Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...stańczyk...

.............Czy chłopak mający 169 cm ma szanse na..............

Polecane posty

Gość kaśka 22
do autora tematu. ja osobiscie nie chcialabym miec nizszego chlopaka(nawet trudno takiego znalezc) ale to nie znaczy wcale ze nie chce niskiego. ja mam 165cm a moj chlopak 168 i jest nam razem zajebiscie. znam chyba z 6 par gdzie dziewczyna jest wyzsza i nie wygladaja jakby im to w czyms przeszkadzalo, wiec glowa do gory. niski chlopak napewno ma szanse u wysokich dziewczyn. nie mowie ze u wszystkich, ale ma

a kim Ty jesteś Kenniks, jeśli mogę wiedzieć? jakimś studentem psychologii? czy może miłościwym samarytaninem pomagającym kafe-brzydalom w podnoszeniu samooceny? :-P

Studiuje inny kierunek niż psychologię... Psychologia to raczej należy do zainteresowań. Staram się wam jakoś pomóc i przemówić do rozsądku, ale nie otwieracie się na żadne rady... Rozumiem, że zmiana siebie z dnia na dzień jest trudna i z zakompleksionego faceta nie narodzi się od razu super pewny siebie. Masz jedną ważną rzecz - wiesz czego chcesz. Za to jedną ogromną wadę - nic nie robisz w tym kierunku. Ja też zadam pytanie... Znasz ją tylko z widzenia, czy rozmawialiście?

tylko raz i nie była to udana rozmowa ale na tyle udana że mam jeszcze jedną szansę :-) Kenniks jakbyś Ty był tak zakochany jak ja w Niej to też byś był zamknięty na argumenty :-( ja po prostu chcę z Nią być i tyle :-(

Skoro chcesz z Nią być... to masz do tego dążyć, a nie użalać się na forum. Musisz wiedzieć o tym, że Ona sama do Ciebie nie przyjdzie...

tusi a to czemu taki atak na mnie przeprowadzasz? czem ja se na to zasłużyłem? :-( wiem Kenniks dlatego staram się \"coś\" robić oprócz użalania się na kafe ale to nie takie łatwe bo jestem straszliwym leniem :-O i bardziej wolę mówić niż robić

"ale to nie takie łatwe bo jestem straszliwym leniem i bardziej wolę mówić niż robić" Widzisz... pierwsze mądre słowa z Twojej strony, które mówią o tym gdzie jest pies pogrzebany;)

wiem :-) kompleksy + lenistwo to są rzeczy, które potrafią zniszczyć największego geniusza :-P wiecie że ogromne kompleksy na punkcie swojego wzrostu miał Mozart? przez to bał się zagadywać do dziewczyn wiem to bo czytałem kiedyś jego biografię miał straszne problemy z kobietami ale przynajmniej nie był leniem :-P

Rok żyjesz marzeniami?:| Powiedz mi co was łączy...? W sensie skąd ją znasz... Masz jej numer telefonu, bądź jakiś kontakt?

Gość dookola stołu
?????

i właśnie te cechy stańczyk w Tobie podziwiam- że jesteś wielkoduszny, serdeczny i mimo, że dostrzegasz (bo bystry tez jesteś) ewidentne pomyłki, słabości kafeteriuszy to jednak nie ganisz ich, nie potępiasz, lecz okazujesz swą wyrozumiałość...Twa wybranka nawet nie zdaje sobie sprawy jak wielkie szczęście ją spotkało,m że zwróciła Twą uwagę...to będzie piękny bieg o😍

Gość ofe rma
stańczyk, ale ty się nabuzowałeś!!!! no no no, nie poznaję kolegi :D