Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fagot

Dlaczego tak dużo osób studiuje kierunki nieprzyszłościowe???

Polecane posty

:) no to skoro ty po przyszłościowym kierunku dostajesz za swoją pracę 2- 2,5 to ja ci współczuje... bo ja bez doświadczenia zaraz po zrobieniu mgr. dostaje 3 na reke na początek :) przynudzasz

Humaniści górą? Chyba się pocieszacie... :D Ludzie z różną wiedzą są potrzebni, nie więcej i nie mniej od reszty...

motakini powiem Ci jedno ja nie mowie wogole o kasie, a to rzucilem od tak sobie. Mam na mysli inna kwestia mianowicie mozliwosc znalezenia pracy w konkretnym zawodzie...a pieniadze to juz zupelnie inna kwestia, ktora zaley od ogromnej liczby czynnikow....

no chyba robicie sobie żarty... sorry ale mam obiad właściwie pieprzyka którego mam na szyi tez moge odciąć nożem, przeciez do tego tez nie trzeba kończyc AM :)a wy wy...robaczki

Gość ja jestem po ekonomii
mokatino- ucinam dyskusje z Tobą, jest bezsensowna. Jak na psychologa jestes bardzo malo elastyczna i widzisz tylko swoja racje, bronisz tylko tego co ty skonczylas, zero obiektywizmu. Życze powodzenia w zawodzie, ja bym do Ciebie nie przyszla.

Podaj prosze jakies konkretne argumenty a nie rzucach hasla i myslisz ze zabłysniesz inteligencja- ktorej smiem twierdzic Ci brakuje. Żegnam.

No tak nie masz argumentow to przyczepisz sie do nicku :). Dziecinada, ale nie spodziewalam sie po Tobie niczego wiecej :).

Wydedukuj z całosci rozmowy, jesli to nie przekracza Twoich umiejetnosci oczywiscie. Jak nie dasz rady to podpowiem ;). No ale teraz idz zjedz obiadek ugotowany zapewne przez mame :).

Gość one night in paris
kierunek humanistyczny moze skonczyc prawie kazdy, skonczcie informatyke, automatyke i robotyke, elektronikę i telekomunikację, fizyke techniczną, to dostaniecie prace

Ja sie nie spieram tylko delikatnie podsmiewuje z dziewczyny ktora konczy kierunek humanistyczny ( i prosze bardzo niech sobie konczy jej sprawa) i twierdzi ze to jedyna sluszna droga, nie podajac przy tym zadnych argumentow. Widzi tylko swoja racje.

słucha, to, że czytasz od połowy topiku nie znaczy,że bede na twoje życzenie pisac wszystko on nowa, masz mi cos do powiedzenia to sie zaczernij i porozmawiajmy, prowadzilam rozmowe z autorem topiku ale wcialas sie niestety przekrecajac moj nick przez co nie wiedzialam do kogo wlasciwie sie zwracasz, teraz masz żale i cos ci nie pasuje,nie chce mi sie juz pisać, napisalam co o tym mysle, wyrazilam swoja opinie na temat nieprzyszlościowych kierunków a ty próbujesz mi udowodnic, że nie mam racji, ale że jakiej racji?? że co że nie mam racji w tym co uważam czy że nie mam racji wypowiadając swoje zdanie? nie rozumiem twojej pretensji, wybacz napisała, że nie ma kierunków nieprzyszłościowych każdy może znależć swoje miejsce z tym że sa kierunki takie jak matematyka które daja stanowiska matematyka a socjolog uczy sie fachu by potem sprawowac przeróżne stanowiska poprostu, wy probujecie polepszyc swoje samopoczucie depcząc innych a ja wam mówie NIE! to co człowiek osiaga zależy od niego samego a nie od "przyszłościowości" wybranego przez niego kierunku sorry zza skladnie ale sie spiesze pomidorowa mi stygnie papa

Gość do motakuni
Mama dobre obiadki robi? Moja dzisiaj mi zrazy zrobiła:)

Nikt nikogo nie chce deptac. Po prostu wiekszosc opisuje rzeczywistosc dookola i jak jest starszych to ma wszystkich znajomych po studiach...wiec chyba widzi po czym jest praca a po czym nie. Ponadto pokaz mi ogloszenia z praca, gdzie potrzebuja socjologa czy psychologa. Bo jak sie jedno na kwartal pojawi to jest git....

Gość Ludzie co tutaj tak
napinacie. To tylko forum. Przeżywacie jakby ktoś wam życie niszczył (zwłaszcza motakini). Radzę wyjść do ludzi na zewnątrz, a nie siedzieć w domu we własnych marzeniach...

Dobrze ale nie mow mi ze ktos kto skonczy np. socjologie i ktos kto skonczy np. bankowosc i finanse moze pracowac na tym samym stanowisku. A argument o cpunie byl bezsensowny, rownie dobrze ktos po budownictwie ze Ty nie bedziesz kierownikiem budowy bo nie masz uprawnien, prawda?

o jezu... no nie wierze... szkoleniowiec, rekrutant, specj ds.wizualiacji reklamy itd. tylko co za człowiek szuka pracy w gazecie lub w necie skoro do najlepiej płatnych "prac" nalezy zwyczajnie pójść osobiście :)

Gość dajcie motakuni normalniezjesc
tak przezywa, ze jeszcze wrzodow zoladka dostanie

szkoleniowiec rekruter chyba :P specj. ds wizualzacji reklqamy a gdzie linki do ofert ?

ja jestem po ekonomii i tylko po tym kierunku mogę robić loda pod biurkiem dyrektorowi :D

Gość tooo pasztetowa
Dobrze motakini masz racje wszyscy jestesmy nieudacznikami :(. A to co robimy moze robic kazdy, nawet po podstawowce :(. Dziekuje ze nawrocilas mnie na własciwa droge, jutro pędze zapisac sie na psychologie bo to jedyne dobro

Genialny podszyw, ktos naprawde reprezentuje soba wysoki poziom... Żałosne. A ja podpisuje sie pod "pasztetowa" ;).

Gość motakuni zamiast milo
spedzac urlop ze znajomymi to siedzi na kafe, pewnie tylko tutaj ma znajomych, tutaj moze byc kim chce,