Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

hahah w Krakowie....no między tramwajem, autobusem, galeria a mieszkaniem znajomych to nie miałam szans nikogo zarazć, Zreszta znajomi sa chorzy wiec siedzielismy na mieszkaniu ;) Ale za to spotkalam znajoma...ktorej nie chcialam spotykać (tą zmanierowaną koleżankę która u mnie była) bleee Nie wiem czy nie ma takich zależności....pieron wie, faktem jest ze mi sie w kwestiach sercowych nie wiedzie :classic_cool: Ale co tam....

nie wiedzie nie wiedzie.. aż się powiedzie :D mi też kurcze się nie wiedzie ale cóż.. czasem się zastanawiam może jestem zbyt wymagająca i szukam jakiegoś mhmm ideału :classic_cool: nie no śmieje :P na każdego przyjdzie czaaaaaaas :D chyba:P

Irrenka nie paskuda :P bo nie zasługuje na to abym mu szla na reke :D proste jak lacoste hehe :D jak jestem wredna to on wtedy jest potulny hehe :P głupol :)oczywiscie mial i kochana tez jestem zeby nie bylo :D ale kitki nie lubie , niejets m iw niej źle ale jakos nie wiem jestem na nie hehe :) :D Metis :) Czwórka to prawda. Wspaniale , że dziewczyna podniosła sie po tylu tragediach... i teraz jest szczęśliwa. Najwązniejsze to nie poddawac się i mieć ta iskierke nadzieii... nawet gdy wszystko zawodzi :) i z byle gowna nie dołować i nakrecac sie samemu, bo.. inni maja gorzej ale potrafia sie cieszyc najmniejszymi drobnostkami to jest sztuka... :)

Aaaa tam.... wczoraj spławiłam jednego chłopaka, lepiej żeby nie robił sobie nadzieji skoro ja wiem ze totalnie mnie nie kreci, nie chce go dotykac, choc mily jest ale z tego tylko wzgledu sie z nim nie zwiaze :o Wiecie, ja potrzebuje tej radosci na widok facet, chce go dotykac, calowac...o takie cos mi chodzi :) Aha dzisiaj dostałam te perfumiki Cacharel , piekne :)

heheehhehh :D jesteś kolejną która o to pyta :classic_cool: Ale nieeeee, nie jestem w ciąży :P Wesele przyjaciółki :D

Gość rabatrabat
no własnie wiem, że nie ma chyba zadnych powaznych zamiarów, ale wiecie co...nie kapuje jednego- po jaką cholere codziennie się przypomina smsem ?no sroki, ale tego nie rozumiem???jak mu nie zależy to po co pisze?ja nie zawracałabym sobie głowy pisaniem do kogos, kto mi lata koło tyłka?...nie rozumiem

rabatrabat hm.. to pytanie należy skeirować do niego.. porozmawiaj z nim i spytaj się o co mu chodzi.. jesteście dorosłymi ludźmi i należało by sobie pewne rzeczy wyjaśnić.

Ooo Metis, i fajnie wyglądają? Na tej aukcji to w sumie prawie za darmo ;) ale to glownie do jeansow sie je ubierze, nie? ;) I myslę nad kolorem, bo chce sobie eleganckie czarne kupic, a takie chcialam jakby gdzies na zakupy czy jechac to obcas chyba wygodny, stabilny ;)

czwórka no prawda jest taka ze my szukamy faceta ktory bedzie nas pociagał i odczujemy ze to ten.. ...jak mojego byłego poznałam to byla jakas magia, czułam ze musze sprobowac, był super ale do czasu, bo inne panienki tez w nim to samo odczuły, ma cos w sobie, ale to łatwo mozna sie pomylic, jak chcialam sie przytulic to mnie dziwnie odepchnął i tekstem ,,co ty robisz'':( myslslam ze splone sie ze wstydu i szybko z nim skonczyłam, powiedziałam mu ze jest nienormalny, ale chyba go to wisiało...niewazne.....nie zamierzam w to grac, mam w dupie co mysli ...jedno wiem ze trzeba ostroznie z facetami, na poczatku jest pieknie , zakochani, ekstaza na całego..trzeba przynajmniej odczekac kilka miesiecy i pokazuje prawdziwe oblicze...bo normalny facet postarałby sie zeby jego partnerka czuła sie z nim szczesliwa, anie egoisa myslacy o sobie i mysli ze mu sie wszytsko nalezy..pierdolic na zbity pysk! Dzisiaj co jedynie czuje to zemsta, mam ochote mu tak odpłacić z aten cyrk ,ale stwierdziłam ze po co tym dupkiem meczyc, jak sam zaczał to sam sie wykonczy..heheh:)

ja jestem z nich zadowolona :) są wygodne, właśnie kupiłam je do takiego chodzenia nie zbyt eleganckiego bo obcas wygodny nie zabiję się od razu :P jak kupowałam zastanawiałam się nad szarymi i czarnymi ale w czarnych za bardzo mnie raził ten kontrast podeszwy z z tym czarnym butem :P a ten kolor co Ty wkleiłaś też fajny, nie wydaje mi się zeby był zbyt rudy :P ale nie wiem jak w rzeczywistości wygląda bo jak ja kupowałam swoje to nie miałam takiego koloru do wyboru ;)

fajne butki ja bym kupiła kolor skórzany ale zamsz ? mialam zamszowe przemakaja jak cholera , wiec niewiem czy bym z zamszu kupiła..

Gość rabatrabat
no tak, najlepiej byłoby zapytać jego, ale coś wątpię by był szczery ze mną. Pewnie nic bym nie wiedziała, że przebywa często z towarzystwie innej dziewczyny, gdyby nie wspólni znajomi, z którymi spędzamy czas i którzy po prostu głośno o tym mówią podśmiechując się z niego zresztą w jego obecności. Podoba mi się, jak wtedy się peszy i chyba głupio mu przede mną, bo oczywiście kolejny raz o czymś się dowiaduje, - a myśle że jemu to nie pasuje, bym wiedziała...a tu masz babo placek...ale to bardzo dobrze, bo takie sytuacje odsuwaja mnie od niego i przez to mi lżej...mam nadzieje, ze to zauroczenie szybko minie....za waszą pomocą pewnie też:)

Gość rabatrabat
do impressive20- jego zona go nie wyrzuci...bo widze ze to juz taki troche uklad- mają konkretne stanowiska i po co ludzie mają wiedziec, duza kasa itd...to juz chyba tak bedzie...

rabatrabat ale chyba nie chcesz być jedną z wielu prawda? chyba żadna tego nie chce więc lepiej zdystansuj do niego, zmienić go nie zmienisz ale nie wchodź w taki układ bo on dla nikogo nie będzie dobry wycofaj się póki jeszcze nie zabrnęłaś za daleko.. ;)

rabatrabat to nic dobrego to małzenstwo sie rozpadnie, napewno ja zdradza, a czasami panowie maja poczucie humoru, ale to bywa juz tak meczace...a odnosnie tych smsów, faceci sa jebnieci , oni komórki traktuja jak zabawki, puszczaja idiotyczne sygnałki, dzwonia bez powodu, najgorsze ze ich nie powstrzymac..dlatego artuje zmiana numeru, no ale jak sie ma na abonament to ciezki orzech do zgryzienia...

Impressive...ja to wiem ze przemakają, ale mnie trzeba na takie chlodniejsze i suche! dni ;) szukalam skorzanych, tzn z eko skory hihi ale nie bylo niczego takiego co by mi się spodobalo jakoś bardziej :) A eleganckie kupię sobie właśnie skórzane,a te potrzebuję do biegania....zanim snieg spadnie ;) No wlasnie, nie chce takiego smutnego koloru, bo teraz to tlbo czarne i brazowe dziewczyny zakładają albo znowu białe lub rozowe...co zupelnie nie dla mnie;) Ahaa,,fryz piękny. Ja biję się w piersi że nie wyslalam swojego zdjęcia, wczoraj upierniczyłam sobie grzywkę :P i chyba źle zrobiłam ale co tam, odrosna ;)

czwórka ja tez szukam butów ale niechce wydac w błoto kase, bo buty ccc i deichmann sa bradzo słabej jakosci i drogie niewarte ceny

Hej :) Impri a mi właśnie z deichmanna dłuuuugo trzymają mam jedne conajmniej rok do półtora roku które dzień w dzień nosze i były całe :P ale potem na pielgrzymkę w nich poszłam no i co tu duzo mówić po 80 kilometrach w ciągu dwóch dni klapły :P

no nie wiem kto obsługuje kafeterie, ale on sie chyba na zegarku nie zna...jak to było 15 minut przewy to ja jestem księzniczka Fiona :P

...no z daichmana nie kupuje, ale z ccc miałam pare razy buty i dobre były!! ale oczywiście nie z tych najtańszych, tylko tych troszke droższych...

No ja owszem, mam parę butów droższych, i takie bardzo szanuję, żeby posłużyły dłużej. A butki tańsze, wiadomo, moga się rozpaść po tygodniu :/ zależy też jak dobrze są zrobione, bo jeśli to fuszerka to faktycznie szkoda kasy ;)

czwórka no własnie... Helcia sexy powoli juz sie dołka pozbywa...mam nadzije..teraz jest w drodze z pracy d domu... mam ogromna nadzieje,z e sie niebawem do nas odezwie na forum :)

W ogóle w tym miesiacu chce zainwestowac w siebie, plaszczyk chce kupic, buty i moze torebke....a jak nie torebke to może spodnie jakieś, nie wiem . ;) No ja jeszcze 2 h dziopki, zimno a ja mam krotkie spodnie i bluzke z krotkim rękawkiem, i japonki hahahah, na zewnatrz cieplusio, ale tu w srodku musze sie dogrzewac piecykiem heheheehh