Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Gość z nadzieja
witajcie!!!mam takie pytanko a wiec chodzi o to ze teraz przyjumuje drugie ostanie opakowanie tabletek anty yasminnellee bralam je jedynie na uregulowanie cyklu po pierwszym opakowniu dostalam normalnie okres, treaz biore drugie opakowanie i niestety w pierwszym tyg zapomnilam wogole pod rzad dwoch tabletem po tyg spoznilam sie tez z dwoma tabletkami o 12 godz, kochalam sie bez zabezpieczenia, strasznie boli mnie brzucho i piersi sa nabrzmiale i większe...czy to wina tabletek??jakie jest prawdopodobienstwo bycia w ciazy??prosze o odp

wiecie że dzisiaj Madzia wstała o 1,30 w nocy i musiała iść ze mną tacie bramę otworzyć bo wyjezdzał w trasę powiedziała mu kocham cię i pa pa mu zrobiła i o 3 usnęła z powrotem :)

z nadzieja - najlepiej zapytaj swojego lekarza lub poczekaj na @, nie wiem jak to wygląda bo tabletek nie biore. Moze ktos inny Ci odp. A dzidziusia chciałabyś mieć?

Grażka ja mierze od roku, ale wcześniej tak tylko dla orientacji - za bardzo się nie przykładałam :). Ten cykl z termometrem rtęciowym, bo elektroniczny dawał mi wielkie górki i doliny.

Gość z nadzieja
bardzo, bym chciala,

Neti a jak po @ wzrasta temp to znaczy, że w ten dzien jest owulacja czy dopiero sie zbliża? Ja narazie tez tak na probe :)

Gość magdafikus
Witam wszystkich.Ja chwilowo nie pracuję pracowałam wczesniej ale od wrzesnia szukam innej pracy.na razie staram się nie stresowac, choc to niełatwe.Męża teraz często nie ma ,bo jak pisałam Wam jest na kursie ale jeszcze tylko 2 tygodnie, wiec rzadko sie widujemy.Teraz jak w piatek przyjechał to pojechał wczoraj wieczorem.Mało czasu mamy dla siebie.Ale jak juz zakonczy kurs to po okresie juz będę to zabieramy sie do roboty:)U Was wesoło i tak trzymac.Życie jest takie ciezkie, trzeba troche pozartowac, bo człowiek by zwariował.A tak na marginesie zapytam z ciekawosci, czy któras z Was jest może ze Zduńskiej woli ? Byłoby mi razniej.Dzisiaj moja siostra ma imieniny Renata ,złożyłam jej życzenia.Jeśli jest tu na topiku jakas Renia to składam serdeczne życzenia i upragnionego dzidziusia!

magdafikus zgadzam się z tobą że trzeba sobie pożartować zresztą śmiech to zdrowie :) Madzia się cieszy bo babcia przyjezdza dzisiaj do niej :) Grażka ona kiedyś wstała ze mną o 5 poszliśmy po chleb kupiłam jej chrupki wróciliśmy do domu najadła się i poszła dalej spać :):)

Super masz córeczke, a jaka ładna jest :) Ja chce Maje!!!!!!!!!! za pol godzinki ide do siostry :) ale na dlugo Was nie zostawie :D

Grażka chodzi Ci zaraz po @?? po @ jest faza niskich temperatur, ale granica ich jest charakterystyczna dla konkretnej osoby, ja np teraz jak mierze termometrem rtęciowym w pochwie mam 36,5 36,45 36, 35. Owulacja występuje zazwyczaj -/+2 dni w stosunku do 1 wyższej tempratury, ale bardzo rzadko może być nawet 4 dni przed skokiem. Wielkość temperatury po skoku też jest charakterystyczna dla konkretnej osoby.

Grażka mam nadzieję że zaraz wrócisz bo jak nie to przylecę helikopterem po Ciebie :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ja juz po kawce i posprzatalam laienke i wc i kuchnie prawie cala;) musze skoczyc do sklpeu po pare rzeczy na obiad i do domu:) Grazka23 ogladalam dd tvn:) ale teraz wlaczam trojke radiowa:) lubie radio dl aodmiany:) sniadanko rano robil Pawel przed wyjsciem do pracy:) croissant z dzemiikiem;) dziiaj wymyslilam, ze zaloze sobie pamietnik staran, bede tam wszystko opisywac, jak w tytm filmie maybe baby:)

Gość z nadzieja
na test jeszcze zawczesnie, zapomnila w pierwszym i w drugim ty, jak wyliczylam kochalnm sie w 15 dzien i wczesniej w 7 i on we mnei doszedl musze poczekac 1,5 tyg na okres jescze, ale myslicie ze szanse sa??

Nie zaraz po @, chodzi mi przed owulacją. Ja mniej wiecej wiem kiedy mam owulacje po obserwacji śluzu ale chce teraz sprawdzic jak sie to ma do temp. Sylwinek nie zamierzam byc u siostry długo bo musze dzis przygotowac pokój do robienia gładzi :/ ale mozesz przyleciec do mnie, bys mi pomogła :D:D:D:D:D

grazka współczuje gladz=kurz ale potem będzie pięknie...wiem cos o tym my tez wykończamy mieszkanie tez jestem na etapie gładzi jeszcze dwa pokoje i w koncu koniec,,,

Milka czekolada to jesteśmy na tym samym etapie bo nam tez zostały dwa pokoje :) Ja maluje i kłade panele :) musimy sie jeszcze umeblowac bo jak narazie to na kartonach siedzimy :) Ale łóżko juz mamy :D najważniejszy mebel ;)

grażka mi przed "owulacją" temperatura spada w dół, a potem skok. Jak to jest Twój pierwszy cykl to obserwuj wnikliwie, bo ja mam czasem tak że śluz płodny mi się kończy i dopiero jest spadek temp i skok. Jak wcześniej nie obserwowałaś to ciężko tak gdybać jak to będzie u ciebie :) A nie masz problemów z odróżnieniem śluzu płodnego od pozostałości nasienia??

Płodny to taki jak białko z jajka :) I taki mam przez ok 2 dni, pozniej to juz taki bardziej gesty sie robi.

wszystko oki , tylko jak się współżyje to nasienie zakłóca obraz śluzu. ja miałam dziś rano niby śluz płodny, ale wczoraj wykorzystałam małża i teraz nie wiem, czy to nie jest zakłócenie. Obserwuje dalej zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

myy mamy jeden pokoj juz gotowy mieszkamy prawie dwa lata kuchnie i lazienke,,, teraz robimy sypialnie a potem pokoj dla dziecka lub dzieci,,,,a mieszkam z tesciami tylko my na gorze oni na dole

dobra już przylecę i pomogę wiem co to jest gładz bo robiłam remont w lipcu i wrześniu ja miałam do zrobienia 4 pokoje i kuchnię a kurzu ile było szkoda gadać :) a to na tym łóżku będzie gorąco :D:D:D::D:D:D:D aż iskry będą szły:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ivett ja założysz pamiętnik to dasz poczytać koleżankom :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Sylwinka:) pewnie, ze nie dam:D trzeba zalozyc samemu;p heheheh ja ide na zakupy, bo nstety musze;) duzo tu piszecie ostatnio:D haha

My też mieszkamy na górze a tescie na dole. My narazie mamy skonczona łazienke, kuchnie i salon i musimy dwa pokoje dokonczyc dla dzieci a sypialnie bedziemy kiedy miec na poddaszu ale to daleki temat ;) Narazie łóżko mamy w salonie a ubrania w kartonach :/ mam nadzieje ze do świąt juz nie bedzie kurzu bo mam dosc :) zmykam bo siostra mnie zabije, miałam być przed 11 :D

ivett ale ja wolę poczytać niż pisać bo wiesz powiem Ci w tajemnicy ja nie umiem pisać tylko nie mów nikomu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D