Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pingi

Chyba zakochałam się w kuzynie

Polecane posty

\"A mi kabel USB\" dzięki za pocieszenie :), ale tu jest taka kwestia jeszcze, że ja juz sama nie wiem czy on coś do mnie poczuł tzn. coś więcej niz \"miłość rodzinną\". Próbuję z nim nawiązać kontakt ,ale nie odpisuje mi i w głowę zachodzę jaka jest tego przyczyna.

Gość ona i on...on
i jak tu nie polubic kabla..:)) mmmmmmla

Gość ona i on...on
no a co bedzie jak sie odezwie?????

"Ona i on...on" , a my jesteśmy w tej pierwszej linii niestety. Juz widzę co by się działo gdyby coś z tego wyszło. Nasza rodzina, zwłaszcza jego mama (moja ciocia) to dosyć konserwatywna osoba. Wykleli by nas jak nic.

Gość ona i on...on
zreszta moze jeszcze troche poczekaj...moze sie odezwie np w weekend....poczekaj jezeli masz na to sile...

Gość ona i on...on
wiem...ale jak bys miala z nim zyc to wlasnie z nim a nie z ciocia....a jezeli on nie jest twoim najblizszym kuzynem.....to wiesz:)) a on wraca do kraju ...kiedys??

Pingi >>> byc moze nim samym targaja teraz emocje i sam nie wie co ma robić :)...daj mu troche czasu, jesli ma cos z tego wyjsc to i tak wyjdzie ;) ona i on...on >>> ;)

Jak się odezwie to oczywiście nic po sobie nie pokażę, że mnie to ruszyło :). Moze załapiemy znowu ten kontakt i znów zaczniemy ze sobą lekko flirtować, bo na pewno to mi się nie wydawało :). A zobaczymy jak się to dalej potoczy. No, ale na razie nie odpisał. Masz jakąś koncepcję dlaczego ??

Kabel, już Cię "kocham" ;) ! Żartuję oczywiście ;) . "Ona i on...on" chyba nie wróci, już tam mieszka sporo lat. Własnie jest moim najbliższym kuzynem :/ . Nic mi nie pozostało tylko czekać, ale jakby coś do mnie czuł to przecież by mi odpisał na tego ZWYKŁEGO sms'a. Bardzo dziwne.

Kabel, a co Ty robisz na tym topiku ? Czyżbyś był w temacie ???

pewnie ze mam ......ma te same mysli co ty....kuzynostwo,mama, opinia publiczna itp...nawet jesli trzyma koma w reku to i tak nie wie co robic...to dojrzaly facet wiec te same obocje przezywa dwa razy silniej

Gość ona i on...on
poczekaj.......zobaczymy czy sie odezwie....

widzialem juz nie jedną taka historie .....z 3 jedna zakonczyla sie slubem ;) ....co ja tu robie ? o ja pie***** co ja tu robie :D czekam na godzine zero by polozyć sie do lozka :D

Gość ona i on...on
wiec pisz USB jak jest u Ciebie......

Gość ona i on...on
ooo rany to juz ta h????

Gość ona i on...on
a do naszego zagranicznego faceta doszedl sms...dostalas rapotr...bo wiesz moze nie dostal go??

Normalnie mordka mi się śmieje od ucha do ucha co się już od paru dni nie zdarzyło :) !!! Dzięki Kabel! Cenne jest dla mnie Twoje zdanie tym bardziej gdyż jesteś facetem i zapewne "trochę" znasz swoją płeć :) . Co teraz robić? Jak długo czekać? Czy jeśli nie odpisze to znów spróbować odezwać się do niego za pare dni powiedzmy, czy wytrzymać do jego urodzin (połowa października) i dopiero wtedy napisac ?Ale co? Zdawkowe życzenia czy coś więcej? Strasznie to zagmatwane.

Gość ona i on...on
no ale fajnie ze rozumiesz temat....USB-mmmmla

"Ona i on...on" dostałam raport, że doręczono. I od tej chwili czekam, nie odchodzę od telefonu, panika jak się mi raz wyładował gdy byłam poza domem :/ .Świra dostaję i tyle!

Gość ona i on...on
Pingi co masz do stracenia....najwyzej za kilka dni odezwij sie .....z zapytaniem czy wszystko u niego oki....

Bardzo fajnie, ze Kabel rozumie temat :). Czyżby już poszedł spać o tej swojej godzinie zero?

trudno doradzic ale powiem co ja bym zrobil :)....poczekal bym do urodzin ...a z smsami juz tak jest .....mimo raportu sms moze nigdy nie dotrzec

Gość ona i on...on
Kurcze ja sie nawet zastanawiam czy bym nie napisala ze sie poprostu o niego martwie!!!

Gość czarnaczerń
do autorki.. nie przeczytalam calego topiku ale powiem ci cos.. kiedys na wakacjach spedzilam czas u mojej cioci. miedzy mna a kuzynem zaczelo sie robic to o czym ty pisalas. bylo dobrze. w koncu poszlismy do lozka. nie zaluje tego. po prostu tez tego chcialam. kocham go. mimo ze jest z kims teraz i mieszkamy od siebie daleko, czesto rozmawiamy. jestesmy sobie bardzo bliscy. nie zaluje ani jednej chwili z nim spedzonej, naprawde... kocham go i wiem, ze nigdy razem nie bedziemy. pozdrawiam

Boję sie tylko żeby tylko nie pomyślał, że mu się narzucam, bo może się przestraszyc albo co. Może własnie udawać ze mnie te jego milczenie nie rusza? Umysł mówi co innego, serce co innego. Kabel, a gdybym napisała dopiero w te urodziny, gdybym tak długo wytrzymała (i dla pewności sms'a i maila ;) ) to tylko zdawkowe życzenia czy coś więcej takiego specjalnego ??? Dordzajcie :)

Gość ona i on...on
dzieki bardzo USB....spij dobrze...mmmla

Gość ona i on...on
czekaj do urodzin...ale nie panikuj...misisz dac rade.... napisz tylko zyczenia....i co najwyzej.. napisz ze milo z nim spedzilas wakacje