Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Moj sie smieje ze jak bedziemy miec dzidzie to ja ciagle bede rozpieszczac a on bedzie musial trzymac dyscypline w domu, ale ja wiem ze bedzie odwrotnie :) On nawet naszego kroliczka, po kryjomu rozpieszcza :) a zwala na mnie :D:D:D:D:D

wczoraj mi juz razniej bylo bo widze ze coraz bardziej do M to dociera i sie cieszy:)

No tabelkę znalazłam w końcu co by jej daleko potem nie szukać :):) I myślę sobie, że pewne osóbki ze staraczek powinny zejść piętro niżej niedługo :P:P:P STARACZKI: NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30..............29.01.09................W-WA.. .......29........1 anna999............10.03.....................Lublin ........26.........0 MERY27...............31.01...................Wrz e snia....27........1 Grażka23...........05.02.....................woj.śl ąskie...23........0 milka czekolada....07.02.09................Sieradz....... 2 6...... S.U.R.I..............9.02.......................śląskie. ... ...30......0 magda//.............14.02.09...............Krakó w........23........0 Dorka..............18.02.......................Londyn... .....28.......0 agi26................03.03.09................Lo nd yn. .....26 ........0 Kruszyna2008.....04.03.....................Bielsko...... . ..23........0 ZACIĄŻONE: NICK....................TC......... TERMIN PORODU .....WIEK........PłEC żabka24................17...........10.07.2009....... .....24...........??? Kasia.T21..............16............27.07.2009....... .....26...........??? lolcia26................15...........02.08.2009....... .....26...........??? Polusia86..............14............08.08.2009......... ...22...........??? GaGa_..................11...........06/08.08.2009.... ....29...........??? Sympatyczna79...... 10...........19.08.2009 ............29...........??? aska.osa................10.............09/09/09........ ... .26...........??? Sylwinka 25.............8..................?....................25... .......???

macie racje w naszym gronie trzy dziewczyny sa w ciazy, o niczym juz sie nie da pogadac z nimi tylko o tym fajnie bo sie ciesza , ja tez bym pewnie tak paplała :) ale widze ze mojego męża to meczy , przynajmiej narazie jak sie nie mozemy dołąćzyc

SURI zobaczysz jak do niego dotrze, po pierwszym usg albo jak brzuszek sie pojawi! Bedzie skakal z radosci! Dla niego to pewnie jeszcze nie realne :D:D:D

Anna - rozumiem :(:(:( Ale z drugiej strony ja bym chyba tak nie gadała o tym gdybym była, tylko pewnie cały czas miałabym usmiech na twarzy :D:D:D

myśle ze to tez zalezy od sytuacji my sie staramy 4 mc to wiec\m ze to jest juz wyczekiwane, ale mamy pary gdzie im sie udało za pierwszym razem i tez przynajmniej na poczatku inaczej sie do tego podchodzi.

Ja się właśnie zastanawiam czy powiedzieć już koleżance czy nie? Bo ona to raczej taka plotkara jest i zaraz wszyscy sąsiedzi u moich rodziców w kamienicy będą wiedzieli, no i pewnie jeszcze pół dzielnicy :p A jak jej nie powiem to się może obrazić. No i tak z nią jest... Kruszyna dobrze, że znalazłaś tabelkę :) STARACZKI: NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30..............29.01.09................W-WA.. .......29........1 anna999............10.03.....................Lublin ........26.........0 MERY27...............31.01...................Wrz e snia....27........1 Grażka23...........05.02.....................woj.śl ąskie...23........0 milka czekolada....07.02.09................Sieradz....... 2 6...... S.U.R.I..............9.02.......................śląskie. ... ...30......0 magda//.............14.02.09...............Krakó w........23........0 Dorka..............18.02.......................Londyn... .....28.......0 agi26................03.03.09................Lo nd yn. .....26 ........0 Kruszyna2008.....04.03.....................Bielsko...... . ..23........0 ZACIĄŻONE: NICK....................TC......... TERMIN PORODU .....WIEK........PłEC żabka24................17...........10.07.2009....... .....24...........??? Kasia.T21..............16............27.07.2009....... .....26...........??? lolcia26................15...........02.08.2009....... .....26...........??? Polusia86..............15............08.08.2009......... ...22...........??? GaGa_..................11...........06/08.08.2009.... ....29...........??? Sympatyczna79...... 10...........19.08.2009 ............29...........??? aska.osa................10.............09/09/09........ ... .26...........??? Sylwinka 25.............8..................?....................25... .......???

Anna - nam mija teraz 3 miesiąc... Znam kobiety, którym udało się od razu i ciąża nie była dla nich żadną rewelacją, to było dla nich takie "normalne" że od razu... Dla mnie niestety nie...

tak niech sie przepisuja i Dorka trzeba chyba pomyślec o jakiejś rekrutacji po naszej str tabelki

Samopoczucie super! nic nie boli dzis, piersi powiekszone i nie moge sie odczepic od czekolady :) wlasnie wciagnelam cala paczke delicji :) ale to w sumie to normalka. Mam nadzieje ze sie udalo, no a jak nie to juz niedlugo nastepna szansa.... Nie moge sie doczekac poniedzialku, chyba bede wtedy testowac, albo bede czekac do wt... jeszcze nie wiem...

Dorcia ale ja nie spałam byłam w sklepie dzisiaj mi się spać nie chce wczoraj poszłam spać po 21 i wstałam o 8 i jestem cały czas na nogach :D:D:D:D:D:D

Dorka jakby ci sie udało to byś miła siper powalentynkowy prezent :) Kruszyna własnie wiem ze dla niekturych to normalka i powiem szczerze ze im zazdroszcze ze sie udało tak wczesnie

kochane a tak z drugie str zbliżaja sie walentynki co szykujecie dla swoich drugich połówek? bo ja nie mam pojecia cow tym roku wymyślec ?macie jakies pomysly ?

Mojemu bratu udalo sie za pierwszym razem i zupelnie na luzie do tego podchodza, nawet na poczatku byli troszke rozczarowani bo sie do Tajlandii wybierali .... Oni zalozyli ze im starania zajma 2 lata :) teraz sie strasznie ciesza, ale sa zupelnie normalni :D:D:D U mnie to w sumie 2 cykl staran kiedy jest owu a zaczelismy od polowy listopada, ale ja tego nie licze, bo nie bylo szans na dzidzie. Moj ukochany zaklada rok staran, ale ja mam nadzieje ze nie bede az tyle czekac !

Dorcia te piersi to podejrzane są :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Polusia lepiej nie mów bo jeszcze da ogłoszenie do gazety że jesteś w ciąży :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P A Dorce się udało :P

teraz musze spadac odezwe sie wieczorem i poczytam co wymyśliłyscie sciskam pa

My jutro idziemy na obiad do super restauracji, a same walentynki niestety spedzamy osobno bo ja bede w pl a on zostaje w Londynie :( No ale mam nadzieje ze tak jak piszecie przywioze mu powalentynkowy prezent :D:D:D oj jak bym chciala!

Plany na najbliższe dni: czwartek - wspólny obiad, leczenie piersiami, seks piątek - najpierw seks bo nie wytrzymam, potem obiad sobota - extra sukienka na sobie, tylko do sypialni, gra wstępna jak maraton, potem seks jak maraton :P:P:P:P:P

SZALONA KRUSZYNA! No podejrzane sa te piersi, ale to chyba za wczesnie na jakiekolwiek objawy.... Zostalo czekanie :D:D:D:D:D Sylwinka, tak to jest jak do sklepu chodzisz to tez stronki uciekaja, nie tylko przez spanie :D:D:D:D:D:D

Plan: Czwartek: obiad w restauracji, kapiel z babelkami, przytulasy Piatek: Lot do PL, wieczor z rodzicami Sobota: Samotny wieczor, bo rodzice na imprezce Niedziela : robic jak najwiecej rzeczy aby nie zrobic testy Pon: Moze rano test, gin wieczorem Wt: Ranny lot do domku :D:D:D:D

Kruszyna niezłe plany :P My raczej posiedzimy w domku - mój N. ma zajęcia na uczelni do 20 i musi iść bo to ćwiczenia :(:(:(

Polusia spij w dzien w po 20 moze jakas romantyczna kolacja przy swiecach w domku... Ja najbardziej lubie walentynki w domu!