Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jan... serce

Kto zgubil swoje serce?? znaleziono ok.22.19.

Polecane posty

Gość bezdomny
co mówisz..co ożyło? serce? o, całe szczęscie, wiesz już myslalem, że gonie zobacze....

Gość dobre to je
zobaczysz bezdomny tylko patrz sercem:)🌼

Gość kobieta bez serca
do...jan..... Ono ma tyle milości.....żeby zechciało powiedzieć czyim jest sercem??.....znknęły by wszelkie wątpliwości

Gość bezdomny
do ...dobre,,, nie mam serca,....chwilowo jestem ślepcem , ale nic to.....

Gość jan.....serce
kobieto....zajmij sie tym sercem, przez dłuższy czas mnie tu nie będzie, dbaj o nie, nadal jest bardzo słabe...

Gość dobre to je
chwilowo jestem ślepcem " - to moze otworz oczy:P doznasz olsnienia bezdomny, kiedy nadejdzie pora:) bedziesz mial i serce i dom. trzymaj sie chlopie:classic_cool:

Gość bezdomny
...deobre je... ..też sie trzymaj..co mi tak dobrze życzysz...!...tak dużo nie potrzebuję...wyobraż sobie..jak potrafisz...ale dzieki stary/a...

Gość dobre to je
powiedzmy, ze jam tez bezdomna:( bezdomni musza trzymac sie razem, aby przetrwac;) pozdrawiam🌼

Gość zwyczajny ktoś.
Wracaj do zdrowia,serce..i nie martw się,gdyby mnie dłużej nie było... Ale Ty "mów".....

Gość bezdomny
do......to je; ktoś.. ..też mu zdrowia życzę.,..a i Wam się chyba przyda..ja osiedle zmieniam...tak.. więc bywajcie sobie gdzie tam jesteście.. Pozdrawiam.

Gość mewa...
.... może kiedyś Cię odzyskam.... :-(

Gość identyfikacja serc
**************************************** Nie wierz sercu, gdy krzyczy... Nie wierz gdy szepcze,zbyt cicho Gdy milczy...ztrzymaj się Gdy drży....mowi,że zapomniałeś o czymś ważnym.. ...a gdy płacze? przypomnij sobie z kim ostatni raz rozmawiałeś....i utul je najczulej jak potrafisz. http://www.youtube.com/watch?v=XmRTsI3zOtE Dobraboc.

Gość zwyczajny ktoś.
"..jeśli nie mogę być żródłem ni oazą,chcę być kroplą rosy,która w dni suszy zwilży choć jedno żdżbło zdeptanej trawy.."

Gość zwyczajny ktoś ........
"...miłość miłości starcza(...)Nie myśl,że potrafisz wyznaczać drogi miłości,bo ona,jeśli będziesz tego godny,wyznaczy drogi tobie.." P.S myślałam ,że nie ma ludzi, niegodnych milości.. kto myśli , że umie wyznaczać jej drogi? czy ktoś to robi?...Przykre!

Gość kochane moje serce
Moje serce nie wierz we wszystko naiwnie.. unikniesz bólu

Gość kobieta bez serca
Jesli serce jest wrażliwe, nie wytłumaczysz mu.. ono może jedynie cierpiec w ciszy

Gość kochane moje serce
Pytałam serca czego najbardziej pragnie ..zanim sie z nim rozstałam..odpowiedziało.. miłości drugiego serca... i spytało czemu w pewnych w sercach jest tyle złosliwosci? odpowiedziałam , zakłopotana...bo chyba cierpią,nie spotkali miłosci....a może się myliłam?

Gość kobieta bez serca
..trudno osądzać moje kochane serce, może spotkali, moze nie zauważyli, że to byla milość, a może mają zbyt wielkie oczekiwania nic im nie sprawia radości...??

Gość kolekcjonerka serc
To dobrze serce, że pytasz czemu są serca przepelnione goryczą, smutkiem i złością... to serca najczęściej niczyje,...

Gość serce pyta........
Kolekcjonerko.. .Niczyje serce? czemu jest niczyje, czy serce może być niczyje?

Gość kobieta bez serca
Tak ..serce może być niczyje, jesli w nic nie wierzy, nikomu nie ufa i zamyka sie na miłość..

Gość serce pyta...........
czy serce niczyje cierpi tak samo jak porzucone.. ...? czy ktoś mi to wytłumaczy?

Gość kobieta bez serca
..zadajesz trudne pytania ..serce... w kadym przypadku z pewnocią cierpi, ...lecz może troszkę mniej to.. niczyje,którego jeszcze nikt nie zdążył porzucic?? nie wiem.. trzebaby zapytać o to serca.....???

Gość serce pyta.......
...to znaczyłoby, że niczyje sere jest madrzejsze?.. bo nie pozwoli sie nikomu dotknać, "oswoić", ...pokochać?

Gość kobieta bez serca
...hmmm..serce,......może jest mądrzejsze..ale czy szczęśliwsze? przeciez nie można być szczęsliwym nie pozwalając się pokochać.... serce bez miłości, jest pustym sercem...chorym, smutnym,,,znałam takie serce.....

Gość serce pyta.....
kobieto bez serca.... Jak można pomoc niczyjemu sercu, ..tak, aby nie utraciło swojej mądrości, lecz przestało być niczyje...?

Gość kobieta bez serca
....wystarczy, jeśli odnajdzie je mądra milość, i po prostu pokocha.. tak mocno, tak szczerze, tak gorąco,.. że staną się jednym pięknym płomieniem miłości....

Gość serce pyta.........
kobieto.... .. a skąd Ty to wiesz?....ty przecież nie masz serca....???

Gość kobieta bez serca
...znałam dobrze swoje serce... ono nauczyło mnie siebie.....to było najpiekniejsze co mogło się zdarzyć..