" mnie zaprosić i nie potrafiłem odmówić tym upokarzającym prośbom, wiem, że podobny czas przede mną... I co z tego? Muszę wytrzymać i wytrzymam! KOCHAM CIĘ BEZWARUNKOWO!😍😍😍... Inaczej- to nie Miłość.😘...

only --- witaj! dziś chyba w powietrzu coś jest bo wszyscy przerzywamy dziś okropnr chwile... trzymaj się!!!!!!!!!!!!!! komuś z nas w końcu musi się ułorzyć!

Kocie przede mna swietya, ktore spedze z corka i psem. Pewnie ktos z litosci mnie zaprosi lub na chama bedzie sie ktos z rodziny chcial wprosic do mnie na Mazury bo tam sie wyprowdzam. Jednak nie skorzystam z zadnej z tych propozycji. Nie chce byc komus kula u nogi i nie chce tez sztucznego nastroju od gosci, ktorzy patrza jak spedzic swieta na tzw krzywa mordke. Znow bedzie duzo czasu do rozmyslania :/

Only a masz jeszcze mejsce na tych mazurach? chętnie się z tobą zabiorę - serio! Umiem sprzątać, podobno dobrze gotuję i uwielbiam dzieci i psy :-)

A moze przed zimą Zmiana..? Znam Warunek, przecież robie wszystko, zrobię więcej!!!