Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

STARACZKI nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......płeć Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........8...............Śląsk (Lubliniec)........22.......brak Natulek............6..............Zgierz................ ....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska........ .....22........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ...21.....28.08.09.....Gdańsk.............20....dziewczynka mooncia........14....29.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4..............w drodze Panna Freddy K....17......-......Poznan..........24..............w drodze Asienka478.........16.....06.10.2009....Koszalin.....21. . ......w drodze Lolunia........13.......26.10.2009...Częstochowa...20. ........w drodze kamciak…….8……..06.11.2009… .. Szczecin/Dublin……26…..... w drodze Klapaucius26...7...28.11.2009.....Gdynia...............2 6.......w drodze Lonka20.....8...........................Kielce.......... 20...........w drodze Aneczka227...16...........30.09.2009.....Malbork......20 .......w drodze

Ja z testów owulacyjnych zrezygnowałam. Wydałam na nie kupe kasy. Plusy mi pokazywały, przytulaliśmy się wtedy a dzidzi jak nie ma tak nie ma, więc już nie sprawdzam. Lepiej jest na spontana, jak się ma ochotę a nie jak trzeba. Tak jest o wiele lepiej :) Pozdrawiam

NATULEK---> działaj na pewno ci uda wierze w to!!! jesteśmy z tobą:):) na pewno będziesz szczęsliwą mamusią:* Karola1988---> super gratulacje!! ja też bym chciała dziewczynkę ale jak będzie synek nie obrażę się byle zdrowe:))) ja nie długo jade na usg 4 d tak gdzies za 2-3 tyg może mi też już lekarz zdradzi obyyy nie moge sie doczekac:)))) buziaki i jeszcze raz gratulacje córci:) ja dziś byłam w sklepie dla maluszków ale wszystko droogie :P kupiłam sobie spodnie dla ciężarnych bo w żadnych sie nie dopinam już bo brzuszek sie uwydatnił 125 zł szok!! buziaki:*:*:*meldowac sie co taka cisza:P

Witam!!! ja dzisiaj byłam na badaniach i jutro do lekarza:-) znowu zobacze swojego maluszka:-) aneczka 227 ty jestes w tym samym tygodniu co ja i juz w spodnie sie nie dopinasz??? ja jestem taka sama jak wcześniej nie czuje żadnej różnicy tylko brzuszek troszke przeszkadza:-) karola ty chyba mało przytyłaś prawda???

ja nie kupuję żadnych spodni ciążowych, bo dla mnie to jest zdzierstwo zamów sobie na allegro pas ciążowy, ja tak chodzę cały czas nie zapinam spodni tylko troszkę rozporek i nakładam ten pas ciążowy(http://www.allegro.pl/item605037435_oryginalny_drapowany_pas_ciazowy_promocja.html) Tak samo z ubrankami, mojej mamy koleżanka ma sklep z odzieżą używaną odkłada mi ubranka nowe z metkami, wygotuję wypiorę i będzie oka. Dostanę też troszkę od mojej kuzynki. Więc nie ma co szaleć bo dziecko bardzo szybko rośnie. A różnice w cenach są kolosalne. Byłam w jakimś sklepie dziecięcym to jakieś zwykłe śpioszki 30 zł i do tego gatunkowo beznadziejne, to jak mam kupować takie gówna to wolę uzywane .

asienka--> kazdej kobiecie brzuch rosnie indywidualnie poogladaj sobie zdjecia na internecie jakie w 16 tyg kobiety maja juz brzuchy albo nic jeszcze nie ja akurat zawsze bylam szczupla wazylam 55 kg ale brzuch mi juz widac i nie dopinam się w spodniach to kazdego indywidualna sprawa a co do ciuszków dla dzidzi ja odkupiłam za 200 zl całą mase niezniszczonych super ciuszków które moze nosic i chlopczyk i dziewczynka poprałam poprasowałam i są jak nowe:)

Asieńka popytaj koleżanek znajomych na allegro jest pełno aukcji typu \"mega paka dla malucha\" u mnie dopiero teraz zaczyna byc widoczny brzuszek, tzn wygląda jak taka malutka piłeczka

Do Wszystkich Fajnych Babek ;) Ona: Ciao Janek On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: Może chcesz żebym poszła? On: NIE! Co ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem! Ona: Czy mogę ci zaufać? On: Tak. Ona: Kochanie.... Siedem lat po ślubie: czytaj od dołu...

Gość Lonka20
STARACZKI nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........8...............Śląsk (Lubliniec)........22.......brak Natulek............6..............Zgierz................ ....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska........ .....22........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ....21.....28.08.09.....Gdańsk...............20......w drodze mooncia........14....29.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4..............w drodze Panna Freddy K....17......-......Poznan..........24..............w drodze Asienka478.........16.....06.10.2009....Koszalin.....21. . ......w drodze Lolunia........13.......26.10.2009...Częstochowa...20. ........w drodze kamciak…….8……..06.11.2009… .. Szczecin/Dublin……26…..... w drodze Klapaucius26...7...28.11.2009.....Gdynia...............2 6.......w drodze Lonka20.....8....24.11.2009........Kielce.......... 20...........w drodze Aneczka227...16...........30.09.2009.....Malbork......20 .......w drodze

super asieńka;) nie ma się co czasem martwić na zapas. Moja malutka ważyła na ostatnim usg 400g:) czas leci bradzo szybko jeszcze tylko 3,5msc zostało mi do rozwiązania... boję się troszkę bólu, że nie dam rady Niedługo zapiszę się do szkoły rodzenia i jakoś damy radę:) Ja już poprostu nie mogę się doczekać jak zobaczę moje maleństwo

od godziny prawie 4 było u lekarza mojego pełono ludzi dopiero o 21n sie dostałam:-( bedzie dobrze zobaczysz może bólu az takiego nie bedzie:-) jak bedzie to tylko przez moment:-) twoja mała już tyle wazy??? wczoraj moje malenstwo tak sie wierciło i pepowina sie bawilo:-) u mnie do rozwiazania jeszcze dalwko ale sama na zapas juz sie boje:-) bedzie dobrze

super to łóżeczko:) na allegro zresztą jest sporo tych zestawów można znaleźć dużo fajnych rzeczy. Asia czujesz już ruchy?? moja mała już kopie i to solidnie;) Teraz pojawia się problem: jakie wybrać imię???:) niestety to co podoba się dla mnie nie podoba się dla mojego męża. na początku miała być Irmina ale boję się że będą skracać Irka a to jest okropne. Więc na razie nasz wspólny wybór to Hania albo Julia( ale obawiam się że bardzo dużo jest Julek)

wiesz ze nic nie czuje a jestem chuda jak patyk:-) to łóżeczko jest super wszystko jest do niego i jaki wybór kolorów:-) moj mąż za to dla chlopczyka ma imie a dla dziewczynki jeszcze nie:-) chłopczyk bedzie Aleksander (oluś olek alek itp):-) JULIA ładne imie a Irmina super podoba mi sie takie nie spotykane:-)

STARACZKI nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........8...............Śląsk (Lubliniec)........22.......brak Natulek............6..............Zgierz................ ....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska........ .....22........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc......wiek.....płeć Karola1988 ....21.....28.08.09.....Gdańsk...............20...dziewczynka mooncia........14....29.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4..............w drodze Panna Freddy K....17......-......Poznan..........24..............w drodze Asienka478.........16.....06.10.2009....Koszalin.....21. . ......w drodze Lolunia........13.......26.10.2009...Częstochowa...20. ........w drodze kamciak…….8……..06.11.2009… .. Szczecin/Dublin……26…..... w drodze Klapaucius26...7...28.11.2009.....Gdynia...............2 6.......w drodze Lonka20.....8....24.11.2009........Kielce.......... 20...........w drodze Aneczka227...16...........30.09.2009.....Malbork......20 .......w drodze

STARACZKI nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........8...............Śląsk (Lubliniec)........22.......brak Natulek............6..............Zgierz................ ....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska........ .....22........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... wiek.....płeć Karola1988 ....22.....28.08.09.....Gdańsk...............20...dziewczynk a mooncia........14....29.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4..............w drodze Panna Freddy K....17......-......Poznan..........24..............w drodze Asienka478.........16.....06.10.2009....Koszalin.....21. . ......w drodze Lolunia........13.......26.10.2009...Częstochowa...20. ........w drodze kamciak…….8……..06.11.2009… .. Szczecin/Dublin……26…..... w drodze Klapaucius26...7...28.11.2009.....Gdynia...............2 6.......w drodze Lonka20.....8....24.11.2009........Kielce.......... 20...........w drodze Aneczka227...16...........30.09.2009.....Malbork......20 .......w drodze

hejka:) cisza jakaś się zrobiła... dziewczyny chyba rzadko już tu zaglądają:( szkoda I co szukałaś na allegro tych ubranek??

Gość Lolunia
siemanko dziewczyny :) wlasnie wrocilam od lekarza :) wszytsko jest w porzasiu :) dzidzia rosnie hiihi i juz zaczynam 14 tydzien czyli 4 mc :) a nie pisalam i nie bylo mnie bo przyjechal moj przyslzy maz z woja :) hihiihi ja jeszcze nie ogladalam za duzo rzeczy dla dziecka ale lukam w te linki co powrzucalyscie i powiem wam ze calkiem calkiem :) ja bede miala duzo ubranek dla dziecka bo mam od kogo wziac i dla chlopca i dla dziewczynki hihihi :) pozdrawiam was cieplutko :):):)

Gość Lolunia
Aktualizuje !!! :) STARACZKI nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........8...............Śląsk (Lubliniec)........22.......brak Natulek............6..............Zgierz................ ....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska........ .....22........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... wiek.....płeć Karola1988 ....22.....28.08.09.....Gdańsk.............20...dziewczynka mooncia........14....29.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4..............w drodze Panna Freddy K....17......-......Poznan..........24..............w drodze Asienka478.........16.....06.10.2009....Koszalin.....21. . ......w drodze Lolunia........14.......26.10.2009...Częstochowa...20. ........w drodze kamciak…….8……..06.11.2009… .. Szczecin/Dublin……26…..... w drodze Klapaucius26...7...28.11.2009.....Gdynia...............2 6.......w drodze Lonka20.....8....24.11.2009........Kielce.......... 20...........w drodze Aneczka227...16...........30.09.2009.....Malbork......20 .......w drodze

Ja zerkam prawie codziennie na wątek, ale zauważyłam, że staraczki rzadko się oddzywają. Ja obecnie jestem w 21dc, i w czwartek ide na kontrole do gina. Jak teraz się nie udało to już niewiem jakie strategie starań przyjąć. Teraz podchodziliśmy do seksu na spontana i wykorzystaliśmy długi weekend męża i nacieszyliśmy się sobą, a czy owocnie to się okaże :) Pozdrawiam

hejka;) ja teraz siedze i szukam na allegro intensywnie łóżeczka;) trzeba te wydatki podzielić na raty bo jak zacznę kupować wszystko na raz to zbankrutuję. A tak co miesiąc po troszku i tak się tego nie odczuje

Gość mooncia
hej :) nie odzywalam sie bo w szpitalu lezalam :( odwodnilam sie przez wymioty :( nic pic nie moglam ani jesc bo odrazu do lazienki musialam isc ale teraz juz jest oki dostalam leki przeciw wymiotne i jest dobrze :) ja juz lozeczko mam dostalismy od znajomych akurat takie jakie chcialam wiec nie warto bylo kupowac nowego :) rozgladam sie teraz za wozkiem i podobaja mi z firmy Coneco 4 kolowe, z ubrankami nie mam problemu bo moja szwagierka ma 8 miesieczna coreczke a kuznka 1,5 rocznego synka i wiekszosc rzeczy od nich dostane ale i tak sie powstrzymac nie moge przed kupowaniem jakis ciuchow :) jak bylam w szpitalu to chcieli sprawdzic plec ale maluszek tylkiem sie odwrocil no i nie dalo rady wredne juz to moje dziecko :) a jeszcze takie malutkie :) ma 16,5 cm i wazy 150 gram :) lekarz dal mi na bzyblizeniu twarz i ma zadarty nosek to po mamusi :) ciekawe co jeszcze bedzie mialo po mnie :) ja bym chciala miec synka i mam juz nawet imie Filip a gdyby dziewczynka byla to Marta albo Nadia :) teraz w ta sobote biore slub i tak sie stresuje :) ale mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

Gość mooncia
STARACZKI nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......płeć Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........8...............Śląsk (Lubliniec)........22.......brak Natulek............6..............Zgierz................ ....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska........ .....22........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ...21.....28.08.09.....Gdańsk.............20....dziewczynka< br /> mooncia........17....29.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4..............w drodze Panna Freddy K....17......-......Poznan..........24..............w drodze Asienka478.........16.....06.10.2009....Koszalin.....21. . ......w drodze Lolunia........13.......26.10.2009...Częstochowa...20. ........w drodze kamciak…….8……..06.11.2009… .. Szczecin/Dublin……26…..... w drodze Klapaucius26...7...28.11.2009.....Gdynia...............2 6.......w drodze Lonka20.....8...........................Kielce.......... 20...........w drodze Aneczka227...16...........30.09.2009.....Malbork......20 .......w drodze

mooncia gratuluję ślubu ale podziwiam Cię że zdecydowałaś się na ślub w ciąży. Tyle przygotowań na to wszystko trezba miec siły:) Ale gratuluję i nie denerwuj się będzie dobrze:))