Gość Lonka20 Napisano Luty 15, 2009 I jeszcze jedno - teraz bynajmniej wiem,ze wszytskie objazwy mozna latwo sobie wmowic, a do czego to prowadzi?? - nawet regularny okres sie moze spuznic...nic tylko wyluzowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Luty 15, 2009 Lonka czy to znaczy że dostałaś @?? :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 15, 2009 Natulek jeszcze nie, ale test wyszedl negatywnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Luty 15, 2009 wiesz mojej koleżance test wyszedł dopiero po 10 dniach po @, więc jeszcze nic nie wiadomo, może jednak się udało, ja bym na twoim miejscu zrobiła bete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Luty 15, 2009 Lonka przykro mi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 15, 2009 Lonka ja bym powtórzyła test jeszcze raz. moja koleżanka robiła trzy razy test: negatyw, pozytyw i negatyw a jednak jak poszła do lekarza to była w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Luty 15, 2009 Lonka powtórz test, ale pamiętasz co pisałam, że nie można się nakręcać , bo można wiele rzeczy sobie wmówić a później tylko rozczarowanie i płacz. Ja tak miałam, wyliczałam sobie dni płodne i wściekałam się na męża że w tym czasie jest w delegacji. Teraz jak na to patrze to było to jakieś szaleństwo i bezsensowne awantury i pretensje o nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Luty 15, 2009 nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........6...............Śląsk (Lubliniec)........21.......brak Lolunia............1..............Częstochowa........... .20.......brak Asienka478.......11............Koszalin................. ..21........brak Natulek............4..............Zgierz................ .....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska......... .....22........brak Lonka20...........2...............Kielce................ ......20........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ....13.....28.08.09.....Gdańsk...............20......w drodze mooncia........6....27.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4.......w drodze Panna Freddy K....6....-.....Poznan..........24.......w drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 15, 2009 ja zmieniam na razie tabelke :-) nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........6...............Śląsk (Lubliniec)........21.......brak Lolunia............1..............Częstochowa........... .20.......brak Natulek............4..............Zgierz................ .....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska......... .....22........brak Lonka20...........2...............Kielce................ ......20........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ....13.....28.08.09.....Gdańsk...............20......w drodze mooncia........6....27.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4.......w drodze Panna Freddy K....6....-.....Poznan..........24.......w drodze Asienka478.........6.....12.10.2009....Koszalin.....21....w drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 15, 2009 tabelka z wyliczen z neta jak na razie za dwa tygodnie wszystko bedzie wiadomo jak bede u lekarza:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 15, 2009 Teraz podchodze do tego na luzie..pewnie dostane tgo okresu, bo brzuchol coraz bardziej boli....ale nie teraz to pozniej sie uda.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 15, 2009 Lonka napewno sie uda!!!!!!! :-) ale zrób jeszcze jeden test dla pewności:-) to ile ci się spóźnia @??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Luty 15, 2009 asieńka a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 15, 2009 Asienka spoznia mi sie 5 dni...ale pewnie dostane bo brzuch mnie czasem boli...i ten test negatyw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do jasnej pogody Napisano Luty 15, 2009 idź jutro rano dziewczyno na betę, wydasz tyle co na test a bedziesz na 10000000000000% pewna czyjest ciąża czy też nie, ale ty tylko ciągle "nie wiem, boli brzuch, test negatyw" - sprawdź raz a dobrze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Luty 15, 2009 Lonka co racja to racja nie ma co gdybać tylko idź na bete koszt około 40 zł zależy też gdzie. Bo my też możemy tylko gdybać a to nie pomoże a jeżeli beta nie wyjdzie to idź do ginekologa . Gadanie nic nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do jasnej pogody Napisano Luty 15, 2009 Karola - masz rację!:D Gdybanie i czekanie nie zastąpi prawdziwej wiedzy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 15, 2009 No macie racje dziewczynki;) zobaczymy...( tylko przerabane byc w t5akiej sytuacji):( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Luty 15, 2009 Lonka za bardzo chcesz i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 15, 2009 ostatnią mialam 3 stycznia a dlazcego pytasz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Luty 15, 2009 no nic tak zapytałam:))) czyli 6 tydzień:)) super że tabeleczka się powiększa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Luty 15, 2009 ja idę teraz 19 nastego na usg:) ale się cieszę bo to już bedzie połowa 13nastego tygodnia i bedzie widac już coś wiecej a nie tylko plamke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Luty 15, 2009 Karola u Ciebie to już za 2-3 tyg będzie widać płeć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Luty 15, 2009 tak?? tak szybko?? a nie później?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 15, 2009 Karola a w tym tygodniu co jestes wiac juz brzuszek??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Luty 16, 2009 nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........6...............Śląsk (Lubliniec)........21.......brak Lolunia............1..............Częstochowa........... .20.......brak Natulek............4..............Zgierz................ .....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska......... .....22........brak Lonka20...........2...............Kielce................ ......20........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ....13.....28.08.09.....Gdańsk...............20......w drodze mooncia........9....27.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4.......w drodze Panna Freddy K....6....-.....Poznan..........24.......w drodze Asienka478.........6.....12.10.2009....Koszalin.....21.. ..w drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Luty 16, 2009 na płeć w 15 czy 16 tygodniu to jeszcze trochę za wcześnie chyba że ma na prawdę dobry sprzęt to może już się da coś zauważyć. Jednak na ogół jeśli dziecko dobrze jest ułożone to płeć można rozpoznać tak od 18 tygodnia. Ale wiadomo że o pomyłkę nie trudno. Mojej znajomej od początku mówili że na 100 % to chłopiec i nawet w szpitalu to potwierdzili na usg. A jak już urodziła to niespodzianka i okazało się oczywiście że to dziewczynka. Jakie wielkie było ich zdziwienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 16, 2009 hej dziewczyny:-) co tam u was słychać?? jak sie czujecie?? u mnie od wczoraj zaczeły się nudności:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 16, 2009 Ceść! Lonka> aż mi się wierzyć nie chce ;( jeśli to prawda to bardzo mi przykro, niepotrzebnie jeszcze wszystkie tutaj Ciebie przekonywałyśmy. Dzisiaj byłam zrobić badania krwi i inne do gina a jutro zobaczymy co powie....narzie dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 16, 2009 nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........6...............Śląsk (Lubliniec)........21.......brak Lolunia............1..............Częstochowa........... .20.......brak Natulek............4..............Zgierz................ .....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska......... .....22........brak Lonka20...........2...............Kielce................ ......20........brak KLAPAUCIUS26....5..............Gdańsk......................26........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ....13.....28.08.09.....Gdańsk...............20......w drodze mooncia........9....27.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4.......w drodze Panna Freddy K....6....-.....Poznan..........24.......w drodze Asienka478.........6.....12.10.2009....Koszalin.....21.. ..w drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach