madzik255 0 Napisano Październik 25, 2008 dawid nie chodzi w koszulach szczerze dziewczyny nie smiejcie sie aby ja prasuje jak musze:P:P:P:P tiamat myszko zaciskam mocno kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 25, 2008 A ja lubie prasować :) jak przyjdzie dzidziuś to mi się pewno odmieni.... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Moj maz chodzi w koszulach do pracy w weekendy do resteuracji a i w niedziele najczesciej nosi koszule np.do kosciolka jak idziemy;) Dopiero wyprasowalam 2 koszule a jeszcze mam chyba 1 i ze 3 pary spodni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 EfQa napewno Ci sie odmieni hehehe choc ja jak kiedys bede w ciazy i urodze to nie bede prasowac ciuszki dla dzidzi- moja bratowa wychowala 3 dzieciaczkow i ani jednemu z nich nie prasowala i ja tez nie bede, to choc to mnie ominie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stefica31 Napisano Październik 25, 2008 No juz jestem,psiapsiola jest tego samego zdania co ja,tak ze ciezkie dni przede mna,a i mam takie przeczucie ze ze staranek znowu nici:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Stefcia napewno niedlugo sie pogodzicie, moze maz przemysli wszystko przyjdzie i przeprosi i znow bedzie super- czego Ci zycze:)Glowka do gory i prosze o usmiech:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 No kurde z tych nerwow nick pomylilam,a co do mojego to on nigdy nie przeprasza nawet jak okaze sie ze to ja mialam racje,ta jego przekleta duma mu na to nie pozwala,jakby co to jestem,a gdzie moja nowa siostra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 Czesc Jolanta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 wiecie co byliśmy na zakupach i mój zapomniał torby ze sklepu zzakupami i oczywiscie ktos zabarał i go pokarało musi kupic to samo tylko go udusic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 hej stefcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 a nie chciał kupić sukienki dla Martynki a teraz na to samo wyszło extra 40 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Witaj Jolanta:) to niezle Twoj maz narozrabial :P mam nadzieje ze nie byly to zakupy na bardzo duza kwote:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 u nas strasznie wieje i pada deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 a co do starań to pełną parą u nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 25, 2008 heheh jolcia co ty mowisz i martynka nie ma sukienki? szkoda aby euro bo poszlo dla kogos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 hej myszka wiesz 35 euro to nie mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 no niema sukienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 25, 2008 stefciu juz to kiedys pisalam bez klotni bylo by nudno kiedys u sie znudzi te klotnie a dzidzia moze go zmieni o 180 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 co mam z nim zrobić udusić to za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 25, 2008 jolciu to teraz ma za to powinien kupixc martynce 2 za to :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 no myślałam o tym samym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Jolanto no rzeczywiscie to nie tak malo:( Skonczylam prasowanie jupiiiiiii teraz cos musze sobie odgrzac do jedzonka i pozniej jakas kawka by sie przydala:) U nas tez dzis wieje strasznie i pada desz...brrrrrrrrr az nie chce sie wychodzic z domku:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 Gdyby ta dzidzia tym razem wyszla to tez mysle ze byloby inaczej ale to przeczucie ze znow sie nie udalo mnie nie opuszcza,poza tym mielismy jeszcze kilka dni na probowanka ktorych nie zdazylismy wykorzystac tak ze teraz moze byc tylko gorzej,chyba znikne wam z pola widzenia bo za chwile tym marudzeniem ktoras do szalu doprowadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Stefcia tylko sprobuj nam znoknac to zobaczysz- i tak Cie znajdziemy, nie co dziewczyny????:D:D:D:D:D Jestemy tu po to abu dzielic sie smutkami i radosciami, aby doradzic i pocieszyc....wiec nie martw sie na zapas, bedzie dobrze, jezeli nie tym razem to nastepnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 hej Dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 tej Siostra Ty mi nie znikaj!!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Mialo byc "zniknac" a nie znoknac :D:D:D:D:D:D A gdzie reszta dziewczyn sie podziewa????? yourmind iwa niusiusia Aneczka nikolka dorotka misiaczki Sylwia Rusaczek Sara Kalpek Ewelka Patinka becia_gask asiunia olawd Smerfetka Kkinia Monia Alutek Fiolek Obca Kakusia Rowniez zapraszamy nowe dziewczyny ktore nas podczytuja , ujawniajcie sie, zapraszamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 Myszko zgadzam się z Tobą w 100%!!!!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 I bardzo dobrze Tiamat:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach