Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anileeee

czemu tak wiele fajnych ladnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

Gość ja podobniez jestem ladna
i fajna jak ktos mnie sie pyta czy mam chlopaka i odpowaiadm ze nie to normalnie jakby kosmite zobaczyli.jestem mloda boje sie zwiazkow nie umiem sie zaangazowac nie chce nikogo zranic lubie byc niezalezna i robic to co mi sie podoba-te wszystkie czynniki skladaja sie na brak faceta

Gość ja mam gorzej...
ja tez niby ladna ale..nie mam faceta bo u mnie jest pewnw bariera a mianowicie chodzi o bliskosc i seks strasznie sie boje ..reakcji faceta jak zareaguje ze nigdy tego nie robilam a jestem juz dosc "wiekowa":O

Gość Jest coś w tym
że ładne dziewczyny są często samotne. Myślę że po prostu dużo facetów się boi takich kobiet, na zasadzie: taka laska na pewno nie będzie mnie chciała. A inni podejrzewają że nie ma sensu bo taka ślicznotka NA PEWNO ma faceta. Ja raczej należę do tych ładnych i przyznam szczerze że kiedyś mi się podobał taki chłopak a ja jemu, było to na obozie, była dyskoteka ja poszłam z koleżankami, bawiłyśmy się, on tam też był ale dziwne bo ogóle nie podszedł do mnie. Potem się okazało że bał się do mnie podejść bo podejrzewał że na bank mam faceta i pewnie by od niego oberwał:):):)

pewna siebie od niedawna ....ja jestem zle wychowany :O bo jestem wychowany na dobrego człowieka a tacy to są najgorsze smiecie i zawsze z życia maj ą gówno :P

Gość mały zielony ufol
Nie ma fajnych samotnych lasek. Są tylko samotne niefajne :O .

łade dziewczyny nie są same dlatego, że są ładne, ale dlatego, że widocznie mają coś tam poprzestawiane w głowie i tyle. Nikt mi nie wciśnie, że uroda jest przeszkodą w takich sprawach. Nie, nie jest przeszkodą, tylko ułatwieniem. Obok ładnych i fajnych kobiet zawsze kręca się jacyś faceci - jedni kiepscy, inny tacy sobie, ale są tez Ci fajni

Gość kaszankaaa
kazda ma takie zycie uczuciowe na jakie sobie pozwala..jakie sama sobie ulozyla...kazda "fajna" laska zwykle ma o sobie na tyle ciekawe mniemanie ze wybiera w facetach jak w ulegalkach i nie zauwaza , ze ktos TEN ktos przechodzi im kolo nosa ...

nie no, krem, jak zwykle musisz przekręcić tak, żeby wyszło, że jest to strzał wymierzony w Twoją stronę. Nie, nie jest :) nie napisałam, że Ci, którzy są wolni to ochłapy, tylko że uroda nie jest przyczyna tego, że ktoś nie może sobie znaleźć partnera - a to różnica

Gość masz sie za bostwo..
pewnie:) ja jestem fajna, ale...startuja do mnie zonaci, nawet sasiad z dołu:P i czesto w pracy, gdzie pracuje mam "zainteresowanych":) fajane maja powodzenie, pytanie tylko czemu sa to nie ci co powinni:D

ostatnio jak sobie siedzialam..prezes spoldzielni do mnie zgadal:D hahahaha o faceta nie trudno. :)

Gość parasolka polka fasolka
jak mnie ktoś pyta czy mam chłopaka i odpowiadam, że nie też wszyscy robią wielkie oczy. Że niby czemu ładna, inteligentna dziewczyna jest nadal sama. A ja uważam, że jestem sama dlatego, ze faceci w dzisiejszych czasach są beznadziejni

aha i młodsi tez;) oststanio byłam na ezg z prawka..oj 2 sie juz znalazło:D sami zgadywali:D

Gość ofe rma
"A ja uważam, że jestem sama dlatego, ze faceci w dzisiejszych czasach są beznadziejni " najlepsze są opinie tych którzy uważają że świat to w ogóle jest beznadziejny a tylko oni sami stanowią jego ozdobę.

"A ja uważam, że jestem sama dlatego, ze faceci w dzisiejszych czasach są beznadziejni" no cóz, każde wytłumaczenie jest dobre żeby się lepiej poczuć :P

krem, nie wierzę, że jesteś taki kiepski jak piszesz (no oko masz cłakiem ładne ) ;) W dużej mierze to kwestia osobowości - już o tym rozmawialiśmy

klaudka 27 ..pierdolisz głupoty jak koles z wyglądu jest tragiczny to nie dostanie szansy taka prawda :P

Gość caffelate
Bo meżczyźni boją się ładnych kobiet,bo przy nich czuliby się gorsi...no i ten stereotyp że ładna nadaje się do łóżka a brzydsza na żonę...

Gość gojaaaaa
Nie zgadzam się z tym że każdy ma takie życie uczuciowe na jakie zasługuje...czasami los decyduje za nas- mozna być samotnym nie z wyboru ale dlatego że po prostu nie spotkało się kogoś odpowiedniego, w kim człowiek mogłby się naprawde zakochać- a o uczuciach nie decyduje jedynie ładny wygląd.... brak partnera często to nie jest kwestia wygórowanych oczekiwań czy zbyt wielkiego mniemania o sobie- tylko po prostu fakt że nie spotkało się Tego odpowiedniego

krem, jak ja pierdolę, to nie wiem jak nazwać to, co Ty robisz - chyba megapierdolenie :P nie wiem jak wyglądasz, ale jakby nie było, na pewno nie pomaga Ci to, że masz zjechaną osobowość. Jesli wyglądu się nie da zmienić, to chociaz nad tym drugim popracuj, chłopie

"klaudka 27 ..oddałbym wszystko aby byc atrakcyjnym i móc miec dużo dziewczyn " A chciałbyś mieć dużo dziewczyn krem?