Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Kochane nerwusy dopisalam sie do listy-jestem czytaczem i rzadko sie wpisuje ale nasze forum b/mi pomaga. Po wielu latach silowania sie z nerwica postanowilam okielznac ja z pomoca lekarza psychiatry i psychologa. Andziusia........24............nerwica natr臋ctw..............Berlin Pelasia 78........29............gorafobia........................War szawa Hexa..............29............nerwica l臋kowa.................Gorz贸w Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie stokrotka9.......49.......nerwica lekowa/hipochondria............wroclaw

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Hej! u mnie tez kiszka, cos mnie bierze, chyba mnie przewia艂o bo mnie z臋by bol膮 i jakby gard艂o 膰mi a to mi sie nie podoba, poza ttym mam od wczoraj nerwob贸l w g艂owie ale to tez nie wiem do konca bo moze to od tego mojego przewiania jest, moze to ucho tez by膰 bo og贸lnie to ca艂e lewa strona mnie 膰mi, 艂膮cznie z gard艂em po tej stronie. ide akrat dzis do lekarza po dalsze leki to mnie od razu przebada i sprawdzi bo nie ma ochoty byc znowu chora, dopiero co przesmarka艂am ca艂e 艣wi臋ta a tu wracam do pracy a tu juz jedna kolezanka chora i wczoraj ca艂y dzien na mnie kaszla艂a - siedzi naprzeciwko a dziisaj jest na zwolnieniu - zapalenie oskrzeli a jej facet ma zapalenie p艂uc, kurna byleby tytlko na mnie nie przelaz艂o bo mam ju偶 dosyc chor贸b, naprawde.

Udost臋pnij ten post

u mnie -10 stopni bia艂o i do艣膰 przyjemnie :) od wczoraj zacz臋艂o si臋 drugie p贸艂rocze w moim technikum... chodz臋 do szko艂y bior臋 afobam i pramolan narazie nie jest 藕le ;)

Udost臋pnij ten post

SAncho fajnie ze piszesz:), zdrowko jak tam w szkole bylo? nikitko gdzie jestes? Ja okres dostalam dzis:)ale czuje sie dobrze:) wogole wczoraj ogladaliscie wiadomosci??? Na sam koniec mowili ze ludzie naczytaja sie o chorobach w necie, sami sobie doradzaja co im jest co maja brac, handluja lekami i wydaje im sie ze sa na to chorzy, jak sie naczytaja:)Taki pan sie wypowiadal ze bolaly go nogi poszukal na necie przyczyn i nazw chorob i sobie powmawial te chorobska, poszedl do lekarza, zrobil badania a ten powiedzial ze jest zdrowy:) Ale racja naczytamy sie a potem jestesmy na to chorzy:P

Udost臋pnij ten post

Objawy typowo ciazowe mialam , teraz jest okey. Wreszcie cos zjem. Posz艂am do miasta popoludniu , wzielam na uspokojenie 2 tabsy , wyluzowa艂am sie .Kupilam sobie 2 bluzki. Ale od wczoraj mam masakre w g艂owie i 偶o艂adku , wykoncze sie przez ten pms, rano l臋ki, serce mi 艂omocze :( odruchy wymiotne, kaszel na tle nerwowym!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CapsLok..
hej.ja 6 dzien na leku p/depr.objawy uboczne zanikaja.dzis odzyskalam apetyt:)i .......tyle dobrego:(godzine temu atak paniki gigant.przechodzi powoli ....ale te kilka gdz.w miare dobrego samopoczucia to byl raj!wcale nie bylo super ale przyzwoicie.Boze jak ja t臋sknie za normalnym stanem ducha.wiem ,ze 6 dni to za malo ale cos tam widocznie dzialac zaczyna bo ciut lepiej:) agni-s jakie leki bierzesz? podrowki od zdechlaka:P

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰:) lekcja moja posz艂a nie jako艣 najlepiej ale i nie zupe艂nie najgorzej. Dosta艂am cztery. Ale ciesz臋 sie bo wiecie, po prostu od 3.00 w nocy nie spa艂am, tak si臋 stresowa艂am. Budzi艂am si臋 co 5 minut i czeka艂am z biciem seca na d藕wi臋k budzika. Ja jak si臋 czyms denerwuje to bardzo bardzo. No i chyba z tej okazji jak juz by艂o po wszystkim mia艂am wy艂膮czenie. Ale juz si臋 tym tak nie martwi臋 bardzo. Za to nie wiem czy kto艣 z Was wczoraj s艂ysza艂 ,bo ja a偶 dwa razy. W telewizji m贸wili o takich forach jak nasze i o tym aby NIE CZYTA膯 OBJAW脫W CHOR脫B W INTERNECIE. To co m贸wili niejako otworzy艂o mi oczy. 呕e te informacje s膮 w cz臋sci zak艂amane, 偶e ludzie cz臋sto my艣l膮 偶e s膮 STRASZNIE CHORZY a okazuje si臋 偶e albo s膮 zupe艂nie zdrowi albo dolega im co艣 malego. 呕e niekt贸rzy ludzie na forach niby dobrze 偶ycz膮 i radz膮 a tak naprawd臋 wprowadzaj膮 w l臋ki i fobie. Ja tam nie mam zamiaru z was rezygnowa膰 ale o tym czytaniu o chorobach naprawd臋 warto pomy艣le膰. Sp贸jrzcie na mnie. Wydawa艂o by si臋 ze w mojej g艂owie siedzi nie wiadomo co. A co si臋 okaza艂o? 偶e jest czysto i nie ma 偶adniusie艅kich zmian. a co si臋 naczyta艂am w internecie to hoho

Udost臋pnij ten post

ja bylam u mojej psycholozki przed swietami, teraz w sumie nie mam po co isc ....co bede pieprzylam ze @ dostane za 4 dni ;) ja popoludniu czuje sie rewelacyjnie , tylko rano mam od 2 dni jazdy ...

Udost臋pnij ten post

zdrowko no ja tez to widzialam w tv!:) agni no fakt to pms jest straszne ja zawsze mam ataki wscieklosci:)

Udost臋pnij ten post

Je艣li b臋dziesz pozwala艂a swoim my艣lom nieustannie kr膮偶y膰 wok贸艂 chor贸b i z艂ego stanu zdrowia, niemal pewne jest, 偶e b臋dziesz do艣wiadcza艂a dolegliwo艣ci, o kt贸rych my艣lisz. Dlatego buduj膮c pewno艣膰 siebie przy pomocy tworzonych w my艣lach obraz贸w nale偶y dopilnowa膰, aby to, o czym my艣lisz i co sobie 偶ywo wyobra偶asz, by艂o pozytywne. Musi to sprzyja膰 Twojemu wyobra偶eniu o sobie i jego polepszaniu, te my艣li musz膮 by膰 nakierowane na cele, kt贸re sobie stawiasz - aspiracje i szcz臋艣cie w Twoim 偶yciu. Co si臋 wi臋c dzieje, je艣li przy艂apiesz si臋 na jakiej艣 negatywnej my艣li? Pozw贸l, 偶e zapytam: co robisz, gdy wywo艂uj膮c film stwierdzisz, 偶e jedno ze zdj臋膰 jest nieostre albo, 偶e nieco si臋 ono prze艣wietli艂o? S膮dz臋, 偶e najprawdopodobniej po prostu wyrzucisz to zdj臋cie. Tw贸j m贸zg powinien dzia艂a膰 dok艂adnie w taki sam spos贸b. Je艣li przy艂apiesz si臋 na my艣leniu o czym艣, co nie sprzyja osi膮gni臋ciu przez Ciebie zak艂adanego celu, powiedz sobie: "Nie chc臋 o tym my艣le膰. Nie chc臋 tak my艣le膰". Powiedz swojemu m贸zgowi, swoimi w艂asnymi s艂owami, aby pozby艂 si臋 tej my艣li i zast膮pi艂 j膮 bardziej pozytywnym procesem my艣lowym. Pami臋taj to, co ju偶 Ci m贸wi艂em - na jawie mo偶esz kontrolowa膰 wszystko, o czym my艣li Tw贸j m贸zg. To nie on Ciebie kontroluje. Denny Richard \"Motywowanie do zwyci臋stwa\" pozdrawiam ciep艂o ;))

Udost臋pnij ten post

czesc dziewczyny,ja pomimo tego ze biore leki to od wczoraj znowu sie dziwnie czuje,jakies uciski mam w klatce piersiowej i wogule jakies samopoczucie dziwne.tak jak na poczatku mialam.buuuu :(:(:(,az sie boje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka III roku
Dawno mnie nie by艂o :) w niedziele przed 艣wi臋tami zaadoptowali艣my ma艂a kotk臋 po偶era m贸j ca艂y wolny czas. w艂a艣nie si臋 bawi z moim ch艂opakiem, po d艂uuugim namy艣le nazwa艂am ja LUNA bo lunatykuje w nocy :P 艂azik niesamowity. s艂odka i kochana kici tuli si臋 i zasypia na rekach bardzo lubi obecno艣膰 ludzi. A nerwy mnie coraz bardziej si臋gaj膮 sesja pod koniec stycznia si臋 zaczyna, budz臋 si臋 w nocy chce mi si臋 wymiotowa膰 z nerw贸w, mam do艣膰 jeszcze to wstr臋tne allegro...wkurzaj膮 mnie cwaniacy...ehh :/

Udost臋pnij ten post

hej studentka:) m贸j 4-letni kocur d艂uuugi czas spa艂 ze mn膮, potem przeni贸s艂 si臋 ale wr贸ci艂 jakie艣 4 dni temu. Obecno艣膰 ciep艂ego kociego futerka obok na poduszce daje mi poczucie takiego ciep艂a, b艂ogo艣ci. Koty s膮 najlepszymi zwierz臋tami na d艂ugie jesienno zimowe wieczory;)

Udost臋pnij ten post

dzis snil mi sie maly czarny kotek ze go przyprowadzilam do domu zeby dac jesc,na poczatku moj pies go tolerowal a potem sie rzucil w pogon po calym domu i sie obudzilam:) ale czytam znaczenie czarnego kota to oznaka przykrosci, nieszczescia:(albo zazdrosci, a najlepsze jest to z dzis wychodz膮c z pewnego biura wyskoczyl mi taki czarny kociak!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka III roku
stres stop czarne kociaki s膮 super, nie wierze w g艂upie przepowiednie z kotami chyba ze w to ze spadaj膮 na 4 艂apy :P mia艂am na wyje藕dzie czarnego kota boska bestia i wcale nie by艂 pechowy :Pa moja kicia to ma艂a ksi臋偶niczka chyba nawet daje sobie pazurki pi艂owa膰 :P z reszta jest jak zabawka...m贸j czasoumilacz mrucz膮cy =]

Udost臋pnij ten post

Witajcie spicie jeszcze ?? ;) u mnie znowu -10 tym razem z silnym wiatrem ...

Udost臋pnij ten post

Horoskop panny na 2009 ;) Zdrowie Pannie raczej dopisuje, ale jej s艂abe punkty to uk艂ad nerwowy i organy wewn臋trzne. Wed艂ug gwiazd, dla zdrowia Panny b臋dzie zbawienne, jak w mi艂o艣ci, je偶eli przestanie ona t艂umi膰 emocje. Usunie to zagro偶enie nerwic膮 i wrzodem 偶o艂膮dka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka III roku
agni a masz horoskop dla bli藕ni膮t???jestem chora czuje si臋 paskudnie a do tego tyle roboty ...:/

Udost臋pnij ten post

Witam:) u mnie rano bylo -23:( chce zeby bylo cieplooooooooo:) jakjos sie dzis dziwnie czuje jak jechalam samochodem dzis to mialam strasznego stresa bo jest slisko i znow mam objawy nerwicy:(

Udost臋pnij ten post

Pozdrawiam was wszystkich serdecznie :-) Ja jestem chora, mam ostre zapalenie gard艂a i do poniedzia艂ku jestem na antybiotyku, okropnie kaszl臋 :-( bol膮 mnie w臋z艂y ch艂onne w okolicy szyi i pod 偶uchw膮 i prawie wszystko mnie ju偶 boli :-( Nie wiem czemu te w臋z艂y ch艂onne k艂uj膮 ... Nie jest dobrze, szukam psychoterapeuty we Wroc艂awiu,bo sama nie dam sobie rady.. ale nie moge znale艣膰. Kierowniczko prosze podaj mi jeszcze raz namiary,bo nie mam i napisz czy tam mozna chodzic na psychoterapi臋 czy tylko psychiatra wchodzi w gr臋 ?? Nie ma dnia,nie ma godziny 偶ebym si臋 nie martwi艂a i nie mysla艂a ...

Udost臋pnij ten post

studentka jestes bliziniak?? ja tez:) przez ten wiatr jest sto razy zimniej niz bylo wczoraj i przedwczoraj!!!!!!!!!!! nigdzie juz nie wychodze, mam dosc!!!!!brrr

Udost臋pnij ten post

Zdrowie Bli藕ni臋tom nie zawsze dopisuje, bo ich s艂aba strona to system nerwowy, gdzie wiele schorze艅 ma pocz膮tek. Je艣li jednak Bli藕ni臋ta zadbaj膮 o stabilno艣膰 emocjonaln膮, to w ci膮gu najbli偶szego roku nie b臋dzie k艂opot贸w zdrowotnych.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰