Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Ja jestem siostrzyczko;):D niop widzisz to może jednak jesteś;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Stronka moja !!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 nie wiem juz sama ale wcale sie nie nakrecam,a poza tym jeszcze 11 dni czekania tak ze to raczej nie objawy ciazy tylko tej pogody niestety:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Nie no normalnie rozkladam wyrko bo zaraz bede spala na klawiaturze,tylko jak sie w dzien przespie to w nocy znow bede buszowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 ee tam jak nie teraz to za miesiąc- razem zaciążymy w końcu;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Tylko ze ty dopiero zaczynasz a my juz 5 miesiac jedziemy tak ze wolalabym zeby tym razem sie w koncu udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 za miesiac urodzinki to strzelabym sobie najpiekniejszy prezent z mozliwych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Życzę Ci tego z całego serduszka;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Dzieki siostrzyczko,ja tobie tez:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Dziękuję, musi się udać!!!:):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 No musi,musi.tylko kiedy? i to czekanie mnie dobija najbardziej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 I znowu zostalysmy 2 siostrzyczki a reszta sobie poszla:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 oj chyba masz rację z tą pogodą, ja też zrobię sobie godzinkę luluania;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 niop takie nasze gg jakby heheh;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Kurcze dobre,nawet spac bedziemy w tym samym czasie hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 leżakowanie- jak w przedszoklu;) tylko dorośli nazywają to meteopatią:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Jak masz ochote to mozemy czasem popisac na gg,ja swoje podalam na nk,to jak co to pisz tylko sie podpisz zebym wiedziala ze to ty,a tak przy okazji to przewaznie siedze w ukryciu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Ja też mam swój nr na NK, też się możesz odezwać kiedy zechcesz ja na ogół jestem za chmurką;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Oki to milych kosmatych snow zycze,ja juz sie klade bo dluzej juz naprawde nie wytrzymam buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 kolorowych senków do zobaczenia po leżakowaniu;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 jasne,ale z ta pieknoscia na nk to zdecydowanie przesadzilas,nr juz sobie zapisalam papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julietka Napisano Październik 26, 2008 Jest tu kto.....? halo... śpicie:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Puk, puk jest tu koś??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 26, 2008 Hej! A ja właśnie z kościółka wróciłam, oczywiście całej mszy nie wytrzymałam, znowu mnie mdłości dopadły ble! A to coś cichutko... Stefcia- adres e-mail przy moim nick-u. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 26, 2008 AAA....- zapomniałam, że teraz to pozmieniali- morze_monika@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 26, 2008 ooo... pojawiło się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 hej:) Witaj Monia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 jak na niedzielę to naprawdę mamy tutaj pustki;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 26, 2008 No tak, tak dziewczyny odpoczywają po tygodniu pisania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 miop moja siostrzyczka pewnie jeszcze komara dusi;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach