Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Sylwinka, jakie forum erotyczne :P Ale wygadałaś się że sama wchodzisz :P Ostatnio te kawały mojemu posłałam na maila :)

STARACZKI: NICK...... .........Termin @.... .........CYKL....MIASTO.....WIEK...IL DZ. Jordan.pl.............6.12....................1.......Po znań.......22.....0 scarlet83.............08.12..................1........Pi ekary.........25...0 zabcia86..............09.01.................7.........ku j- p om .............. magdafikus..........14.12..................2...Zduńska Wola..32......1 nadmanganian......16.12....................?........Wars zawa..33....1 syla30...............26.12....................3......W-w a .........29.....1 dedo..................27.12..................1.......Tyc hy...........28.....0 Kiciuchna............25.01....................4......Gda ńs k.......25......0 agi26................28.01.09..............4......Lo nd yn. .....26 .....0 _neti_.............01-03.02.................5.......Lubl in.........25....0 Grażka23...........05.02...................3.....woj.śl ąskie...23......0 aulidka...............06.01....................2......Ty chy...........29..... Dorka................23.01(?)...................2.... .Londyn..........28....0 milka czekolada....10.01.09.................5.....Sieradz........2 6 Novida.............12.01.09................10......Dubl in.......30.......0 Szuszunia...........12.01......................4....woj. opolskie..26....0 Sylwinka...........13.01...................3....Jar oci n.......25.....1 olenka81............16.01..................4........Lond yn..........27....0 anna999............31.01....................3.....Lublin ........26......0 A.N.N.A.................?.......................6......B a rli nek......30 Liebe...................?.......................2....Szc z e cin .......26.....1 Samira. ................?.......................6.....Rzeszów....... 2 8.....1 karola1988.............?......................3.......Gd a ńsk ......20....0 Kruszyna2008.........?......................2........Bie sko.........23......0 ZACIążONE: NICK............TC........... TERMIN PORODU .........WIEK........PłEC loona_84.......??? ..............30.06.2009 ???...........24...........??? daninja............................04.07.09............. ...32........... ??? Aniutka*.........5................23.07.2009............ .25...........??? Kasia.T21.......12...............27.07.2009......... .....26............... kasza83.............??..........21.07.2009.............. 25..........??? lolcia26.........6...............06.08.2009............. ..26..........??? GaGa_..........9............06/08.08.2009............... 29............. Polusia86.......10...............08.08.2009............. .22..........??? koteczek19833..9..........13.08.2009.................2 5............ lamajra.........5...............15.08.2009.............. ..26.........? Sympatyczna79....... 7 .......19.08.2009 ............29...........??? aska.osa..............5...........09/09/09.............. .26...........??? Klaudia.P............6...............(),(),09........... .....21...........???? K. Liszt.........3.................14.09.2009 (?)..........26...........??? PLANOWANE IMIONKA POCIECH ******************************************************** ****************************** NICK................IMIONA.............................. . ........................ Agi26..............MAJA/ANTEK ale nie na 100%............................. Syla30.............MAJA/OSKAR też nie na 100%............................. Gaga..............MAJA/SZYMON........................... ..................... Grazka23........MAJA/ KUBUS LUB IGOR................................... Aska.osa.........ZUZIA/KUBUS ale nie na 100%............................. lolcia26...........ANTOŚ na 1000...%/Hania?............................. KOTECZEK19833..EMILKA/MARCIN............................ ............... Dorka..............Julia/Milo (Miles) Klaudia.P.......Dagmara/Oktavian........................ .... .............. K. Liszt........... Basia / Andrzej lub Paweł..nie na 100%.................... @ przed chwilą przyszła :(:(:(:(:( Jednak się nie myliłam :(

Kruszyna niechcący ale pragnący :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D na kaffe jest też forum erotyczne kiedyś tam weszłam ale tylko raz :P

Grażka głowa do góry! Parę dni pewnie niefajnych będzie, ale to przecież zawsze mija, jest nowy cykl i nowe przyjemności :) Buziole wielkie przesyłam, łap !

złapałam :) jednak moje przeczucie mnie nie zawiodło. trudno... Teraz kupuje testy i od nowa działamy :) i chyba sie juz tak czesto nie bedziemy przytulac bo teraz to codziennie było i może to przez to:O

Grażka, ja pytałam ginekologa o codzienne współżycie i czy to wpływa na jakość czy ilość plemników. Powiedział że nie, bo mężczyzna ma ich wystarczająco dużo:) Co innego, jeśli przytulasz się np 2, 3 razy dziennie, to wtedy wpływ może mieć spory. Także uszy i cycki do góry :)

Już nie myśle czemu bo i tak nie zgadne. narazie nie mam czym sie przejmowac bo to początki staran ale teraz kupie testy owulacyjne i sprawdze czy w ogole mam owulacje. Jak za miesiąc sie nie uda to juz niczego nie bede sprawdzac i mierzyc. Miałam Was opuścic jak sie nie uda żeby sie na forum nie nakręcac ale nie umiem już bez Was życ :) wiec jeszcze zostaje :)

Grażka szkoda, że @ przyszła :( Ale już niedługo znowu będziesz mogła zacząć staranka! Powiem Ci, że ja w tym cyklu, w którym zafasolkowałam to w ogóle się nie nastawiałam na to. Wręcz przeciwnie - stwierdziłam, że jak nie ma fasolki to zabiorę się za siebie - mała dietka, ćwiczenia, itp. No i tak sobie myślę, że to dzięki temu ;) Kruszyna szalejesz z tymi kawałami :p Gdzie ty je wynajdujesz?

heheh Sylwinek zostaje więc staraczki jeszcze się bedą musiały z nami pomęczyc :D przeszłam się do sklepu, troche zmarzłam i juz mam lepszy humor no i krwawa @ sie rozkręciła na maxa :o jak ja jej nie lubie!!! W tym roku chyba nie dowidziałyśmy się jeszcze o ani jednej ciązy, bo Asi dzidziusia świętowałyśmy przed Nowym Rokiem więc ciekawe która bedzie pierwsza :)

Oj Grazka, tak mi przykro! Ale nie ma co zaraz nastepna szansa :) Mi gin powiedziala ze jak sie starasz o dzidzie to najlepiej jest sie przytulac co dwa dni, bo plemniczki potrzebuja do 48h aby sie calkowicie zregenerowc. Oczywiscie zawsze jakies sa, ale podobno moga byc oslabione, i nie takie szybkie :) w sumie to ma sens... nie ma co maluchow nadwyrezac :) Ja w owu bede starala sie tak co dwa dni przytulac, niech maluchy maja chwile na odpoczynek. Grazka, dobrze (tzn niedobrze ze wogole przyszla) przyszla w czasie a nie sie spozniala, przynajmniej mniej sie stersujesz i szybciej zaczniesz szalenstwa :) No i zadna mi ma nie opuszczac forum! Moze i sie nakreacmy, ale od kad do was dolaczylam to jest mi zdecydowanie latwiej! Wygadam sie w dzien i wieczorkiem w domu juz nie mysle! Mam nadzieje ze Aga juz niedlugo do nas powroci.

Dorka dzięki :) My w grudniu przytulaliśmy się codziennie więc teraz bedziemy co drugi dzien i zobaczymy czy się uda :) Ja też sie ciesze, że sie nie spóźniła za długo bo ten ból brzucha to by mnie wykonczył, no i szybciej zaczniemy staranka :) A teraz kochane staraczki czas na Was :) Teraz to ja bede tańczyc i śpiewac żeby odgonic @ :D Tylko jak zajdziecie w ciąże to nie zostawcie mnie tu samej :)

Hej, Grazka:( ale no co masz zrobic??? jak nei dzialac dalej:) jak inni:) wszystko bedzei ok, przytulajcie sie dla rozgrzania, takie mrozy, wiec kolejny wyz demograficzny sie szykuje:D heheheh.

Dorka ja nei odeszlam:) ale odpoczywam, jest zimno, szaro burto i ponuro, ja mysle tylko o dobrym obiadku!!! i ciepelku w odmu:)

Grazka, juz sie od nas nie odczepisz! NIGDY!!!!!!!!! Mi jeszcze gin powiedziala ze zero stresu, bo to wszystko zabija! I dwie zdrowe os moga sie przytulac w owu i nic! No ale jak tu sie nie stresowac! Dzis z nia rozmawialam aby sie umowic na wizyte i kazala mi nie myslec, robic swoje a o wszystkich lekach jakie biore myslec ze to wit :) Mam poprostu myslec ze nie chce dzidzi :) no wiec postanowilam z ukochanym ze planujemy egzotyczne wakacje, jezeli nam sie nie uda... niby mialo pomoc, ale ja i tak nie chce nigdzie jechac tylko fasolkowac :)

No to super Aga, ze wszystko dobrze! Ja sobie szare dni urozmaicam pogaduszkami z dziewczynami! O wiele szybciej dzien zlatuje :) Wlasnie jak zimno, to trzeba sie nawzajem z ukochanym rozgrzewac! Oj chyba mnie dzis nachodzi :):):)

a ja w kwietniu na tydzien lece do mojej przyjaciółki, która mi uciekła do Irlandii :) nawet jak bede w ciązy to lece do niej bo już strasznie za nią tesknie a i nasi mężowie chcą co nie co opic razem :D

Fajnie masz! My postanowilismy ze jak nam do maja nie wyjdzie to jedziemy do Miami na 10 dni :) no i mam w tym roku 5 wesel wiec jak nie zafasolkuje to bede mogla sie bawic z szampanem w reku :) ale i tak mam nadzieje ze juz na weselach bede z brzuchem tanczyc a do miami pojedziemy z rok z malenstwem :) ALe tak staram sie oszukiwac troche ze niby mi nie zalezy :):):):):)

Dorka to Ty masz się fajnie :) Ale coś mi się wydaje że na wakacje na Miami to polecicie za rok z dzidziusiem :)

No ja tez :) Nie wiem dlaczego, ale mam jakies pozytywne przeczucie ze moze sie teraz uda... az sie boje myslec, ze zapesze! musze sie na czyms innym skupic! moze zapisze sie do kolka robienia na drutach ;)

no co nie fajny? bede wam dziergac kubraczki dla malenstw i wysylac poczta :)