Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

no ja miałam na poczatku takie jakbym miała dostac i czekałam bo myslałam ze sie rozkreci, a tu cisza i dzis cały dzien dosłownie taki brudni śluz

jak lekarz mówi że szansa jest to trzeba mieć nadzieję a jakby miała przyjść to na pewno by się już rozkręciła a kiedy robisz test :)

zalerzy od tego co przyniesie kolejny dzien juz z luteina, ale chyba w niedziele

to teraz będziemy czekać łap fluidki ciążowe 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ja w to wierzę że się udało i będzie dzidzia

Cześć dziewczynki, śpioszki :D Anna z całych sił trzymam kciuki żeby @ nie przyszła!!!! Mocno w to wierzę, że teraz jest Twój czas :) Daj nam znać szybciutko jak dzisiaj, czy jest sam \"brudny\" śluz??? Oj tak bardzo ściskam kciuki!!!! Dorcia testujesz jutro!!!! Za Ciebie tak samo mocno trzymam!!!! Z całego serducha życzę II kreseczek!!! Dla reszty buziaki przesyłam :)

A ja dzisiaj wcześniej wstałam, ale od rana coś robię :P Anna ja trzymam kciuki, żeby nie przyszła @. A ja po wczorajszej wizycie mam już 100% pewności, że będzie synuś :p Waży już 1323g i wg lekarza będzie miał ok. 3,5 kg przy urodzeniu :) Kurcze, a jak się łobuz kręcił i wyginał - uśmialiśmy się tam nieźle :) No i wg USG termin 3 dni wcześniej, a więc 4.08 :)

Czesc wszystkim (chyba) ciotkom! Przede wszystkim Anna, to teraz strasznie mocno trzymam! Oj bedzie nerwowka do niedzieli, ale wszystkie bedziemy wspierac! Polusia super ze synek zdrowy i rozrabia! A dla reszty wielkie buziaczki! Ja musze sie przyznac ze wczoraj testowalam.... no i chyba sie udalo! Nie chce jeszcze sie zbyt ekscytowac, bo ta druga kreseczka cieniutka, ale wyrazna jest! Testowalam rano i widzialam taki delikatny cien, zawolalam ukochanego i on powiedzial ze tez widzi... ale kazal sie nie nastawiac, abym nie byla rozczarowana. no i odlozylismy test... po pracy na niego spojrzalam i kreseczka zdecydowanie jet, wyrazna, ale cieniutka.... Az sie boje myslec, ale chyba bedziecie ciociami!!!!!

Anna jakie dobre wieści :) trzymam mocno kciuki, żeby @ się nie rozkręciła i żebyś została mamusią :) Dorka :):):):):) kochana więc się udało :) :D Jak sie cieszę, że drugą kreseczkę zobaczyłaś, aż ciarki mi przeszły jak to czytałam i łzy pokazały w oczach :) wiedziałam, że się uda :) za kilka dni powtórz test a kreseczka bedzie już wyraźna :) mi też na poczatku blada wyszła a już na drugi dzień była bardziej wyraźna :) trzymam jeszcze mocniej kciuki 👄 i śle dla Ciebie i Anny mega fluidki ciążowe 🌻🌻🌻

a my na weekend jedziemy do Ustronia :) szef od mojego męża zarezerwował nam hotel i mamy odpocząć sobie :D już się nie umiem doczekać :):):)

Dorka a czemu wcześniej testowałaś? Miałaś już jakieś przeczucie, że się udało? jakieś objawy? opisz nam wszystko!

nie mam zadnych objawow! nic :) mam delikatnie powikszone piersi, ale tak zawsze mialam od czasu jak biore duhpaston... nie wiem, tak mnie naszlo wczoraj rano i jedynie jakos spokojnie test robilam! Normalnie to mi serce wyskakiwalo przez gardlo, a teraz stoicki spokoj. Stwierdzilam ze dwa dni przed powinno juz cos wyjsc... Jedyne co, to teraz zupelnie nie mam apetytu :( Grazka a Ty jakie mialas objawy na poczatku? Ukochany sie mnie wczoraj zapytal, to kiedy by nam sie dzidzia urodzila i zglupialam.... takie to jakies nierealne mi sie wydaje :) Dzis kupie czulsze testy i pewnie zrobie jutro rano :) Grazka to super weekend sie zapowiada! Wypoczniecie! Zazdroszcze!

Wracam ze sklepu a tu takie wieści cudne :D Dorcia nawet nie wiesz jak się cieszę z tych II kreseczek :) Ja wiedziałam, że te truskawki, które wcinałaś coś znaczą - bo sama bym jadła tonami :P:P:P Grażka ale fajny weekend Ci się szykuje - ja niestety mam uczelnie :(

Dorka :) ale fajnie:) strasznie sie ciesze:) super! stoicki spokoj to podstawa:) ja szczerze mowiac odpuszczam, tzn nie bede tu opisywac staran, mam tyle spraw na glowie;) moze sie kiedys uda jak bedziemy mieli mniej stresow:) ! ale fajnie! jeszcze anna i Tosia:) i Madzia:) i komplet:)

Dorka miałam powiększone piersi :) wszystkie objawy przyszły później ;) jasne, że zrób test jeszcze raz bo zobaczysz ciemniejsze kreseczki i wtedy może uwierzysz :D Jak się cieszę :):)

Dzieki dziewczynki! Nawet nie wiecie jak sie strasznie ciesze! Juz z drugim testem chyba nie bede taka spokojna, bo co jak nie wyjdzie... ale wiem ze na pewno wyjdzie poz, bo przeciez nie byloby tej drugiej kreseczki :D:D:D Mi chyba pomoglo przenisienie sie tu do lekarza, bo odszedl ten stres latania :) Agi nie odpuszczaj! Nie opisuj staran, tylko przytulaj sie z ukochanym dla przyjemnosci a zobaczysz ze sie uda! ten cykl to byl cykl ze atakowalismy siebie caly czas :D:D:D Mnie dzis boli glowa, ale to chyba z przejecia i poniewaz pol nocy nie spalam. no i mialam klucia,tak jak wam pisalam. Mam ochote wszystkim powiedziec!!!! a tu musze jeszcze czekac!

Pozniej, tzn kiedy? Sama nie wiem czego sie spodziewac... Piersi mam tylko delikatnie powiekszone i jak dotkne to mam takie uczucie jakby bylu posniaczone delikatnie :) ale mialam tak we wczesniejszych cyklach tez :) A usmiechu na twarzy chlopaka to nigdy nie zapomne! Najpiekniejsza chwila! Oczywiscie nie tak jak planowalam, bo zawsze chcialam wreczyc kartke, ale moze tak zrobie z drogim testem :D:D:D

Dorka każda inaczej przechodzi ciąże i jedne objawy mają od razu a inne w ogóle więc spokojnie :) zrób test i ciesz się z całych sił bo będziesz mamusią :D Agi czemu znów odpuszczasz? nie musisz nam opisywać starań ale przytulaj się bo musi się udać :) Cześć Polusia :) a gdzie reszta bandy? tutaj takie dobre wiadomości a wszystkie jeszcze śpią?

no wlasnie! Co z Sylwinka???Gdzie ona sie podziewa?? Asia pewnie wpadnie pozniej :) Boje sie troszke ze za szybko sie podekscytowalam.... ale nie moge inaczej! A wy zaraz z Sylwinka i Asia dowiecie sie co tam sie u was kryje :D:D:D Od razu dawac znac!!!

Tak Dorka ja też się od razu cieszyłam jak głupia jak zobaczyłam drugą kreseczkę :) ale jakby się nie udało to kreseczki nie byłoby w ogóle :) a my z Sylwinką dowiemy się już za tydzień co tam dzieciaki nasze mają miedzy nogami, Asia wcześniej :) musze sobie zrobić kawe bo nie umiem sie obudzić ... macie ochotę?

ja tez bym od razu napisala na forum Dorka, masz prawo sie ekscytowac jak najbardziej:) Grazka to nie jest tak, ze calkiem odpuszczam, ale wole dac czasowi czas i losowi szanse:)

Dorka a ile placisz temu lekarzowi i czy dlugo sie czeka w kolejce na wizyte???? czy jest on mily konkretny??? warto tam isc, polecasz????

Mnie by się kawka przydała, bo usnę nad tym referatem :p Coś się ostatnio znowu senna zrobiłam i muszę po południu małą drzemkę sobie zrobić.

🖐️:D:D:D:D:D Dorcia aż mi się łzy w oczach pokazały kochana 🌻Gratuluje🌻Ci z całego ❤️ tak się cieszę hhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa Grażka nie spałam :P byłam na badaniach morfologia i mocz :D a jeszcze w mieście byliśmy i kupiłam pyszna truskawki :D:D:D

DOOOOOOOOOORKA -mowilam ze maj bedzie Twoj :D,zrob jutro rano czuly test ,ale i tak baaaardzo sie ciesze mnie tez dzis glowa boli,nawet nad ranem apap wzielam ,od 3 dni juz taka ciezka pulsujaca glowe mam :( ja objawy pierwsze mialam gdzies po 2 tyg od testu,takie oslabienie i sennosc mnie dopadly,na poczatku tylko piersi wieksze :)