Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

No, chciałabym się zatracić, naprawdę. To byłoby cudowne. Wiem. Ale się boję. Może mi przejdzie.

Nie bój się... Mimo, że nie udało mi się, to niczego nie żałuję... bo to było najlepsze zatracenie w moim życiu. Teraz mi ciężko, ale.... to jeszcze nie koniec... jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa

Nigdy nie dostałam w pysk, ale czasami myśle, ze to by bylo lepsze niz orka psychiczna jaką mi stwożył jeszcze przed ślubem i po ślubie też. Młoda byłam i głupia niestety.....

Ostatnie słowo wypowiada się na łożu śmierci, więc na pewno jeszcze nie :D:D:D Sęk w tym z tym zatraceniem, że ja właśnie nie wiem, czy mam w czym się zatracać... tu o to chodzi... bo ja się już raz w tej osobie zatraciłam, wtedy bez wzajemności... co prawda byłam wtedy baaaardzo młoda :D:D:D i chociaż teraz usłyszałam, że "tyle lat straconych" i takie tam, to mam wątpliwości, chociaż teoretycznie nie powinnam... Ech, głupie to jakieś jest :D:D:D:D To ja sobie piwka łyknę :D:D:D

RozkojaŻona - pojęcie orki psychicznej jest mi również dobrze znane :D:D:D I stanowczo za dużo razy dawałam się nabierać na tzw. ostatnią szansę. To na pewno najlepsze, co z całej tej historii, niezależnie jak się skończy, wynoszę :) I dlatego Tobie napisałam też kiedyś wcześniej - narzędzie w rękach losu :)

U mnie to było mistrzowskie odwracanie kota ogonem i to ciągłe szmacenie. TenTamten 🖐️ widze, ze poprawiłeś błąd w stopce :D:D:D:D

RozkojaŻona - u mnie było "ścierwienie" :D ale szmacenie też i inne podobne :D:D:D TenTamten - nie wiem, czy to ciekawe, jak najeżdżamy na facetów :D:D:D ale jak uważasz :D:D:D

A tam od razu cały dzień :) wieczorkiem sobie wchodzę na dwie godziny :) Spoko nie przeszkadza mi jak jedziecie po facetach :D

I tak mnie pewnie faceci nie lubią za zdradzanie tajemnic które zawsze ukrywają przed kobietami :)

TenTamten - to zdradź mi tajemnicę, która mnie dręczy... czy ja naprawdę coś dla niego znaczę? Czy tylko mi się zdaje? A może szukam sobie problemów zamiast żyć chwilą i tyle? :D:D:D:D:D:D:D:D

To zależy nie znam was i waszej sytuacji każdy facet ma inne podejście do związku i z każdą kobietą jest inaczej na to nie ma uniwersalnego schematu :) A z kobietami trzymam dlatego bo z nimi można pogadać na jakimś tam poziomie :) no i ponoć jak to moja pewna koleżanka ostatnio napisała tu " ma charakter kobiety ale resztę mężczyzny " czy coś takiego :P

TenTamten - żartowałam z tym pytaniem... :D:D:D A swoją drogą - szkoda, że nie ma takiego schematu, bo by się człowiek tak nie dręczył :D ale z kolei takie by to było nudne... :D:D:D

No wiec przeczytaj te 190 stron i bedziesz znal sytuacje każdej z nas :D:D Skąd ta koleżanka wie, że reszte masz meżczyzny?????????? :D:D:D:D:D:D:D

Napisałam właśnie na innym topiku "mój były mąż" i zrobiło mi się tak błogo... :D:D:D A wiecie, że rozwód uprawomocni mi się dokładnie w 15 rocznicę ślubu? Ciekawe, czy to też jest jakiś znak... Może ja miałam zadane 15 lat pokuty za jakieś grzeszki???

Nooooo...:D To będzie w takim razie pierwszy prezent, jaki otrzymam z okazji rocznicy ślubu :D:D:D A za rok sama sobie zrobię z okazji rocznicy rozwodu :D:D:D już nawet mam pomysł :D:D:D

Zadzwoń w rocznice rozwodu do ex'a i popros go by został świadkiem na twoim ślubie :D:D Ja sobie właśnie uświadomiłam, ze za pasem Walentynki.... Nie mam z kim ich spędzić.... Nawet nie będę miała komu wysłać życzeń

RozkojaŻona - też miałam taki pomysł, ale nie wiem, czy znajdę do tego czasu kogoś, kto będzie chciał ze mną wziąć ten ślub :D:D:D A kartkę na walentynki możesz wysłać mnie :D podać Ci adres? :D:D:D