Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buteleczka20

w którym tyg jesteście i jak sie czujecie

Polecane posty

ja wczoraj 29 tydzień skończyłam :) ogólnie czuję się dobrze, jeśli nie liczyć potwornego bólu kręgosłupa, większej zadyszki i trudności we wiązaniu butów :P ale poza tym nie narzekam.

ojej ja w 7tc miałam wymioty, które trwały może kilka dni. Tęsknie za tym :-) Teraz 23tc i niestety - nieprzespane noce i bóle w brzuchu. Ale mały jest zdrowy więc to najważniejsze :-)

właśnie skończony 30 tc, a więc zaczęły się bóle kręgosłupa, zgaga, zadyszka. Jest dobrze, jak leżę na lewym boku lub chodzę, w pracy muszę siedziec po turecku lub z podciągniętą jedną nogą. Za to dzieciak tak swawoli w brzuchu, że każda dolegliwość jest wynagrodzona jego nadzwyczaj ruchliwą obecnością.

31 skończony... do tej pory było super :) Teraz zaczynają troszke dokuczać bóle krzyża, kości łonowej, ogonowej itp... na razie delikatne i znośne :)

Zaczynam 40 tydz : nie moge sobie znależc pozycji do spania , dokucza mi kregosłup i nie moge sie doczekac maleństwaa moja córka postanowiła sie nie urodzic :)

oj masz racje, jedna czuje sie rewelacyjnie inna tragicznie a jedne znsnie:) ale jak by nie bylo to trzeba wytrzymac i dawac sobie rade:)

a ja juz 29 tydzien i czuje sie nawet dobrze,tylko szybko sie mecze i plecy bola,a tak pozatym to narazie nie amm na co narzekac:-)