Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

NOVIDA ja cie gwiżdże!!!!!!!!!!!!!!!!! Suuuuuuuuuuuperrr!!!! Pisz szybciutko bo umrę z ciekawości :D:D:D:D:D:D Mogę już skakać z radości ? :D:D:D:D:D:D

anna spokojnie;) trrzymaj sie mocno:) ulozy sie na pewno:)! Novida prosze mow:) a ja bede w Pl tu z po plodnych dniach:0 wiec drugi cykl zbadam progesteron na pewno:) i w ogole sie przebadam, 3 maja bede chrzestna corki mojj przyjaciolki z Czestochowy:) mala sie zmagala z zapelniem pluc i wyszla z tego:) na szczescie;)

Novida nie ma Cie w tabelce wpisz si eod nowa, moze do tej na dole od razu:)

No wiec, jutro minie 2 tygodnie od zaszczyku z Pregnylu, a od wtorku biegam do toalety co 2-3 godziny, tak mnie cisnie na pecherz. Dzisiaj w nocy musialam nawet 2 razy wstawac, zeby go oproznic. Wstepnie zrobilam wczoraj jeden test First Response i wyszly II krechy w przeciagu 1 minuty, a dzisiaj dla pewnosci poprawilam takim elektronicznym Clearblue, na ktorym pojawil sie napis Pregnant 1-2, tzn. tydzien lub dwa od owulacji. Czekam jeszcze do soboty, tj. terminu mojej @, bo z ta to nigdy nie wiadomo i moze sie jeszcze sytuacja z lutego powtorzyc. Rozmawialam z moja ginka i mam zalecenie, aby nadal brac progesteron i aspiryne co drugi dzien i zrobic kolejny test w sobote.

Novida, co za piekne wiadomosci! Strasznie sie ciesze! Czyli te zastrzyki na prawde dzialaja :D:D:D:D Na pewno w sob znow wyjda dwie piekne krechy! Nie ma innej opcji! Strasznie sie ciesze! To cudowne jak takie wyczekane malenstwa powstaja! Kruszyna, teraz Ty! piekny dzien!

Novida to cudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam nadal kciuki żeby wszystko było dobrze :D:D:D:D:D:D Ale mam uśmiech na twarzy normalnie, tak się cieszę :D:D:D:D

Kruszyna , Novida ...moje szczere gratulacje!!!!:) Ale Wam zazdroszcze...ale tak zdrowo ,a nie jakos chorobliwie! Dbajcie o siebie :)

Magduś, Ty będziesz kolejna, zobaczysz :) Teraz się nie udało bo fasolka chce się w nowym roku urodzić, mówię Ci :):):):):)

Novida tak się cieszę super że się udało w sobotę wyjdą 2 piękne tłuste krechy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a powiedz jakie leki bierzesz na podtrzymanie :)

ja jestem Kruszyna ...korzytając z dnia wolnego od pracy , usiluje dokonczyc wreszcze swoja prca licencjacka ,ale cos mi nie idzie...ehh ta wiosna chyba mnie rozprasza...

Sylwinka biore Crinone 8% Gel dopochwowo i Aspiryne 75 mg, oba co drugi dzien

Dziekuje, ze jestes taka chetna, ale w sumie to zostalo mi opracowanie badań w ostatnim rozdziale, więc jakośdam sobie rade ;) bardziej tu o checi chodzi ....a temat jest nudny ...."Wpływ reklamy na proces decyzyjny konsumenta na podstawie firmy xyz" W sumie to promotor mi go niejako narzucil....mam nadzieje ze jak bede pisac prace magisterska do ciekawszy bedzie.....choc przy moim nawale zajęc w pracy nie wiem czy dotrwam do magisterki....hehe

To temat w mojej specjalności :D:D:D Ja pisałam o Procesie rebrandingu na pozycję rynkową firmy :):) Też miałam badania :)

A wpływ reklamy na proces decyzyjny konsumenta jest baaardzo duży i temat by mi spasował tak szczerze mówiąc :) Jedynym minusem jest to, że to temat jak rzeka!!! Tak samo jak wpływ marketingu szeptanego na konsumenta, wiesz coś w stylu "Bo Zośka takie już ma i ja też chcę " :)

A ja tak zuplenie z innej beczki! Siedze na spotkaniach i nie moge sie przestac usmiechac! Tak strasznie sie ciesze ze Kruszyna wszystko super no i ze novida tez ma juz malenstwo w brzuszku! Na prawde juz niedlugo zniknie ta pierwsza tabelka :D:D:D:D obym dotrwala do soboty :D:D:D:D

no widzisz a ja socjologie i ten temat mi nie leży ...interesuja mnie zagadnienia strikte spoleczne a nie ekonomiczne....ale coz jestem bliżej konca tej pracy a w temat na magisterke nie dam sie tak wrobić;)

nie moge doczekać sie poniedzialku ....wtedy zaczynamy ten monitoring....jejku jak ten czas wolno leci....

Społeczne aspekty w tym temacie są faktycznie na drugim planie, choć zawsze można coś spłodzić :):):) Magda - będzie dobrze :) Mocno w to wierzę :) Z monitoringiem będziecie mieli łatwiej :)

no mozna mozna coś splodzic ,więc dwoje się i troje i płodze;) a co do monitoringu to też głęboko w to wierze ...minął już rok jak się staramy ....ktoś lub coś w końcu musi nam pomóc....

magda monitorina na pewno rozwiaze problemy. bedzie wiadomo co jak i keidy i zaraz sie uda! ja daje sobie jeszcze nastepny cykl i jak nie wyjdzie to tez ide w londynie na monitoring i zastrzyk, bo juz nie chce czekac...

Gość ask.osa
NOVIDA MOJE GRATULACJE. SUPER WIADOMOSC. Na pewno trzeci test tez bedzie pozytywny, po takich 2 pieknych testach. Bardzo, bardzo sie ciesze, dbaj o siebie. Po lekach ktore bierzesz, widze ze Twoj lekarz to z tych lekarzy co sie pomimo skonczonych studjow ciagle szkola i douczja, stosuje bowiem bardzo nowoczesne rozwiazania, tylko sie cieszysc ze trafil sie Tobie prawdziwy i myslacy lekarz. Teraz czekamy i trzymamy kciuki za Dorke,, a potem nastepna w kolejce jest Neti z tego co pamietam..... I wszytskie ladnie zapaczkuja nam na wiosne :) Kruszyna, widzisz, a Ty juz po pierwszej wyzycie, nie obejrzysz sie a bedziesz konczyc juz pierwszy trymestr :)

haha to oczywiscie ja :) Spalam dzis 14 godzin, wciaz energii malo, wiec sie pomaranczowa stalam :)