Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... raz jeszcze

Polecane posty

Gość 100 złotych w gotowce
bursztynku kochanie wczoraj trafilysmy na forum na ktorym pisalas jak to sie meczysz siedzac w domu i nie majac pracy :D:D moze wez sie za swoje zycie w koncu, niedowartosciowana smarkulo naczelna wsrod nas :*:*

hermia jestes zalosna...chyba Ci sie nudzi to siedzenie w domu co> z tego co wiem to sama tez nie pracujesz...

gappa2: gdyby każdy facet był taki, jak ja, nie byłoby już tego świata, mój odszedł...:-(

Gość 100 złotych w gotowce
nie jestem hermią :o

sama nie pracuje wielka paniusia a innym przygaduje, że w domu siedzą .... napisała bym że taka sama jestes tylko ja nie jestem tak żałosna że kopnęła kolesia bo wyglądu nie miał i kupił sobie mieszkanie w kiepskiej warszawskiej dzielnicy która nie przystoi mieszakć takiej hrabiance od siedmiu boleści

Zakochana: nie zniżaj się do tego poziomu, jesteś znacznie Wyżej:-)🌻

wiem kocie... te smarkule mnie już nie ruszają.. współczuje tylko im rodzicom że takie małolaty wychowali... ja bym, się ich wyparła .. i z domu w końcu wyrzuciła za takie rzeczy

Ehhh nie ma to jak robic to samo tepic innych za to co robia :O :O :O :O Zakochana odezwalabys sie do mnie w koncu :P :P

Zakochana, wiem, trzeba ignorowac, tez widzialam ten wpis w smietniku...wiadomo o kogo chodzi.nie pisze na tamtym forum.

Kochanie😍: Kraków jeszcze nigdy tak, jak dziś nie miał w sobie takiej siły i... może to ten deszcz, może przez te mgły... Może to mój nastrój, ale w każdej twarzy ciagle- WIDZĘ CIĘ!!! KOCHAM CIE BEZGRANICZNIE!😍😍😍😘...

cześc cioci nie ma co pisac za dużo tego ..mam nowe gg... zobacz sobie na NK... ciesz się ze sobie poradziłaś..cioci przecież one zawsze to robią tępią i krytykują za to co same robią..przyganiał kocioł garnkowi

Zakochana ja sie ciesze,ze sobie poradzilam :D :D :D Ale nie dowalam innym ;) gappa agnieszkad0@op.pl

Zakochana: kurczę, jeżeli trafisz do mnie do pracy, nie będę wiedział, co z gałami począć:-D