Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

wielkie dzieki dziwczyny! zobaczymy co gin powie! buzka i do pozniej!!!

muszę się pośmiać bo jutro Was opuszczam na 3 dni :( ale tu wrócę :D:D:D:D wiecie jak się boję jechać do tej kliniki ale trzeba myśleć pozytywnie

Grażka a co chcesz jechać ze mną :D:D:D:D:D:D:D jadę muszę niestety bo mam skierowanie a ja się dobrze czuję tylko jak zwykle z rana mnie mdli ale to dobrze :)

Sylwinka, 3 dni bez Ciebie na kafe to jak wieczność :) Będzie wszystko dobrze, mocno w to wierzę :)

Sylwinek bedzie dobrze :) jak Cie mdli to super! mnie tez mdli i czasami nawet w nocy ale da sie wytrzymac :) ja chyba znow cały tydzien nie bede miec komputera :O

a kto będzie zdawał relację z pobytu w klinice jak Ty oddasz komputer mężowi co :D:D

Sylwinka musze mu dac komputer bo ma tyle pracy ze na dwa komputery pracuje :O zdasz nam relacje jak wrocisz bo to tylko 3 dni :) jutro jade po książke \"ciężarówką przez 9 miesiecy\" bo nigdzie nie było i musiałam w empiku zamówic wiec nie bedzie mi sie nudzic mam nadzieje :D

Sylwinka, no w taki dzień to napewno nie dostanę @ :):):) Fajnie by było :) Jakoś nie mogę przestać o tym myśleć, bo brzusio kłuje i nie daje o sobie zapomnieć :) A w najbliższą sobotę idziemy na wesele, potańczymy, pobawimy się, a we wtorek teścik i II kreski mam nadzieję :)

Ja jestem :) Jem właśnie śniadanko - dzisiaj mnie naszło na sałatkę owocową :P Sylwinka, Grażka to ja miałam dobrze, bo zero mdłości :P Kruszyna teraz czekamy z Tobą na 2 kreseczki :)

HHHHHHHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Łapię dołka dzisiaj, nie wiem może pogoda taka czy coś :( Jak ja do wtorku wytrzymam!!! A w sobotę to wesele,zastanawiam się czy testu nie zrobić, może coś wyjdzie już, żeby alkoholu nie pić w ogóle...

Uda się :) Ja dzisiaj idę na jazdy - będzie wesoło po tym śniegu :P:P:P

Hehe :P Dobrze, że jesteś na kafe, bo od razu mi humor sie poprawił :P A ostatnio coś nerwowa jestem i łatwo mnie z równowagi wyprowadzić :p Możesz próbować testować, ale nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze, bo ja robiłam 3 dni po dacie i druga kreseczka był raczej bladziutka...

A ja na Wigilii u moich rodziców nie piłam grzańca i wszyscy się dziwili trochę (oprócz mamy i siostry). A ja powiedziałam, że nie czuje się najlepiej i w ogóle to się przejadłam (bo to już druga Wigilia była) :P

Polusia tylko nie zapomnij o przerzucaniu biegów :D:D wiecie co się poryczałam Madzia podeszła i mówi do mnie kocham cię i będę tęsknić za Tobą jak mi jest ciężko bez niej 😭😭😭