Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Wiecie co dziewczyny ja jeszcze fluidków ciążowych wam nie przesyłałam więc robie to teraz bo wiem, że wszystko jest ok to najszczersze i najgrubsze bo 6 tygodniowe fluidki 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 łapcie właśnie sobie przypomniałam jak Sylwinka przesyłałaś fluidki to łapałam i do serduszka przyłożyłam i się udało Sylwinka dzięki

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 łapcie też wysyłam fluidki :D:D Mery ja zawsze pomagam tym co potrzebują fluidków już taka jestem :) my też zawsze rano się przytulaliśmy jak mała spała :D:D najlepiej moja córka myślała że z kliniki wrócę już z dzieckiem :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ja już nie śpię od 8, ale bolał mnie brzusze, więc leżałam i oglądałam \"Śniadanie u Tiffany\'ego\". Teraz już mi prawie przeszło - tylko lekko pobolewa, dlatego zbieram się w sobie i może na jakiś spacerek pójdziemy :)

łapie, łapie te fluidki :) teraz jest ost cykl bez \"pomocy\" lekarza i fajnie by było jakby sie udało ale sie nie nakrecam. Bedziemy działać od dzis przez tydz codziennie, chyba ze mąż padnie :) hehe myśle ze pon, wt powinnam dwie kreski na tescie owu miec, ale nigdy nie szkodzi zacząć wczesniej i poźniej skonczyć :)

mój mąż sie śmiał ze w tym cyklu to jego kijanki chyba się utopią hehe "od zalewania formy":) aby jeden przetrwał , reszta może się topić. Ostatnio wysnułam teoria , dlaczego 3 mc sie satramy: kijanki sa mojego męża , a to tak jest z nim : najpierw trzeba mu o czyms powiedziec, przyjmie do wiadomośći, potem mowi sie jescze raz to wkoncu do niego dotrze, potem mowi sie trzecie raz i jeszcze jak sie go popędzi to sie weźmie do tego :) wiec czego ja oczekuje od jego kijanek, :) ale myśle ze one sa juz na tym trzecim etapie i wezmą sie juz do roboty :) moj mąż śmiał sie jak dziecko jak mu tą teorie przedstawiłam:)

Anna bardzo mocno trzymam aby sie udalo :) Podkaradam tez troche fluidkow, bo mi tez sie przydadza :) Ja dzis mam troche marny dzien, mdli mnie i jakas przybita jestem, to podobno przez te leki... jeszcze tylko kilka dni ich brania mi zostalo, no i podejrzewam ze w pt powinna byc owu :) a jak sie nie uda w tym cyklu, to nastepny bedzie juz na wakacjach :D:D:D jedziemy 20 marca na 10 dni!!! jutro bede wszystko bukowac! Ciesze sie jak dziecko, i w sumie przez to nawet troszke o wszystkim zapomnialam :D:D:D przesylam niedzielne buziaczki dla wszystkich!

Wiiiitam :) Pamięta mnie ktoś jeszcze? Przepraszam, że się nie odzywałam, ale w środę chłopaki wylewali beton w dwóch pokojach i zostałam w domu, żeby pomóc trochę. A przez następne dni bujałam się z pracami lic. Dziś już chyba był jeden z ostatnich dni kiedy studenci mają termin oddawania prac więc może będę miała trochę odpoczynku. Co do spraw związanych ze mną i dzieckiem, to rośnie mi jakiś mega wiercipięta. Tak mnie kopie, że hoho :) Ruchy czuję już nie tylko wieczorami leżąc na płasko, ale również w dzień. Wczoraj ruszał się niemiłosiernie jak jadłam lody. Mąż się śmiał, że mu zimno w tyłek i się wierci :D Ja znowu dostałam kataru :( Męczę się drugi dzień. Ale herbatka z miodem i inne naturalne specyfiki może trochę pomogą. No i kończymy 4,5 mies :) To tyle u nas. Pozdrawiam wszystkich 🌼

No dziewczyny nie odpuszcze, ty Dorka tez, trzymamy sie razem , bo nas w koncu zostawią na lodzie:) musimy gonic i szybko zachodzić :)

dorka zazdroszcze ci tych wakacji , ja dopiero 2 tyg temu miałam tydz urlopu, po roku .... przydałby nam się taki odskok od czegoś ... no ale cóż choc praca mnie troche odciąga , bo kupe roboty mam ale trzymam kciuki za nas dwie :)

🖐️ dziewczynki Wstawać śpiochy dosyć spania :P:P:D:D:D:D:D Dorcia ja mam nadzieje że jak pojedziesz do Polski to już z dzidziusiem w brzuszku :D:D Kruszynka a co tam u Ciebie słychać napisz szybko :D:D:D:D:D:D a gdzie moja siostra syjamska co :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D szefowa mogłabyś częściej pisać :D:D:D:D:D:D:D:D Polusia jak tam egzamin :D:D:D:D:D:D:D Kasia oczywiście że pamiętamy Cię jakbyśmy mogły zapomnieć :D:D:D:D:D

Sylwinka ja dzisiaj wyjątkowo wcześnie :D Co do egzaminu to oczywiście ten facet zrobił taki test, że w większości pytań pasowały wszystkie odpowiedzi - a test był jednokrotnego wyboru :P Jutro ma przesłać wyniki naszej starościnie i zobaczymy...

I zostałam sama :P To Wam powiem, że wybieramy się jutro albo w środę z moim N. do Urzędu Stanu Cywilnego zarezerwować termin na kwiecień ( o ile będą :P)

Polusia - no to gratuluję decyzji :D:D:D:D:D Sylwinka Ja byłam na weselu w sobotę, ale mnie dziś wszystko boli, jakby mnie ktoś zbił dosłownie :P Brzuch czuję jak na @, rano robiłam test sikany z allegro, badziewny jakiś, nie wiem jakiej czułości itp. Cień cienia kreski widać tylko pod światło, więc lipa, uznałam go jako wątpliwy :(:(:( Kupię dzisiaj normalny test w aptece i zrobię może jutro albo w środę, o ile @ nie przylezie dzisiaj :(

Kruszyna trzymam kciuki, żeby nie przyszła. A co do testów to masz rację - te z apteki są pewniejsze. Zdecydowaliśmy się teraz wziąć ślub cywilny, a o kościelnym (pewnie z weselem) pomyślimy później :)

Kruszynka ja mam nadzieję że jutro usłyszę najwspanialszą wiadomość Ty wiesz co chcę jutro usłyszeć od Ciebie będę mocno trzymać kciuki i nie puszczę :)

A oglądałyście film \"27 sukienek\"? Ubiorę Was jak te druhny w nim :P:P:P

A gdzie reszta naszej ferajny się pytam???? Dorcia moja kochana pokaż się :) Grażka buziaki dla Ciebie :) Anna, Suri, Kasia 🌼

Coś mi się kafe zacina :( Niedobra stronka dzisiaj figluje :P:P:P Dziewczynki jesteście kochane wiecie ? Co ja bym bez Was zrobiła to ja nie wiem. Wsparcie mam w Was super i wielgachne buziole Wam przesyłam :D:D:D:D

Kruszyna wszystkie śpią jeszcze :P My czekamy na ten test równie niecierpliwie jak ty!

Kruszyna testy z allegro nie zawsze są wiarygodne ja jestem tego najlepszym przykładem bo kupiłam testy owulacyjne które nie pokazały mi owulacji a jednak wystąpiła i jestem w ciąży :) a pierwszy mój test ciązowy to był też z allegro i wyszła bardzo blada kreseczka a na drugi dzien z apteki już ciemniejsza :) Ja wiem, że jutro jak zrobisz test z apteki to wyjdą dwie piękne kreseczki :) Ja też nie wytrzymałam za długo z testowaniem :) trzymam kciuki mocno :) a temp masz bardzo obiecującą :) musi się udac :) Dla reszty 👄👄👄

No pięknie, Grażka przyszła i od razu stronkę zgarnęła :D:D:D:D Buziaki dla Ciebie przesyłam i dziękuję za dobre słowa i trzymanie kciuków - przyda się :)

Kruszyna a Ty masz dzisiaj dopiero 12 dzien wysokiej temp wiec pewnie dlatego jeszcze na tescie druga kreska nie jest wyraźna :) jutro lub w srode bedą dwie piękne kreseczki :)

Ja zmykam juz z kafe, bede może później :) Dorka, Ania za Was też trzymam kciuki :) miłych staranek :)