stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 A moze to jakis znak? eeeeeeeee glupia jestem ze wierze w cos takiego,ale tak bardzo nie chcialam sie obudzic,juz kiedys kilka razy mialam taki sen ale teraz po raz 1 po bardzo dlugim czasie,a ty wierzysz w sny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 No i stronka znowu moja hi hi,a tak w ogole to ciekawa jestem czy wszystkie dziewczyny ktore pisza na tym forum wierza w sny??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 czasami tak bo jakoś nieraz stają sie realne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 jak u ciebie z staraniem bo ja wczoraj sie wkurzyłam i nic nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 No to ja jak najbardziej chce zeby ten byl realny i to najlepiej jak najszybciej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 w Irlandi ładna pogoda rano był mały szron na samochodach a teraz słoneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 ja też choć moja ma dopiero w styczniu 2 latka to chcę już nastepne malenstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 mogło by sie udac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Wczoraj to tylko dla przyjemnosci sie przytulalismy bo juz po plodnych jestem,ale ogolnie nawet sie udaly,teraz tylko czekac czy cos z tych staranek wyszlo,chyba oszaleje do 6 listopada,tez mielismy dzien przerwy w czasie plodnych bo wojna mala byla:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Najwazniejsze ze sie chce,mniej wazna jest roznica wieku miedzy malenstwami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 27, 2008 Czesc laski:) Kurcze ale dajecie z tymi stronkami, normalnie w szok....w sobote skonczylam na stronce 23 a dzis juz jest 31 stron- mialam troche do nadrobienia hehehe:D:D:D:D:D:D:D Kalpeczku przykro mi ze ta malpa wredna przylazla do Ciebie- tulam Cie mocno Tiamat i Stefcia Wy to rzeczywiscie jak siostry:D:D:D:D:D dobrze ze piszecie bo bez Was nie mialybysmy tyle stronek Patinko mam nadzieje ze dolek szybko przejdzie i bedzie dobrze:P EfQa Ty tez juz prawie na finiszu- nie moge sie doczekac az urodzisz Misiaczku brawo za super podejscie i za dobre nastawienie.... EwelkaO co tam u Ciebiea co do gina to ja Ci tez nie pomoge bo nie mieszkam w Polsce;) Iwa mam nadzieje ze niedlugo poklikamy wiecej, bo tylko wpadasz jak po ogien:) Jolanta a z naszymi mezami to czasem tak niestety jest, przejdzie mu przeprosi i bedzie dobrze Smerfetko moja kochana siostrzyczko jak Ty sie masz i jak sie maja Twoje blizniaki???? tesknie bardzo i mocno caluje Niusiusia trzymam kciuki za II kreseczki:) Monia poglaskaj brzuszek odemnie Sylwia mialam taka cicha nadzieje ze Ci sie tym razem uda:(:(:(przykro mi kochana- tule Cie mocno i trzymam kciuki za najblizszy miesiac Aneczko czy ja sie mam tam wybrac do Ciebie???? czemu sie nic nie odzywasz, chyba ze nas juz nie lubisz i dlatego:(:(:(:(:(czekamy na Ciebie Madzik a Ty gdzie jestes????meldowac sie tu:) Becia_gask Ty tez juz niedlugo koniec:):) a co do ciuszkow ktore ma Ci oddac ta zona Twojego brata to nie daruj jej tego , pojedz sama i powiesz ze nie wyjdziesz jak Ci je nie odda PaniMisiowa dla Ciebie i Twojwj duzej pannicy:) U mnie wszystko po staremu, niewiem czy tez jakas grypa mnie nie bedzie brala....tak jakbym katarku dostala i troszke kichalam:) A jesli chodzi o jakiekolwiek objawy przed @ to brak....piersi mnie nie bola choc zawsze tydzien przed @ bolaly jak niewiem.... troszke brzuszek pobolewa i tak jakbym jakies gazy miala-jakby powietrze mi z jalit wychodzilo od czasu do czasu-nigdy tak nie mialam.... Ide po jakas kawke bo u nas dopiero jest po 7 rano-zawsze o tej porze to jeszcze spie, ale dzis jak maz przyszedl mi dac buziaka przed wyjsciem do pracy czyli o 6 to juz jakos nie chcialo mi sie spac....bede Was caly czas podgladac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 no własnie te wojny mnie czasem dobijają a jeszcze w czasie staran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 a ile lat jestescie po slubie ja prawie 4 lata dokładnie w dzien kiedy umarł nasz papież Jan Paweł II smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Myszko ja mam tak samo jak ty,tez mnie zawsze piersi bolaly nawet juz na 2 tyg przed @ a tu nic,kurcze dobrze ze juz zakupy zrobilam bo zimno na dworze a do tego deszcz pada bbbbbbbbbbbrrrrrrrr,tak ze juz dzis sie z domu nie ruszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Jolanto narazie nie jestesmy po slubie,od 2 lat zyjemy z soba ze tak powiem na karte rowerowa :),moze kiedys sie pobierzemy ale narazie o tym nie myslimy,dobrze nam jest tak jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 27, 2008 U nas za oknem dopiero sie rozwidnia wiec niewiem jak bedzie pozniej, choc niby ma byc ladnie....ja dzis musze ugotowac pomidorowke a pozniej przyjedzie po mnie znajoma i pojedziemy do sklepu po stroj do przebrania na Haloween, bo w resteuracji gdzie pracujemy jest w piatek dyskoteka haloweenowa wiec wypadaloby sie w cos przebrac.... A co do bolu piersi to naprawde u mnie dziwne-wczoraj kilka razy tylko sutki mnie zaszczypaly i tyle...ale nic czekam do 3.11, co ma byc to bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 A wiecie co?wczoraj cos mi odbilo,normalnie nie wiem z jakiego powodu ale zaczelam ryczec jak bobr,tak od razu mnie wzielo i tyle,no i moj najpierw mi kazanie dal a potem pocieszal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 27, 2008 Stefcia moze hormonki buzuja heheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Myszko to masz dobrze bo poczekasz sobie krocej niz ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Cociaz jak zyje teraz w takim ciaglym stresie to moze mi sie znow cos poprzestawiac i albo przyjdzie przed czasem albo po,Myszko nie nakrecam sie bo pewnie znow nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 ja też sobie popłakałam chyba za dużo wody w organizmie ha ha ale dzis już lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 No i Jolanta chyba sie na nas obrazila i sobie poszla,jak ja bym chciala troszke slonca bo przy tej pogodzie wciaz senna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Poplakalas?ja to tak wylam ze nie moglam sie uspokoic kurde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 albo faktycznie przez przez hormony albo z rozpaczy beczalam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 ja gotuje obiad dla moich łobuzów dzisiaj kurczak i mizeria i ziemniaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 A u mnie kotlety z piersi ziemniaczki i suroweczka,takie zarelko a ja na nic nie mam apetytu,przez to przeziebienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 27, 2008 no myszka hihih cos mi tu u ciebie ciaza pachnie :):):) caluje ciebie mocnusio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Październik 27, 2008 hejka dziewczynki kiedy najwczesniej mozna zrobic bete?tak zeby cos wykazala??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 dziewczynki idę z Martynką na spacerek do usłyszenia pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 27, 2008 Niusiusia ja sie nie nastawiam na fasolke....pewnie bedzie jak co miesiac czyli....nic......:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach