Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ellllaaaaa

SIEDLCE sala weselna

Polecane posty

Go艣膰 ewela1238
Carla by艂am w tamtym roku na weselu w sali Orchidea, i mi艂o wspominam, sa艂abardzo 艂adna obs艂uga bardzo mi艂a, jedzenie dobre, z tego co wiem chyba nikt po weselu nie narzeka艂 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ewela1238
Carla by艂am w tamtym roku na weselu w sali Orchidea, i mi艂o wspominam, sa艂abardzo 艂adna obs艂uga bardzo mi艂a, jedzenie dobre, z tego co wiem chyba nikt po weselu nie narzeka艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 narzeczona:)
My planujemy wesele dopiero na 2014 r. i potrzebujemy du偶ej sali, tzn. 350 os. Chcialibysmy sami zorganizowac. A z tego co wczesniej przeczyta艂am tylko Strumyk i Wisniew pomieszcza moich go艣ci. Powiem szczerze, ze myslalam iz znalezienie sali to bedzie jedna z 艂atwiejszych rzeczy :P Mo偶e macie jeszcze jakies sale w zanadrzu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carla109
wielkie dzi臋ki za info:) My planujemy na 2014 tam wesele, je偶eli kto艣 jeszcze by艂 tam to bardzo prosz臋 o wypowied藕 najbardziej zale偶y mi na temat jedzenia czy nie jest za ma艂o na sto艂ach i czy smacznie... dzi臋ki:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cytryna86
by艂am ostatnio na weselu w orchidei i by艂o bardzo dobrze, sala pi臋kna, jedzenie pyszne i du偶o na sto艂ach:)dania gor膮ce tez super i spore porcje:) co do sali na 350os z organizacja w艂asn膮 to zapytaj jeszcze w Zbuczynie w sali Centrum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina i Robert
Serdecznie polecamy sal臋 weseln膮 Wersal Siedlecki.Dla par , kt贸re szukaj膮 wi臋kszej sali tak 偶eby zar贸wno komfortowo bawi艂o si臋 100 i 200 os贸b sala jest idealna. Posiadaj膮 sw贸j hotel , duzy parking i pi臋kny ogr贸d z ogromn膮 altan膮.Obs艂uga dopieszcza艂a najbardziej wymagaj膮cych go艣ci. Du偶o miejsca przy sto艂ach ,co w dzisiejszych czasach ,te偶 juz coraz rzadziej jest spotykane. Jedzenie elegancko podane jak w wykwintnej restauracji. Polecamy opcj臋 drink baru i sto艂u wiejskiego( wedliny przygotowywane przez w艂ascicieli lokalu- wiec bez 偶adnej niezjadliwej lipy). osobiscie nie wiemy , czemu niektorzy puszczaja ploty na temat jedzenia lub oblugi , chyba dlatego ze na codzien sto艂uj膮 sie w lokalach typu mc donald i nie znaja innych standart贸w;) W艂a艣cicielka rzetelna i uczciwia bardzo przyjazna i kontaktowa. co do zespo艂u polecamy zesp贸艂 IMPULS z 艂ukowa, jako nieliczni graja muzyk臋 na 偶ywo bez playbacku.maja w skladzie elektryczne gitary saksofon a nawet perkusj臋! muzyka koncertowa!!! Zdjecia Micha艂 Moryl artysta "p臋艂nym fleszem".Jest zawodowym fotografem a nie samozwa艅czym artysta dorabiaj膮cym weekendami. Zyczymy wszystkim Narzeczonym udanych wesel.To cudowna chwila;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruda_maskotka
ELA TOMY艢LAK z W臋growa, mia艂am ogromna nieprzyjemno艣膰 z ni膮 wsp贸艂pracowa膰. Zepsu艂a mi ca艂e wesele, kt贸re gdyby nie ona by艂o cudowne. Ju偶 od samego pocz膮tku by艂y z ni膮 problemy, bo ci臋偶ko by艂o si臋 z ni膮 dogada膰, nic jej nie pasowa艂o, na wszystko narzeka艂a chocia偶 co chcia艂a to mia艂a zapewnione. Mia艂a mi zrobi膰 wesele na 250 os贸b, na weselu by艂o os贸b troch臋 ponad 200 i zabrak艂o jedzenia, kt贸rego by艂o nie do przejedzenia. Jej wyt艂umaczeniem by艂o, 偶e ludzie jedz膮 jak 艣winie. A wynie艣li mi tyle 偶e g艂owa boli, napoje, lody, w臋dlin臋, mi臋so, frytki nawet ju偶 gotowe ciasto i przystawki na sto艂y. Omijajcie j膮 szerokim 艂ukiem. Jej wynaj臋cie by艂o najwi臋ksz膮 pora偶k膮 mojego 偶ycia, nigdy nie przypuszcza艂am, 偶e b臋d臋 musia艂a p艂aka膰 na swoim weselu. Kucharka mo偶e i dobra ale z艂odziejka, fa艂szywa, kr臋taczka, kobieta z zerow膮 kultur膮 osobist膮.

Udost臋pnij ten post

witam wszystkich internautow, raz na jakis czas zagladam tu na forum i juz nic mnie nie zdziwi z tego co tu czytam, ale chce napisac jedno dla osob ktore pisza co im slina na jezyk przyniesie: generalnie da sie ustalic kto, z jakiego ip pisze i pewne temty ktore sa tu poruszane ocieraja sie o przestepstwo wiec zastanowcie sie dwa razy zanim cos glupiego napiszecie, zastanawim sie czemu ludzie ktorzy sa tu oczerniani nie zajma sie tym i nie wytocza sprawy cywilnej tym ,,pisarzom;; poki co nie slychac o takich przypadkach ale mysle, ze do czasu, wiec prosze niektorych o opamietanie i nei pisanie dyrdymalow, pozdrawiam forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ;):):)
Wydaje mi si臋 , 偶e pani ,,sasiadka" zosta艂a wywo艂ana do tablicy. Czy wcze艣niejszy post nie jest o pani? St膮d to oburzenie. Co do procesu to moim zdaniem ruda_maskotka powinna wytoczy膰 proces kucharce. Nie powinno by膰 tak , 偶e jaka艣 osoba swoim pazerstwem rozwala komu艣 WESELE! Pozdrawiam Cie ruda_maskotko i radz臋 Ci i艣c do s膮du. Ja bym tak zrobila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koncz678
witam. s艂asza艂am ostatnio 偶e w sali Orchidea jest ma艂o jedzenia i 偶e dzieci do lat10 za 50% zni偶ki dostaje tylko z roso艂ek z da艅 gor膮cych... Czy to prawda? I jak kogo艣 nie ma przy stole i by艂o i nie dosta艂 dania gor膮cego 偶e nie donosz膮?

Udost臋pnij ten post

zadna ze mnie kucharka i guzik mnie obchodzi pichcenie kucharek na weselach po tanuiosci, chcieli taniej to maja a teraz wielkie pretensje, pewnie- zle zostal usluga wykonana to maja prawo isc do sadu ale pisanie nazw lokali, oczernianie, pisanie nazwisk na forum publicznym to jest cos co moze i powinno byc scigane z urzedu, maja problem to niech brudy piora we wlasnym domu lub sadzie a nie na forum publicznym. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mlodaZonaaaaaaa
po tanio艣ci???? ka偶dy orze jak mo偶e, wed艂ug mnie to po prostu nie jest przep艂acanie i prosz臋 uwierzy膰, 偶e da si臋 zrobi膰 dobre wesele z kuchark膮 itp. ale nie ka偶dy ma szcz臋艣cie trafi膰 na godn膮 zaufania osob臋. Je艣li nie podamy nazw lokali czy innych namiar贸w to sk膮d b臋dziemy wiedzie膰 na czyj temat jest opinia??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koncz767
witam. s艂asza艂am ostatnio 偶e w sali Orchidea jest ma艂o jedzenia i 偶e dzieci do lat10 za 50% zni偶ki dostaje tylko z roso艂ek z da艅 gor膮cych... Czy to prawda? I jak kogo艣 nie ma przy stole i by艂o i nie dosta艂 dania gor膮cego 偶e nie donosz膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KA艁AMARNICAAKJ!
DO narzeczona:) W Strumyku max to 200os!!! 350os wejdzie jak do dyspozycji b臋dzie parking i pozosta艂e 2 pi臋tra tego budynku.

Udost臋pnij ten post

Je艣li szukasz 艂adnej sali na wesele Siedlce, koniecznie odwied藕 serwis http://www.gdziewesele.pl/Siedlce/ Znajdziesz tam wiele ciekawych ofert sal weselnych, restauracji i hoteli, ze zdj臋ciami, filmami wideo i opiniami klient贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marek9009
Odst膮pi臋 termin wesela 25 Sierpnia 2012r. w sali weselnej "Wi艣niewianka" w Wi艣niewie tel:505-814-570 dzemes@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia M:)
Witam, Z przyczyn losowych mam do odst膮pienia termin 13 pa藕dziernik 2012 r. w lokalu ZAJAZD EUROPA. Cena 150 z艂/os + hotel gratis (w cenie 5 gor膮cych da艅, 10 przek膮sek, deser lodowy, szampan, napoje) Zaliczka 3000 z艂. Je艣li kto艣 jest zainteresowany prosz臋 o maila na adres: gosiaczek13-1988@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂ody pan
Mieli艣my przyjemno艣膰 organizowa膰 nasze wesele 16.06. 2012r. w Sali weselnej Olimpia w Siedlcach. Wsp贸艂praca zwi膮zana z przygotowaniem oraz realizacj膮 naszego wesela, spe艂ni艂a nasze oczekiwania w stu procentach. Jeste艣my zadowoleni z sali, jedzenia oraz kontaktu z w艂a艣cicielem. Sala jest du偶a, bardzo elegancka i dobrze o艣wietlona. Dania g艂贸wne oraz przek膮ski wygl膮da艂y bardzo apetycznie i 艣wietnie smakowa艂y. Wszystkim polecamy kartk贸weczk臋 z tej sali chyba najlepsza jak膮 dotychczas jedli艣my. Dobra obs艂uga: kr贸tki czas oczekiwania na dania, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na sto艂ach dla go艣ci, na stole wiejskim, czy na stole kawowy. K膮cik kawowy rewelacyjny -u nas bardzo 艂adnie prezentowa艂 si臋 w winami i ciasteczkami ( bardzo pyszne babeczki). Na wyr贸偶nienie zas艂uguje dobry i 偶yczliwy kontakt z w艂a艣cicielem. Da艂o si臋 odczu膰 indywidualne podej艣cie, a Pan Darek niejednokrotnie s艂u偶y艂 dobr膮 rad膮 np. w ramach ustalania menu, czy ustawiania sto艂贸w dla go艣ci. Plusem sali s膮 miejsca noclegowe. Na uznanie zas艂uguje te偶 du偶y parking i profesjonalny st贸艂 dla barmana, to szczeg贸艂y, ale z pewno艣ci wpisuj膮 si臋 w zalety sali. Bardzo polecamy!! Ania i Marcin

Udost臋pnij ten post

a mo偶e macie jakie艣 do艣wiadczenia dotycz膮ce sali haramata w Siedlcach, w przysz艂ym roku organizuj臋 tam wesele a ostatnio docieraj膮 do mnie same negatywne opinie nt tej sali...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia M:)
Witam, Z przyczyn losowych mamy do odst膮pienia termin 13 pa藕dziernik 2012r. w lokalu ZAJAZD EUROPA. Cena 150 z艂/os + hotel dla 40 os贸b GRATIS (w cenie 5 gor膮cych da艅, 10 przek膮sek, deser lodowy, szampan, napoje, ciasta, tort, Apartament dla m艂odej pary). Zaliczka 3000 z艂. Mamy tak偶e do odst膮pienia w tym terminie zesp贸艂 BRAWO (do obejrzenia p艂yta z wesela podczas kt贸rego gra艂 ten zesp贸艂) oraz kamerzysta z firmy KRAINA WSPOMNIE艃 (tak偶e posiadamy p艂yt臋 do obejrzenia z nakr臋conym przez nich weselem). Wiemy r贸wnie偶, 偶e wolne terminy maj膮 w tym dniu 艣wietni fotografowie: Tomasz Krzymowski oraz Daniel Woli艅ski. Je艣li kto艣 jest zainteresowany prosz臋 o maila na adres: gosiaczek13-1988@o2.pl< /a>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 Weselny
Super M艂oda Para , rodzice ,obs艂uga sali Olimpia , fantastyczny zesp贸艂 Kress c贸偶 to by艂a za noc !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 Weselny
Super M艂oda Para , rodzice , obs艂uga sali Olimpia , fantestyczny zesp贸艂 Kress c贸偶 to by艂a za noc !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 weselny 2
Oj zgodz臋 si臋 z przedm贸wc膮 zesp贸艂 bombowy a i obs艂uga w tej olimpii profesjonalna a偶 za bardzo bo ta艅czy膰 nie chcia艂y:-) a pobrykal bym z jedn膮:-)og贸lnie chyba najlepsze wesele na jakim bylem:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta i Kamil
Witamy,z przyczyn losowych mamy do odst膮pienia termin wesela w Zaje藕dzie Europa 20 lipca 2013r. Sala do 300 os贸b, du偶a, widna i bardzo 艂adna. Cena zaliczki 2500z艂. Zainteresowanych prosimy o kontakt 500648834

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ka z Kressu
Dzi臋ki za bardzo pochlebne opinie na nasz temat, jako zesp贸艂 z 25-cio letnim do艣wiadczeniem musimy trzyma膰 fason. To tak jak z winem im starsze tym lepsze. Zapraszamy www.zespolkress.pl ...Pozdrawiamy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawe艂/
Witam. Robi艂em wesele w sali "Pod Arkadami" w Korczewie. Polecam gor膮co. Jedzenie 艣wietne, mi艂a obs艂uga, lojalni ludzie. P.S. Polecam r贸wnie偶 zesp贸艂 WEST. Profesjonalnie prowadz膮 wesela.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 siedlczanka
HEJ MAM PYTANKO CZY SKORZYSTALIBY艢CIE Z US艁UG KONSULTANTA 艢LUBNEGO ORGANIZUJ膭C SW脫J 艢LUB???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 worek kartofli
tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ollus
a co my艣licie o Haramacie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytu
To chyba tam niedawno Panna M艂oda dosta艂a w twarz...

Udost臋pnij ten post