Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papceka

Juz nie daje rady z tym szczeniakem!!!

Polecane posty

Gość papecka
ktos zaczernil sobie moj nik, i w dodatku pisze aby mnie ignorowac:( to jest hamstwo

ja pieska nie bije ani nie wkladam mu pyska do jego sikow,nie wiem wlasnie jak ludzie robia jedni tak jak mowisz biora pieska przed jedzeniem a drudzy wlasnie po bo wtedy napewno zrobi kupke

Gość zabralam gazety i piesek zglup
ial ni mial sie gdzie wylac wtedy wzielam na rece i wyszlam na spacer zrobil siku i tak zostalo:)

pisz sobie pisz patrze bardzo sie nudzisz ale ja tam juz nie zwracam na ciebie uwagi i milego dokuczania bo chyba jesets glupia osoba ze tak siedzisz i trujesz zycie tutaj ludziom

kurcze moze to i dobry pomysl,sprubuje tylko boje sie ze to nie podziala i ze namieszam w glowie dla mego pieska

Gość papecka
chyba tak zrobie, z tymi gazetami, sprobuje chociaz ,moze cos pomoze

Gość papecka
wkoncu im szybciej sie nauczy to bedzie prosciej, al ei tak niewiem czy dam rade tak wychodzic, chcem psa ale nie w tym okresie zycia, ciaza

Gość asdasdsa
to trzeba robić stopniowo... pamięaj o tym i nie karz psa jeżeli mu nie wyjdzie. Poświęć na to trochę czasu. I pamiętaj o nagradzaniu :) Jak naleje na gazetę i jak potem będzie lał na dworze... Moja koleżanka miała jeszcze inną metodę - jej pies lał na dużą folię. PO jakimś czasie obcięła połowę folii, potem znowu i znowu, wreszcie folia znikła. pies zgłupiał ;) i zaczął piszczeć kiedy mu się chciało.

Gość asdasdsa
to Twój mąż nie ma mózgu czy co? kupił Ci psa w takim okresie? Debil czy fiuto-myśliciel? Bo raczej głową to on nei myśłi

Gość papecka
ale ta metoda co piszesz to w sumie to samo w koncu piesek nie m agdzie sie zalatwic i pokazuje ze cos nie tak

Gość papecka
to ja chcialam psa, cieszylam sie jak dostalam szczeniaczka i wiem ze sie przeliczylam, fakt faktem jest kochany

matko,wez kobietko ale glabie przestan wkoncu sie podszywac pode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestes chory czy co??????? zaloz wlasny topik i tam sie podszywaj i rob co chcesz

nie moge jak w ogole mozna sie pod kogos podszywac,jak masz taki sam problem jak ja to zaloz wlasny topik a mi daj spokojnie rozmawiac z ludzmi

Gość papecka
niewierze wlasnym oczom, to jest takie hamskie co ten podszywacz robi normalnie to chore:o bawi to kogos?co to ma byc?

Gość papecka
wez odczep sie od tego nicka, nie umiales wymyslic swojego?co chcesz ode mnie i tego tematu?nie oglupij wszystkich ktorzy chca pomoc:o bez sensu to

tak tak pisz sobie ty durniu bo juz slow mi brak,ide teraz z psem na dwor,a ty lepiej idz poszukaj innego tematu na ktorym moglabys sie podszywac

Gość papecka
jest to bezczelnosc z twojej strony, ukradles mi nik a traz temat chcesz:o

Gość papecka
piesek teraz spi:o wiec...?

Gość JAkoMuzykant20
Chętnie wezmę od Ciebie tego pieska. Gdzie mieszkasz ??

Gość JAkoMuzykant20
Mam dom i ogródek więc będzie mu dobrze. A jak zechcesz... to będziesz mogła sobie przychodzić do mnie z maluszkiem odwiedzić psiaka... :)

Gość wlasciciel glupszy od psa
musze z mezem pierw porozmawiac, on niewie ze mi tak ciezko, musimy znalezc rozwiazanie razem

Słuchaj. Problem jest w tym, że 15 tyg szczeniaka trudniej jest nauczyć czystości niż 8 tygodniowego a to dlatego, że w wieku 8-9tyg pies ma silne poczucie powiązania sikania z terenem na którym to robi. Sporo więc pracy przed Tobą. Wyprowadzaj psa rano, potem po zabawie, po spaniu i po jedzeniu. a potem wieczorem. w nocy nie wyprowadzaj. Jak tylko zacznie sikać, boerz go w ręce i na dwór. za trochę zobaczysz i sam będzie się kręcił obok drzwi. innego sposobu nie ma powodzenia

Gość papecka
dobrze wiedziec ze sa ludzie ktorzy by sie zajeli psiakiem, przemysle

Gość JAkoMuzykant20
Jeśli tylko chcesz to go od was odbiorę... Może lepiej byłoby abyś za jakiś czas pomyślała o zwierzaku... jak Dziecko podrośnie... teraz chyba nie jest odpowiedni czas...

Gość no jak mozna nie chciec psa
to oddaj go prawdziwa autorko i po klopocie widzisz ze sa chetni ktorzy go docenia i pokochaja na co zasluguje, ty moja droga nie bedziesz miec czasu dla psa i bedzie czul sie niepotrzebnypies to czuje, bedzie zraniony, odrzucony zwierzeta maja uczucia:(