Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kobitak

telekomunikacja novum

Polecane posty

Go艣膰 telemarketerka - novum
ojja . No to masz lekki problem 10dni kalendarzowe do odstapienia umowy jest adres jest np na tym blankiecie co pani otrzymala albo na stronie internetowej Novum Musi Pani napisac list ze nie chce panni nic zmieniac ze chce pozostac na swoim starym abonamencie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 w dobrej wierze
Podpisa艂em w dobrej wierze.Czy da艂em si臋 nabra膰 , nie wiem, ale po przeczytaniu komentarzy postanowi艂em przedzwoni膰 do firmy chc膮c zada膰 par臋 pyta艅 wyja艣niaj膮cych. I tu klops . Telefony nie odpowiadaj膮,a mi艂y g艂osik od paru dni m贸wi o awarii.Pytam czy to firma widmo czy realna szanuj膮ca si臋 na rynku. SZANOWNA FIRMO odblokuj sw贸j nr. Infolinii 801077333 lub podaj spos贸b w jaki spos贸b mo偶na z wami rozmawia膰. Wys艂a艂em e-maila i te偶 bez odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojja
Do telemarketerka - novum Ale 偶enada ! to niby mam napisa膰 do teleNOVUM 偶e chc臋 zatrzyma膰 stary abonament??? czyli 50 z艂 ? Od razu wida膰 jak ooszukujecie ludzi .A o waszym podej艣ciu do ewentualnych klient贸w 艣wiadcz膮 wasze wypowiedzi typu: "ciemniaki,ograniczeni,ma艂o inteligentni" itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 telemarketerka - novum
do ojja... Jestem bylym telemarketerem Novum/ Prawda jest taka ze kazda firma na sile zdobywa klientow... i mydli oczy i mowi to co klienci chca s艂yszec... Siedziba najblizsza jest Wroc艂aw i Warszawa to wiem jaka ul nie powiem takich wiadomosci r贸wniez nie otrzymalam pracujac tam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojja
No, no, ciekawe... "Jestem bylym telemarketerem Novum" a za chwil臋 : "r贸wniez nie otrzymalam pracujac tam" to w ko艅cu zdecyduj sie jak膮 masz p艂e膰 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kqwgkjeqbuuu
gwiazdi-TP wykupila francuska firma tyle ze nalezaca do panstwa francuskiego.No bo w Polsce komuchy mowia ze wszystko co panstwowe jest be-we francji majacej kapitalizm od nie wiem kiedy-jakos tak nie uwazaja.... .Szkoda slow w kazdym razie efektem tego komuszego myslenia sa obecne podwyzki wszystkiego w PRL II lub jak kto woli w POlszewii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kqwgkjeqbuuu
"do telemarketerki-tak jest w przypadku polski.Niestety ze te tzw."firmy"zdobywaja klientow za pomoca zwyklego oszustwa-bo czym jest"mowienie klientom tego co oni chca uslyszec"?W normalnych krajach jest to KARALNE.Ja pytam zatem-JAK W POLSCE MOZNA W OGOLE ZYC wobec takich sytuacji.Powtarzaja sie one bez przerwy.Do mnie TPSA wydzwaniala latami-probujac mnie po prostu oszukac.Chcieli mnie naklonic do podpisania gorszej umowy niz mam-wiec OSZUKAC !!!Mnostwo moich znajomych czy rodzina blizsza dalsza podpisala a pozniej siem wycofywali bo rachunki zaczely przychodzic znacznie wyzsze.Albo to TELE2.Zwykli oszusci i naciagacze. Co sie w tym kraju dzieje?!! Kiedy wreszcie POlszewia zostanie obalona raz na zawsze i wyrwana z korzeniami z naszego biednego kraju?!.Przyklad idzie z gory.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SonnyCrockett
Witam wszystkich 12 Listopada 2010 bra艂em internet z Neostrady TP 2MB w promocji 2 miesi膮ce za darmo oraz prezent Nawigacja. No i tu zaczynaj膮 si臋 problemy, aktywacja mia艂a przyj艣膰 z pierwszym rachunkiem a przysz艂a ju偶 w Grudniu 2010, a za艣 rachunek kt贸ry moim zdaniem powinien przyj艣膰 dopiero w Lutym a przyszed艂 ju偶 w Styczniu. A wi臋c gdzie te 2 miesi膮ce za darmo ? moim zdaniem nie by艂o 偶adnych darmowych 2 miesi臋cy skoro i tak musia艂em p艂aci膰. A co do tego prezentu czyli Nawigacji to niema jej do tej pory a mia艂a by膰 w ci膮gu trzydziestu dni. Trzydzie艣ci dni min臋艂o kazali zg艂osi膰 reklamacje, oczywi艣cie zg艂osi艂em i mam czeka膰 kolejne trzydzie艣ci dni. Wczoraj dzwoni艂em do Neostrady TP w sprawie tych rachunk贸w pani stwierdzi艂a 偶e 2 miesi膮ce ju偶 min臋艂o a co do Nawigacji to mam si臋 uzbroi膰 w cierpliwo艣膰. Nie wydaje wam si臋 to troch臋 bezsensu ?.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chris o poranku
Dla wiedzy naci膮gni臋tych. O艢WIADCZENIE O ODST膭PIENIU OD UMOWY ZAWARTEJ POZA LOKALEM PRZEDSI臉BIORSTWA * Zgodnie z Ustaw膮 z dnia 2 maca 2000 r. o ochronie niekt贸rych praw konsument贸w oraz o odpowiedzialno艣ci za szkod臋 wyrz膮dzon膮 przez produkt niebezpieczny (Dz. U. z 2000 r. nr 22, poz. 271) konsument, kt贸ry zawar艂 umow臋 poza lokalem przedsi臋biorstwa (np. w swoim do- mu lub miejscu pracy), mo偶e od niej odst膮pi膰 bez podawania przyczyn wci膮gu 10 dni od zawarcia umowy. * Aby odst膮pi膰 od umowy konsument musi z艂o偶y膰 pisemne o艣wiadczenie o odst膮pieniu. Wz贸r takiego o艣wiadczenia powinien otrzyma膰 od swego kontrahenta przed zawarciem umowy. Na wzorze tym powinno znale藕膰 si臋 oznaczenie przedsi臋biorcy, tzn. jego imi臋 i nazwisko oraz adres zamieszkania lub nazwa przedsi臋biorstwa i jego siedziba. * Je艣li kontrahent nie poinformuje konsumenta o prawie odst膮pienia od umowy, to konsument mo偶e od takiej umowy odst膮pi膰 w terminie 10 dni od momentu, kiedy uzyska艂 informacj臋 o prawie odst膮pienia. Nie mo偶e to jednak nast膮pi膰 po up艂ywie trzech miesi臋cy od wykonania umowy. * W razie odst膮pienia umowa uwa偶ana jest za niezawart膮, a konsument jest zwolniony z wszelkich zobowi膮za艅. Strony zwracaj膮 sobie wstanie niezmienionym to, co nawzajem 艣wiadczy艂y, a je艣li konsument dokona艂 jakichkolwiek przedp艂at, to nale偶膮 si臋 od nich odsetki ustawowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂a oszukana
najlepiej napisa膰 list ,wszystko co potrzebne jest podane w umowie i anulowa膰.Wys艂a膰 koniecznie listem poleconym i dow贸d nadania przechowa膰 ,bo potem lubi膮 w艂a艣nie tego si臋 czepia膰.Pami臋ta膰,偶e 10dni na to macie a potem to po zawodach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odst膮pienie
Odst膮pienie mo偶na wys艂a膰 do 10 dni na adres: Biuro Obs艂ugi Klienta ul. Przemys艂owa 1, 07-411 Rzeku艅 W tre艣膰 odst膮pienia nale偶y wpisa膰: Imi臋 i nazwisko, adres, nr umowy, data zawarcia umowy, nr telefonu, przedmiot umowy (taryfa na kt贸r膮 zosta艂a zawarta umowa, np. Telenovum 70)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna245
To nie jest takie proste jak wam si臋 wydaje 偶e napiszecie i wszystko b臋dzie za艂atwione taka firma za wszelk膮 cen臋 potem wydzwania i psuje wam humor z kar膮 o 19:30. A potem wysy艂a FV po kilku tygodniach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Joanny245
Nic mi nie musi si臋 wydawa膰 ,bo wszystko jest proste, jak post膮pisz jak nale偶y. W ci膮gu dw贸ch dni napisa艂am o odst膮pienie podaj膮c dane wys艂a艂am poleconym i musieli anulowa膰.Potem nie dostaniesz ju偶 偶adnej informacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mortevor
No i widzicie... NOVUM TO OSZU艢CI !!!!!!!!!!!!!!!! Niech mi teraz Ci wszyscy 'byli' pracownicy powiedza dlaczego juz tam nie pracuja skoro taki taki tani abonamet i lepsze uslugi... No ciekawe... Bardz ciekawe ! Moja mam tez dalas ie nabrac na takie cos i podpisala umowe. Przed swietami a dokladnie 20 grudnia telefon zostal odciety. W swieta niestety nie dalo sie do nich zadzwonic wiec probowalismy po... i co sie okazalo ??? a to ze tefefon zostal zablokowany poniewaz pieniadze za rachunek z (tu zaznaczam) z wrzesnia nie wplynely do 22 wrzesnia ! No ku*** to jest chyba jakas kpina !!!! Z wrzesnia i tel zostal zablokowany dopiero w grudniu i to przed samymi swietami ?!?!?!!? Smieszne po prostu... A co najlepsze dzwonilam do nich juz 5 razy i babka powiedziala ze telefon zostanie wlaczony.... i jak myslicie co sie stalo????? Do tej pory ku**** nie wlaczyli !!! Nie wiem jak tak mozna robic... I oni chca miec klientow?! No to zycze im powodzenia ! mam nadzieje ze za takie numery szybko znikna z rynku !

Udost臋pnij ten post

Do tej pory uwa偶a艂am si臋 za osob臋 nieufn膮 i ostro偶n膮, do wczoraj. Przed wczoraj zadzwoni艂a pani, i poinformowa艂a mnie, 偶e dzwoni z telekomunikacji polskiej. S艂ysza艂am wyra藕nie, nie jestem stara i niedorozwini臋ta. I dalej 偶e, ma dla mnie bardzo dobr膮 now膮 ofert臋 wykorzystuj膮c膮 dotacje z unii europejskiej i dzi臋ki temu mo偶na mi obni偶y膰 o 14 z艂 abonament. I czy ja si臋 zgadzam. Nie pad艂o ani razu s艂owo NOVUM oraz to, 偶e b臋d臋 musia艂a zmieni膰 operatora. Wi臋c ja durna i naiwna, wierz膮c, 偶e mam rzeczywi艣cie do czynienia ze swoim operatorem, zgodzi艂am si臋 na wizyt臋 kuriera, na dzie艅 nast臋pny, celem podpisania nowej umowy. Troszk臋 mnie to zaskoczy艂o, bo TP S.A. a偶 tak szybka nie jest, ale pomy艣la艂am, 偶e si臋 przecie偶 staraj膮...Pan przyjecha艂 jak ju偶 by艂o ciemno, m贸j pies w艣ciekle ujada艂 (a ja jeszcze na niego krzycza艂am, gdybym wiedzia艂a wtedy...he he) Upewni艂am si臋 jeszcze pytaj膮c go czy jest pan kurierem telekomunikacji polskiej. Bez zaj膮kni臋cia powiedzia艂, 偶e tak. Zaprosi艂am go do domu i na pytanie co to za dziwne logo wcisn膮艂 mi, 偶e to nazwa nowej oferty. Chwyci艂am, bo telekomunikacja wymy艣la jakie艣 tam nazwy dla nowych ofert a o NOVUM nigdy nie s艂ysza艂am, nie interesuj臋 si臋 takimi rzeczami, a szkoda. Na umowie, kt贸r膮 przyznaj臋 przejrza艂am bardzo pobie偶nie ( moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina) wci膮偶 widzia艂am skr贸ty TP.SA. To u艣pi艂o moj膮 czujno艣膰, by wczyta膰 si臋 w tre艣膰 no i te ma艂e literki. Podpisa艂am i jeszcze by艂am jaka zadowolona. Go艣ciu se poszed艂, ja zn贸w przytrzyma艂am psa by go nie ze偶ar艂 ( moja wina....) P贸藕niej rozsiad艂am si臋 na sofie i zacz臋艂am czyta膰. I dozna艂am szoku. Zadzwoni艂am do TP S.A. oni nawet uruchomili specjaln膮 lini臋 dla os贸b poszkodowanych tj: 800 500 005. Pani uspokoi艂a mnie, 偶e musz臋 tylko jak najszybciej listem poleconym, najlepiej za potwierdzeniem odbioru, wys艂a膰 rezygnacj臋 z us艂ugi i wszystko b臋dzie dobrze. Uspokoi艂a mnie ta rozmowa. Nie boj臋 si臋 tych pacan贸w z NOVUM i 偶e b臋d膮 mnie straszy膰 czy co艣, bo si臋 nie dam i nie wygraj膮 ze mn膮 jak takie stosuj膮 praktyki, grosza nie dostan膮 ode mnie. Przestrzegam nie ufajcie nawet jak kto艣 dzwoni i m贸wi, 偶e jest z telekomunikacji polskiej , ja ju偶 nigdy nie pope艂ni臋 takiego b艂臋du. Jestem jedynie roz偶alona, 偶e ludzie, ludziom robi膮 takie rzeczy i tak potrafi膮 perfidnie k艂ama膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cze艣ko
to przykre , ale zosta艂em wpuszczony w maliny przez przedstawiciela telekomunikacji (nie powiedzia艂 偶e jest z novum) , mi艂o oznajmi艂 w zwi膮zku z przepisami UE, w tym roku musz膮 zni偶y膰 abonament, w zwi膮zku z tym trzeba sporz膮dzi膰 now膮 umowe, a dwa miesi膮ce wcze艣niej za艂o偶y艂em telefon i internet w tpsa, czlowiek zaganiany,ufny , nie zwr贸ci艂em uwagi na nag艂贸wek umowy no i podpisa艂em. Spos贸b post臋powani przedstawicieli NOVUM jest podst臋pny i wyrafinowany, ludzie czytajcie co podpisujecie,dajcie sobie dwa dni na zastanowienie, dla mnie mo偶e za p贸zno, ale jutro ide z tym problemem do rzecznika praw konsumenta , inaczej musze p艂aci膰 kare za zerwanie umowy tpsa lub pi.....szonemu novum, paranoja !!!! ale przyznam 偶e to te偶 moja nieuwaga i g艂upota. UWAGA NA NOWUM DZIALAJ膭 PODST臉PNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bombelo
do bassya "...Upewni艂am si臋 jeszcze pytaj膮c go czy jest pan kurierem telekomunikacji polskiej. Bez zaj膮kni臋cia powiedzia艂, 偶e tak... " Tepsa nie ma "swoich" kurier贸w. Korzysta z us艂ug jednej z wi臋kszych firm kurierskich. Otrzymanie przesy艂ki to zazwyczaj kwestia kilku dni. Novum z kolei w przypadku podpisywania um贸w z abonentami TP, wysy艂a swoich PH. Dlatego Ci samozwa艅czy kurierzy s膮 tak szybcy. Ps. podaj膮c si臋 za kuriera, automatycznie uniemo偶liwiaj膮 klientowi zadawanie dodatkowych pyta艅 odno艣nie oferty. T艂umacz膮c si臋 du偶膮 ilo艣ci膮 przesy艂ek do dostarczenia, stawiaj膮 abonenta pod presj膮 szybkiego podpisania umowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhmmmmmmm
No to ciekawe rzeczy tu piszecie... A wie ktos moze, czy zeby przejsc do Novum trzeba byc klientem TP? Czy oni przejmuja tylko ich klientow? Co w przypadku, jezeli ktos zrezygnowal juz wczesniej z TP i teraz nie ma zadnego operatora?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuppppp
uuuuuuppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osz
oszusci moja babcie tez naciagneli uwazac na telekomunikacje novum!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuupppppp
do autorki posta powyzej - mozesz podac wiecej szczegolow?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martius
Witam, moj膮 mamu艣k臋 te偶 oszukali lub da艂a si臋 nabra膰 (jak kto woli). W ka偶dym b膮dz razie dostali艣my dzisiaj rachunek za aktywacj臋 us艂ugo 166 z艂, o kt贸rej podczas podpisywania umowy nie by艂o ani s艂owa. Oczywi艣cie w regulaminie jest o tym mowa ale bardzo og贸lnie powiedziane a o kwocie zupe艂nie nic (cho膰by jaka艣 wielokrotno艣膰 abonamentu lub tym podobne). Po drugie na rachunku tym nie ma wog贸le podpisu osoby wystawiaj膮cej. Po trzecie pan przedstawiciel nie raczy艂 nawet zostawi膰 namiar贸w na siebie. Jednym s艂owem pora偶ka na ca艂ej linii. Ciekawe czy to si臋 nadaje na UOKiK. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik TP SA
to okropne pracuje w tp obsluguje zamowienia dotyczace przejsc miedzyoperatorskich dzwonia do nas ludzie starsi czesto zalamani z placzem oszukani to okropne jak tak mozna oszukiwac ludzi. Konsultanci z novum dzwonia podszywajac sie za pracowikow tp proponujac oferte robia to z premedytacja dla paru groszy czesto wiedzac ze abonent w tp ma lojalke i wiadomo ze zaplaci w tp kare za zerwanie umowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik TP SA
powiem szczerze ze takich operatorow jest znacznie wiecej zreszta praktyk tez pamietajcie ze zawsze mozecie skorzystac z Urzedu Komunikacji Elektronicznej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janek87
Dok艂adnie oszu艣ci na pot臋g臋. 3 dni temu dzwoni Pan, pytany kilka razy czy jest z Telekomunikacji Polskiej potwierdza to. Przedstawia ofert臋 na ta艅szy telefon. Dzisiaj przyje偶d偶a kurier, czytam umow臋 i oczom nie wierze! Novum! My艣l臋 o co chodzi? Umowy nie podpisa艂em, powiedzia艂em kurierowi ze nie z taka firm膮 rozmawia艂em i odda艂em nie podpisan膮. Kurier zrobi艂 mi awantur臋 ze w takim razie po co go 艣ci膮gam! Od razu zacz膮艂em czyta膰 o tej Novum i widz臋 ze to niez艂y przekr臋t. Dzwoni艂em do TP, maj膮 taka specjalna infolini臋 800500505, dowiedzia艂em si臋 ze skoro nic nie podpisa艂em to nie mam si臋 czym martwi膰, a po drugie ze oni jak co艣 zawsze dzwoni膮 i potwierdzaj膮 wszystkie zmiany zwi膮zane z umowa z nimi. Troch臋 mnie to uspokoi艂o. Mam nadzieje ze wi臋cej przykro艣ci od strony Novum nie do艣wiadcz臋, w ko艅cu nie podpisa艂em umowy pisemnej. Bo rozumiem ze skoro do podpisania umowy ostatecznie nie dosz艂o to Novum nie ma prawa odemnie si臋 niczego domaga膰? Ech co ciekawsze wczoraj dzwoni艂 chyba Pan z prawdziwej TP S.A. i dosta艂 ochrzan odemnie ze jest oszustem bo niby TP dzwoni艂o w sobot臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bombelo
Je艣li umowa nie zosta艂a podpisana, to rzeczywi艣cie nie ma si臋 o co martwi膰. Chyba, 偶e ten "kurier" wpad艂 na genialny pomys艂, 偶eby strzeli膰 parafk臋 pod umow膮 i zainkasowa膰 premi臋. Takie akcje te偶 si臋 zdarzaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janek87
bombelo -> wtedy sprawa oprze si臋 o s膮d i grafologa. Jak co艣 to im tak 艂atwo nie odpuszcz臋. Je艣li otrzymam telefon z TP S.A. 偶e wp艂yn臋艂o do nich jakie艣 pismo z Novum to od razu Rzecznik Prawa Konsumenta i Prokuratura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bombelo
Do Janka87 Jasne, 偶e mo偶na to odkr臋ci膰 i pr贸bowa膰 ukara膰 delikwenta. Jednak takie sytuacje, gdzie podpis jest fa艂szowany zdarzaj膮 si臋 do艣膰 cz臋sto.(Mam nadzieje, 偶e w Twoim przypadku tak nie b臋dzie) Trzeba wzi膮膰 pod uwag臋 fakt, 偶e wi臋kszo艣膰 agent贸w pozyskuj膮cych klient贸w TP, oraz tych kurier贸w(to nie kurierzy, o tym pisa艂em wcze艣niej) to osoby kt贸rym zale偶y przede wszystkim na zysku. Liczy si臋 podpisana umowa, jest sztuka jest premia. Najcz臋艣ciej s膮 oni zatrudnieni przez zewn臋trze firmy np. PHU Nowak@ Kowalski, kt贸re dzia艂aj膮 na rzecz danego operatora. Taka osoba zatrudniona na umow臋 zlecenie przez podrz臋dn膮 firemk臋 w 偶aden spos贸b nie identyfikuje si臋 z przedsi臋biorstwem , kt贸rej us艂ugi chce sprzeda膰. Pracodawca wymaga od nich wynik贸w, wi臋c wszelkimi sposobami chc膮 te wymaganie spe艂ni膰. Traktuj膮c prac臋 jako etap przej艣ciowy, zazwyczaj gdzie艣 maj膮 rzetelno艣膰 i zwyk艂膮 ludzk膮 uczciwo艣膰. Nawet je艣li dojdzie do tego, 偶e sprawa dzi臋ki zawzi臋to艣ci oszukanego klienta zostanie wyja艣niona, zazwyczaj te osoby dawno ju偶 nie pracuj膮 w firmie, kt贸r膮 reprezentowa艂y. Na tym etapie sprawa zazwyczaj si臋 ko艅czy, ma艂o komu chce si臋 dalej bawi膰 w s膮dy itp, 偶eby ukara膰 studenta kt贸ry wa艂kami chcia艂 sobie zarobi膰 na poprawki po zwalonej sesji.

Udost臋pnij ten post

Witajcie Moja mama r贸wnie偶 zosta艂a oszukana przez t膮 firm臋, nie b臋d臋 opisywa艂 tego co Pa艅stwo piszecie powy偶ej standard ten sam obni偶enie abonamentu, podszywanie si臋 pod Telekomunikacje Polsk膮 S.A.. Moja mama ju偶 kiedy艣 by艂a oszukana przez inn膮 firm臋 telekomunikacyjn膮 wiec pyta艂a 3 razy czy na pewno s膮 z Telekomunikacji Polskiej, b艂膮d jej 偶e podpisa艂a nie patrz膮c na umow臋 pod艂o偶on膮. Jak si臋 dowiedzia艂em o tym, to ju偶 mia艂em w r臋ku faktur臋 z Novum za zerwanie umowy. Reklamacje telefoniczne nic nie wnosz膮, ale dzi臋ki temu forum oraz poczytaniu internetu na temat Novum doczyta艂em si臋 偶eby sprawdzi膰 czy umowa jest podpisana przez Novum i oczywi艣cie nie by艂a zatem taka umowa jest nie tyle co niewa偶na, ale nie zawarta i na tej podstawie + art. 286 par. 1 op艂ata zosta艂a anulowana .Nie dajcie si臋 robi膰 w konia!!!! Pozdrawiam Konrad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gostek777
Ca艂y czas piszecie 偶e zostali艣cie oszukani, ale je艣li p艂acicie abonament 14z艂 taniej i w nim macie 70min rozm贸w to 藕le? Oszustwo to jest jak si臋 p艂aci ponad 50z艂 za abonament i ma si臋 w nim tylko 60 minut. 偶e pracownicy si臋 podaj膮 za inn膮 firm臋 to nie jest 偶adna nowo艣膰 powiedzia艂bym 偶e to raczej standard. Do mnie ostatnio zadzwoni艂 facet z eShopu Play i podawa艂 si臋 za pracownika PLAY i wcisn膮艂 mi drugi abonament bo ca艂y czas twierdzi艂 偶e to promocja na m贸j abonament. Najlepiej wog贸le zrezygnowa膰 z telefon贸w stacjonarnych. Wzi膮膰 kom贸rk臋 nawet na kart臋.

Udost臋pnij ten post