Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Stefcia niektóre tabletki przeciwbólowe też można wziąć na przeziębienie musicz tylko przeczytać ulotkę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 26, 2008 hey dziewczyny, ale si emusialam naczytac :):):) ...ufff.... mam pytanie.... miala ktoras z was taki rozowy sluz? co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 tiamat wiem ale wydaje mi sie ze one sa za slabe na przeziebienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 kurcze ale tych stronek przybywa w zastraszajacym tempie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 26, 2008 Stefcia apap albo inny paracetamol możesz wziąć, obniża gorączkę i jest przeciwbólowy. Cześć Misiaczki Niuniusia nie mam pojęcia :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 niop pomimo tego że mnie wkurza, że komputer to dla niego cały świat, że mi matkuje- co najbardziej irytujące jest, to chyba mnie ten "babolek" kocha- wczoraj mi powiedział że chce się ze mną zestarzeć- momentalnie wyć mi się chciało;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 ibuprom sobie lykne albo syrop na goraczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Październik 26, 2008 A Patinke to gdzie wcielo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Siostra szkoda ze moj nie jest taki romantyczny,bo gdyby on mi tak powiedzial to rozbeczalabym sie jak na zawolanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 26, 2008 Stefcia- wysłałam Ci zaproszenie na NK. ale się cieplutko zrobiło... Mój też nie jest romantykiem, ale czasem mnie przytuli znienacka he he. Nie narzekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 ahaha ale mój nie jest romantyczny rzadko ma jakieś przebłyski romantyzmu- na początku był romantyczny, niestety już z tego wyrasta;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 26, 2008 Niusiusia- ja przed okresem taki miewam, a raz mi sie zdarzył jak jakieś zapalenia złapałam... Ale wtedy był co dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 mojemu sie zbiera na obrobine romantyzmu wieczorkiem jak juz w lozeczku lezymy a potem zmienia sie w zwierzaczka:)zupelnie jakby byl kims innym,Monia dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 26, 2008 Stefcia ibuprom nie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 26, 2008 Kurcze, a ja się już martwię, żebym za dużo nie przytyła, nigdy nie byłam chuda(no, tylko jak miałam anoreksję, ale to już inny temat), a teraz przy tych mdłościach jem to, po czym mi lepiej, jak tylko wrócę do dawnego dobrego samopoczucia, to zacznę zdrową dietę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Monia super laseczka z ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Ja to się z mojego Jacka śmieję że jest jak te stare lalki- jak położy głowę na poduszce to mu się oczy zmykają- i tyle z niego mam heheh;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Efqa a czemu ibuprom nie?a paracetamol w syropie? w koncu jeszcze nie jestem w ciazy a szkoda:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 26, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 26, 2008 Mój mi teraz dużo miłych rzeczy mówi. naprawdę potrafi być słodki. i mówi do mnie " moja kochana bambarylko". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 no ja to jestem ciekawa jak moj bedzie do mnie mowil,moze kluseczko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 26, 2008 Ibuprom na grypę nie bo to tylko przeciwbólowe, paracetamol w syropie jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 hehe mój na mnie mówi "tuptuś" bo mam bardzo małe stópki i jak biegnę to słychać jakby jakaś mała dziewczynka biegała po mieszkaniu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 26, 2008 bambaryłko??:P no bardzo ładnie.p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Oki,kurde juz mam 37,5 a zanim sie poloze to dojdzie do 38 buuuuuuuuuuu,a tyle cieplego pije ze juz nie mam miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 26, 2008 ..moj pojechal do pracy a mi jakos tak dziwnie nie lubie bez niego byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 26, 2008 Dzięki Stefcia. Ale wiecie co? ta moja ciąża jest zupełnie odmienna od pierwszej, pomijam te mdłości, wymioty, ale taka słaba jestem, szybko się męczę, a tak mnie na twarzy zesypuje jakimiś prysszczami, fe! ja generalnie mam ciemną karnację, a taka jestem blada. Lekarz miał rację- każda ciąża jest inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 no narazie moj mowi tylko ze mam duze dupsko choc wcale nie jest specjalnie duze i szczypie mnie w kazdym miejscu w ktorym znajdzie troche tluszczyku,a niech se popatrzy bo on to sama skora i kosci,nieraz w czasie staranek te jego gnaty wbijaja mi sie tu i tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Siostra owiń się w kocyk jeszcze żeby ciepełko z Ciebie nie uciekało;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 26, 2008 hmmm wlasnie wyszukalam, ze ma sie yaki po peknieciu jajeczka, lub pierwsza objawa ciazy.... przeciez do okresu mam jeszcze troche.... w sumie to mam dni podne, lub mialam, :) wiec moze pasuje, ale jakos tak dziwnie ale przyjemnie mnie szczypie brzuszek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach