Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fagot

Dlaczego tak dużo osób studiuje kierunki nieprzyszłościowe???

Polecane posty

Gość ej eje ejeej
Turquose ---> ja juz 1 raz powtarzalam i wiem jak to wyglada na moim uniwerku. Nie mamy prawa powtarzac tych przedmiotow! i to jest najwiekszy ból bo przez rok nie miec kontaktu z jezykiem oznacza cofniecie sie w rozwoju... zreszta sama wiesz skoro studiujesz filologie..

Gość ta z linka nie jest taka zla
hahaha no co :)?? Nie wiesz co odpowiedziec :). Żalosna jestes

Gość ej eje ejeej
a i jeszcze o tej kierowniczce ---> ona jest po zawodowce i juz sie nie uczy. Ucze sie ja i jeszcze kilka innych dziewczyn z pracy. No i widzicie jaka kasa..

Z drugiej strony postaw sie na jej miejscu, zakladam ze to kobieta w mniej wiecej moim wieku-45 lat( jesli sie myle to rpzepraszam :) ), w naszych czasach studia nie byly tak popularne.

ja nie tylko mam prawo, ja mam obowiązek :O moge chodzic tez na wszystkie inne zaejcia. ale nie chce i sprobuje dogadac sie z wykladowcami tak, zeby nawet przedmioto kieurnkowych nie musiec powtarzac.

tak, dokładnie już nie mam słow :) wybacz ale nie chce mi sie z tobą gadać :) dziubasku do tej co pisze o kierowniku:) no dobrze ale o jakiej kasie Ty mówisz może dla ciebie na studiach ta kasa jest zadowalająca ale za 15 lat jakies pieniadze typu 2000zł są niezadowalajace sorry ale więcej zarobisz roznosząc ulotki zobacz jaka ona ma odpowiedzialność materialną,zastanów się warto? za te pieniadze?to sie opłaca do momentu kiedy nie dostanie sie pierwszej noty, także spokojnie bycie kierownikiem jest mało fascynujące :) bo rozumiem ze jest kier. w handlu

Gość to moze powiedzcie
ktore z tych kierunków sa przyszlosciowe: farmacja kosmetologia farmacja + kosmetologia (warto?) budownictwo transport

no cóż wszystko zalezy jak to wykorzystasz :) możesz załosyć apteke, salon odnowy biologicznej i np. poradnie zwyrodnien tego co wiem mozna na tym zarobic, farmacja i kosmetologia czemu nie:) budownictwo złaszcza teraz gdy ludzie maja zastrzyk gotówki z anglii:) i developerzy przepychaja sie łokciami, transport w moim mieście facet robi na tym duże pieniadze

dużo zalezy od miasta :) ja uważam, że po kazdym kierunku można wyjśc na prostą tylko trzeba pomyśleć nad tym, cieżej jest gdy chce sie pracować u kogoś i być pracownikiem wtedy ma sie narzucone pewne normy ale tak gd jest wolna ręka tylko żyć :)

Co kogo, do cholery, obchodzi czy studiuję kierunek \"przyszłosciowy\" czy też \"nieprzyszłościowy\"?? Przyszedł boom na kierunki ścisłe, ale to wcale nie znaczy, że nie potrzeba tych, którzy studiują ową psychologię czy socjologię, do której tak doczepili się co poniektórzy. Teraz potrzeba ludzi z szerokimi horyzontami, nie tych zacofanych, co nie potrafią zaakceptować dążeń innych. "Czego Jaś się nie nauczy, tego Jan (...)" dokończcie sami :O

Gość tutaj motakini zaczynała
http://praca.beta.korba.pl/swiat_kariery/1 ,19936,470,art.html?next=2&next=3 skopiujcie caly adres do przegladarki, piaty komentarz od goru jest jej, mozna wiele dowiedziec sie o niej, ta "24-letnia znawczyni" chyba wszystkiego probowala sie lapac ;]

no cóż niektórzy maja problem z akceptacją tego, że nie są sami na rynku, bywa :)

hahaha:) kolega rozsyła wiruchy :) nie szkoda ci czasu?? moja osoba tak bardzo zaszła ci za skórę?? ojejj słodkie te twoje szczeniackie zachowania :classic_cool:

hehehe zadne wirusy, wstyd Ci ,ze wszystkiego probowalas zlapac sie?popracowalas troche nad ortografia przez ten rok :p

to juz wszystko czy cos jeszcze? są tu osoby z ktorymi można pogadać więc zmien forum :) ładnie proszę z drugiej strony chyba potrzebujesz pomocy, niepokojąco wciągnąłeś się w te dziwne przeszukiwanie sieci :)wszystko w porządku? hyhyhyhy

dzieki, ze pytasz o zdrowie; wszystko ok, znalezienie tego zajelo mi 5 sekund (tyle samo ile przeczytanie Twojego komentarza:p)

od lat marze o tym, by zanurzyc się w zadzie mojego psa Funfla, uwielbiam gmerac w jego jędrnym zadzie by co chwile smyrać palcem wskauzjącym jego obwisłe jądra zatapiam sie wtedy myslami w dalekich marzeniach by jeszcze raz przeżyć penetrację jego owrzodziałeko fajfusa

ooo widze ze tez potrafisz korzystac z pomaranczowych nickow:p

i co w tym złego, że sie wypowiadam sie na innych forach? nie rozumiem, chyba każdy to robi:) i jak większość dziewczyn zaczynałam w modelingu ale wyrosłam z tego, a moje nieprzyjemne doświaczenia opisałam i co?? tez mi odkrycie :) hyhyhy

Gość ej eje ejeej
motakini ----> ona ma 21 lat,obowiazki te same co my + jakies tam kierownicze czyli wypisywanie faktur,reklamacji,robienie raportow dziennych i miesiecznych,przyjmowanie reklamacji i towaru od dostawcow. Wszystko ok,tylko ze MY czyli zwykle pracownice tez musimy to robic gdy kiero np nie ma. No i jaka w tym sprawiedliwosc? Zadna. Ona tylko zbiera pochwaly od szefa a "my tu tylko sprzedajemy".. szit..

patrząc na ilośc twoich wypowiedzi chyba zbyt mocno się wczułeś :) taki jesteś nerwowy? emocjonujesz sie zbyt mocno zwolnij bo peknie ci żyłka :D

Gość ja pytam
to chyba jest jasne dlaczego tak jest.. nie każdy ma predyspozycje jakieś matematyczne czy coś, niektórzy wolą przedmioty humanistyczne i tyle :O nawet jeśli po humanistycznych mniejsze prawdop. znalezienia pracy w zawodzie, to po co humanista ma sie rzucać z motyką na słońce i iść, np. na informatykę?

Do osoby, ktora twierdzi ze po ekonomii nie mozna znalezc pracy. Po pierwsze to prace znalezc mozna ale nalezy miec odpowiednia specjalizacje rachunkowosc badz podatki i wlozyc w to troche serca. Natomiast te specjalizacje sa na takich keirnkach ja FIR, ekonomia i zarzadzanie...tak wiec wyksztalcenie ekonomiczne to nie tylko ekonomia, na ktorej fakt faktem duzo specjalizacji to bzdury, bo niestety bardzo podchodza pod kierunki humanistyczne...

no ja rozumiem, no widzisz tak to jest czesto kierownik wyręcza sie pracownikami bo "ma prawo do wydawania poleceń" rozumiem, że to jest niefajne zwłaszcz agdy kierowniczka jest małolatą i nadużywa swych możliwości

do autora, ja ta uważam, że ekonomia to akurat ciekawy kierunek moja kumpela gdy u mnie przesiaduje praktycznie zawsze opowiada mi cos z dziedziny ekonomii i wcale nie przynudza:) niektóre kierunki są tak ciekawe, nie sposób tego nie wykorzystac póżniej nalezy tylko dobrze trafić,albo dobrze wykorzystac nabytą wiedzę i samemu cos zdziałać:)

Motakini, jestes załosna. Na forum robisz z siebie eksperta od wszystkiego, a jak ktos ci zada konkretne pytanie to :" juz daj spokoj :)" załosna jestes dziewczyno i koniec wiecej do ciebie nie pisze.

a swoją drogą jesli cos jest twoją pasja to czasem trudno sie uporać i nie sposób kształcic sie w odległej ci dziedzinie :)

eej wez juz niezaśmiecaj forum, ok? uczepiles się jak rzep, nie wiem o co ci chodzi człowieku... powtarzam Ci! nie jestes anonimowy poprostu żle trafiłeś :) masz jeszcze jakis problem? to złoś sie do specjalisty ja twoich postów nie czytam bo razi mnie pomarańczowy kolor :) draznisz ludzi wcinając sie miedzy wiersze...