Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość london girl

sluby czerwiec 2009

Polecane posty

o tę: "Środa (mrowkaandlos@wp.pl) Ay nie wiemy... "

Aga, to tak dwukropek o taki : i duża bądź mała literka \"O o\" : o : O I powstaje :O:O:O:O

Hura hura hura,udalo sie:D I tym milym aklcentem bede sie zegnala-ide pozmywac filizanki z calego dnia i zbieram sie do wyjscia-na zakupy:D Buziaczki dziewczynki i do zobaczenia jutro:)Moze uda mi sie przyniesc Wam conieco zdjec:D 🌻

Dobra,spadam do zmywania, do zobaczenia jutro👋

Jestem smunta, rozgoryczona, zła i nie wiem, co jeszcze.... Pamiętacie moje problemy z szefową? Jest coraz gorzej... Z reguły, tak się umówiłśmy, żepensję będzie mi przelewała do 5 każdego miesiąca, ale zawsze robiła z opóźnieniem, alenic nie mówiłam, bo w sumiemi nie zależało aż tak bardzo... W tym miesiącu, dostałam pensję dopiero dzisiaj, choć wiem, że dziewczyny, które pracują u niej, ale w innych agencjach dostały na czas. Ja dodatkowo się upomniałam wczoraj i dopiero po tym, jak się upomniałam mi przelała pensję. Dostajęz banku sms-a o przelewie, a tam ZONK, kwota wypłaty niższa o 50 zł i za cholerę nie wiem, dlaczego!!!! Dzisiaj po pracy jadę do szefowej, żeby wyjaśnić, bo coś jest nie HALO! Jestem zła i w ogóle masakra jest, bo nie wiem, dlaczego. Dziewczyny obdzwoniłam, dostały normalnąpensję, a ja czemu mniejszą. Mówię Wam, do końcaczerwca mam umowę i uciekam stą, zapewne mi nie przedłuży, ale dzisiaj przy okazji zapytam , to już będęczegoś szukać, żeby nie zostać na lodzie.... :O:O:O Znowu piszę pamiętnik, wybacZcie... Jeszczemi się spacja popsuła i mogę pisać niezrozumiale. :O:O:IO:O:O:O:O:O

w tym roku najlepszą wibrację będzie miał dzień 07. 08.09. na zawarcie związku małżeńskiego, natomiast unikajcie jak ognia 09.09.09

Zajrzalam jeszcze na chwilke....Środo,współczuje Ci takiej Szefowej...wiem co to znaczy:(I tez ucieklam,choc duzo osob mowilo ze niepotrzebnie-ze powinnam zmierzyc sie z Nia...ale po co,po to by psuc sobie nerwy? Trzymaj sie...🌻 i 🖐️ do jutra

eeeee nie ma co wierzyć tym wszytskim wibracjom, po slubie i weselu już w łóżeczkach to dopiero będą wibracje :classic_cool: a co do Twojej sytuacji Środo to bardzo Ci współczuję, chyba nie ma nic gorszego jak toksyczna szefowa czy szef. I dobrze robisz że chcesz z niąpogadać i postawić kawę na ławę. Bądź stanowcza i nie daj się, trzymam za CIebie kciuki :) 🌻

Środo współczuję 🌻 mam nadzieję że będzie dobrze - trzymam kciuki by się jakoś dobrze poukładało!!! Kawcia z tymi wibracjami w łóżku to masz rację :classic_cool: hehe Ago specjalnie dla Ciebie - mały kurs :D http://forum.o2.pl/emotikony.php ------ voila!!!!!! :)

kawcia no, no... ;) a przed chwila wpadlam gdzies na topik o seksie przedslubnym i mialam wrazenie ze potepiasz takie osobki :D nie moze sie pomylilam czytajac bo robilam to oglednie ... Sroda 🌼 dla Ciebie, dasz rade silna kobitka jestes ;)

NADRABIAM! nadrabiam juz... Srodo co do tych serc-dekoracji to ja w 100% a nawet w 101% jestem za ta nr 2 - sliczna! magdusiarose82 moj facet dopiero teraz zaczal kupowanie i powiem ci szczerze ze on za tym nie przepada jeszcze trafilismy pod zamkniecie sklepu ale byla strasznie fajna facetka i moj chcial poczekac do przyszlego tygodnia z wyborem kamizelki (takiego kompletu) i ona powiedziala ze zrobimy jak chcemy ale ona radzi decydowac sie szybko poniewaz zaczal sie juz "sezon" na sluby i moze byc ciezko pozniej z dobraniem czegos co nam sie bedzie podobalo... wiec ja uwazam z tego co juz slyszaam i widze ze powinniscie sie za to wczesniej wziac ;) a do pomaranczki 🌼 luziiiiiiikkkkk mala... po co sie tak stresujesz...? jestes gorzej nabuzowana stresem przedslubnym niz ktorakolwiek z nas ;) chcesz porad na prawie 200 stron? znajde ci kilka i sobie skopiujesz i bedziesz czytac do snu.... meliska lepiej dziala ;)

a w ogole SRODA ja tez sie tym cholernie stresuje ze bede musiala ze wszystkimi tanczyc - glupota wiem - ale mnie to bardzo stresuje lubie tanczyc ale z moim K... naprawde na sama mysl - rany....

hej spanielcia :):) dzieki za rade, no bede dzwonic w sobote do salonow,wolalabym to odlozyc z jednej strony a z drugiej wiem,ze sie troche boje..masz racje ze moga byc jakies braki juz,ale Moj jest tak nietypowy,ze dla Niego powinno cos byc... noo dekoracja 2 jest fajowa :):) poza tym odpoczywam oczka mnie bola... szukam stylu garniaka dla Mojego, chyba Mu sie cos takiego podoba, potwierdzil mi :) ta stronka http://svatebni-saty-natali.cz/panske-obleky-galerie.phtml?strana=3 podoba mi sie cos jak ten srodkowy na dole. lub na stronie 1 srodkowy na gorze :) ale oczywiscie nie te kolory,tylko fason. ma byc czern lub ciemna czekolada/braz. do tego musznik,kamizelka pod kolor garniaka. fajne???

dziewczyny,co do tancow....sama nie chce tych tancow ze wszystkimi! teraz jak mam Mojego to to zadna przyjemnosc!! a trzeba bedzie ehh strata czasu..ale takie zycie...

Spanielko, wcale nie potępiam osób, które uprawiają seks przedślubny. W końcu sama też to robię :classic_cool: w tamtym wątku po prostu jestem zdania jako osoba wierząca i będąca katoliczką że seks przedślubny jest grzechem. Dziewczyny tam po porstu próbowały wmawiać, ze seks przedślubny grzechem NIE jest a ja się spierałam, że jest. A samego seksu przedślubnego nie potępiam ;) Poza tym każdy ma swoje sumienie, poglądy i zyje wg siebie i wszystkim innym nic do tego ;) Rany dziewczyny ja też sietrochę strsuję tym tańczeniem ze wszytskimi. Choć mój wciąż-niemąż twierdzi, że wypijemy po kielichu i będzie nam wszytsko jedno bo będziemy hulać jak leci., i w sumie ma rację :classic_cool: idę nyny, do jutra 🌻

kawcia, zgadza sie, jestem tego samego zdania tez sie tam wypowiedzialam. naginaja pale hehe i mysla ze to je rozgrzesza lub zmniejsza ich winy? byzydura. no ale kazdy ma swoje sumienie. dobranoc kochane :)

no tak myslalam ze zle odebralam twoje posty ;) co do grzechu, wiadomo ze jest skoro nie dostalam na pierwszej spowiedzi rozgrzesznia :D tylko mam dopiero w tej ostatniej uczestniczyc przed samym slubem ;) ale moje zdanie jest takie ze nie robie tego dla kasy, dla chwili pozadana... kocham swojego faceta, chce z nim byc cale moje zycie i robie to z milosci, seks przedslubny to grzech wedlug Kosciola ale ja szczerze mowiac nie czuje sie jakas nadzwyczaj winna i ponizona i niesamowicie grzeszna i nadzwyczajnie nie cierpie z tego powodu, po prostu kocham Go, a seks jest jak to moj K kiedys powiedzial : nie najwazniejszy w milosci ale jest wspanialym dopelnieniem milosci ... - to tak do wczorajszego jeszcze dnia a dzis: DZIEEEEEEENNNNNN DOOOOOOOOBRYYYYYYY WSZYYYYYYSTKIIIIIIMMMMM!!!!

Dzień dobry wszystkim! Ja dzisiaj będe tu tylko częściowo, ponieważ musze sporą część dzisiejszego czasu przeznaczyć na siedzenie na allegro, w celu szukania, kupowania, szukania, wybierabierania, szukania itp itd Mam tego trochę, więc... :O:O:O Na temat seksu przedślubnego, żyjemy w takich czasach, że ech, szkoda gadać.... Ale w 101 % zgadzam się z postem kawci na temat seksu przedślubnego, szczególnie z tym: CYT; \"\"\"Poza tym każdy ma swoje sumienie, poglądy i zyje wg siebie i wszystkim innym nic do tego \"\"\" Święte słowa!!!!! POpieram!!!! A u mnie nic nowego, wczoraj zamówiłam organzę, dzisiaj już klokardy, ale jeszcze musze znaleźć cos na podziękowanie dla rodziców i na dekoracje za nami, więc trzymajcie kciuki!!!! Miłego dnia 🖐️🌼

Hej dziewczynki:) UWAGA!!Wczoraj bylam na zakupach i kupilam bielizne i ponczoszki:)Mam nadzieje,ze M padnie jak mnie rozbierze po weselu;) Środo, Broneckzo, Magdusiarose macie ją na mailu i pare innych rzeczy...ta kiecka ktora mam na oparu zdjeciacht o moja wlasnie na 2 dzien...ale juz wlasnie przestaje mi sie podobac,bo taka jestem-zmienna jak cholera:D...a powaznie,to zdaje sobi sprawe ze tu nie mam spietych sselek z tyly-trzeba przeszyc haftki no i jest za dlua i teraz elektryzuje sie...jak z tym wszystkim sie uporam bedzie lepiej:)....ale nie ukrywam,ze Wasze negatywne komentarze poglebią moj dol:( A najgorsze,ze w tym zapyzialym miasteckzu nie moge dostac butow!!!Środo, powiedz,że w stolicy kupie buty na 1 dzien i srebrne na 2! Aha 🖐️ A wogole dzis 14...a ja tego dnia mam pecha...i juz rano zdarzylo mi sie,ze po powrocie ze spaceru z psem pod klatka lezal duzy bezpanski pies i na nas warczal..juz myslalam,ze nie wejde...ale psozedl sobie ostatecznie...az boje sie co dzis moze mnie spotkac

Aga, bieliznę mamy taką samą!!!!!!!!! Identyczną!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Tylko ja zamiast stringów, mam figi:):):) A tak nie ma żadnej różnicy. :):):):) co do sukienki, to bardzo mi sie podobają te odkryte plecy, poza tym, kiecka nie w moimk stylu. Ale zawsze marzyłam o takich odrytych np. w sukni ślubnej, ale nie będę miała i trudno. ale Aga, te odkryte plecy są CUDOWNE!!!!! Obrączki bardzo ładne, my mieliśmy kupić takie same, tylko z białego złota, a rowek miał być z żółtego,, mamy inne, ale Twoje sa bardzo, bardzo ładne, naprawdę.

Aga, przyjedź do stolicy, to pójdziemy razem na zakupy. Jest bardzo duży wybór, naprawdę. :):):) Ja nie kupiłam butów, ale wiesz dlaczego, więc...ale myślę, że Ty nie miałabyś problemu. W Maximusie jest tyle sklepów z butami, że ciężko byłoby nie kupić.

No nie moge, mamy taką samą bieliznę, nawet firma ta sama :):):) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D

Dzień dobry kochane 🌻 Jak mnie się rano nie chciało wstać to nawet sobie nie wyobrażacie. Teraz już dopijam kawę a mimo to nadal ejstem ospała i nie umiem się zebrać do roboty a robić mam co. No ale powoli się chyba rozkręcę :classic_cool: Dzis zimno było rano że uhhh, nawet przymrozek u nas był. ale jeszcze dziś jest ostatni zimny ogrodnik, jutro Zośka i już będzie lato :) W końcu !!! Co do seksu przedmałżeńskiego, to oczywiście z Wami również się zgadzam, ze jest on dopełnieniem miłosci i jak się kocha, to to nie jest aż takich grzech jak np za kasę, czy z wyrachowania. Wiecie o co mi kaman, prawda?:D W ogóle to są bardzo drażliwe tematy dla KK. Zresztą moim zdaniem KK niestety trwa jeszcze wciąż w średniowieczu z wieloma rzeczami mimo że udaje że taki do przodu. Bo np sama przysięga małżeńska \"NA DOBRE I NA ZŁE\". Co oznacza to NA ZŁE? Czy jesli mąż bije żonę, dzieci bije, nie pracuje, chodzi pijany, zagraża zyciu żony i dzieci, to to również zalicza sie do tego NA ZŁE? To też jest takie nie jasne. KK co do zasady nie dopuszcza możliwości rozstania, zona ma trwać przy mężu i kropka. To mnie trochę wkurza. ale co tam, każdy ma mózg i myśleć umie, dlatego jak pisałam w innym wątku ja wierzę w Boga i jemu ufam a nie księżom (którzy w dzisiejszych czasach mają mało wspólnego z prawdzimwym powołaniem - nie wszyscy rzecz jasna) i KK jako instytucji. Zresztą, dla mnie to temat rzeka, ale jak to mój wciąż-niemąż mówi, niech moja głowka z rana nie paruje :D Wczoraj jakoś taki mnie nastrój nostaligiczny naszedł, było mi smutno, przygnębiona byłam, ale mój wciąż-niemąż pocieszył mnie skutecznie:D Wiecie, takie chwile jak wczoraj dodają mi sił, bo wiem że zawsze mogę na niego liczyć, juz zresztą nieraz się o tym porzekonałam, w najgorszych momentach mojego życia. To cholernie ważne. Normalnie lepiej wybrać nie mogłam :classic_cool: 🌻