Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

ok zobacze co cerekwicka speiwa:))) kurcze jak sobie przypomne, jak moj wyszedl nad tym morzem i zaczal spiewac chlopcy radarwocy, albo czego sie boisz glupia, to ludzie sie malo co nie zsikali ze smiechu tak falszowal, ale sie tak spodobalo wsyztskim, ze ludzie potem podchodzili do niego i gadali jak super spiewal i wogole:))) smiechu warteeeeeee ja chce tamtych czasow)))

hehe lody lubisz anulka;) ja tez! jest dobra pora:D:D hahaha zartuje dobra mykam do wieczorak albo do jutra, bo bede czuwac przy moim piesku:(...buzka

czwóreczka czemu mi nie napisałas, ze GG zmieniłas i czemu z nk zniknęłaś???????????

Kochanie mam Cie nadal u siebie zznajomych :) jakos niedopatrzylas czy cos ;) tak w ogole to musze hasla pozmieniac bo te bachorexy tutaj w pracy sa sprytniejsze niz myslalam

czwórka zajrzałam na maila i sie nr GG zgadza, więc ktos tam sie pod Ciebie podszywał!

Czwórka to gdzie Ty pracujesz?? a na nk widocznie coś pokręciłam, ze nie zauważyłam :o

no na kompie siedzial taki chlopak a gg bylo na dostepnym. juz wszystko jasne ;) ja pracuje w domu kultury i cale dnie spedzam z dziecmi mniejszymi i wiekszymi, ktore w ogole mnie nie sluchaja a drą się strasznie. :o łobuzy jedneeeee Wiecie co.....wariactwo mi odwaliło:D chcę chłopa murzyna :D heheh mielibyśmy śłiczne czekoladowe dzieci hahahah wczoraj na naszej klasie znalazlam sliczne dziecko,, przesle ci linka irrenka na maila to zobaczysz jakie cudo, zakochalam sie ;)

juz zaczelam myslec ze moze odeszlam z tego swiata i teraz szwędam sie jako niespokojna dusza ;) hihihi Sprawdzilam, gg wylaczone wiec ktos sie na nim pobawil...ciekawe tylko ktore dziecko naszło na słodkosci heheh

czesc czwóreczka i kaha:) laski nie piszcie tyle,bo nie mam nadążam z czytaniem:-P

czesc sexy :) troche mnie tu nie bylo ;) lubie poleniuchować ;) a zresztą...wieczorami... biegam hhihihihhii

czwóreczka słodkości he he dobreeee no właśnie byłam w twoim profilu na nk i wiem skąd Ci sie murzyna zachciewa!!! jakaś Twoja znajoma (ostatnia w dodanych) widze jest w parze z murzynem :D a wiesz, ze kazdy biały facet by Cie zbeształ teraz, ze Ci sie murzyna zachciewa!!! :D bo każdy biały uważa, zę jak lasce sie murzyn podoba, tzn, ze ma ochote na dłuuugiego fallusa ;) obrzydliwi są Ci faceci!!!!! he he he ale masz racje mulaci sa sliczni - nie tylko jako dzieci, ale i dorosli ;) :P

hmm..no tak, po tej znajomej ;) Wiesz co..jak ja kiedys bylam z kolegami na piwie i opowiadalam o włochu z ktorym mialam mały romansik to jak sie zjeżyli....o matko, od razu normalnie ...nie powiem ze ogony im stanęły hahah ale sierść chyba tak :D Oni maja swoje teorie na ten temat..pomijam fakt jak zareagowaliby rodzice na ciemnego zięcia haah

ha ha ha ha noooooooooo Ty czwóreczka Ty na serio biegasz wieczorkami?? schudłas pewnie i to sporo!! pochwal sie!! :P