PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 monia --- słodka ta twoja Różyczka jest, duzy buziak dla niej ja na razie dostaje buzi i daje mi pic ze swojego kubka i karmi mnie moja kluseczka kochana ... na kwiatuszki musze troche poczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 różyczka z kwiatkiem w łapce :-) ale cudnie!!! kochane te wasze córcie!!! już się nie mogę mojej doczekać :-) na razie dostaję od niej kopniaki i fikołki ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gab2901 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 Witajcie dziewczyny u mnie bez zmian oprócz tego że już 2 tyg walcze z katarem :) Maluszek kopie i przypomina tym o sobie. Pogoda piękna za oknem :) Monia musisz być cierpliwa już nie dużo ci zostało ( ty czego ci gratuluje pójdziesz do szpitale spokojna bo wiesz że z Adasiem wszystko jest OK a ja jestem tym przerażona bo nie wiem co mnie do końca spotka ciągle jest tyle niewiadomych jeśli chodzi o rozwój Oskarak )Zostaje mi tylko wiara !!!!!! Jeśli to możliwe dziewczyny moge dostać namiary na Waszą poczte ? Jeśli tak to poślijcie mi dane na gabi156@autograf.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 gab masz namiary na skrzynce :-) ja już w domku amam zupkę jarzynową :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 Hej laseczki:) Pozdrawiam i życzę miłego i udanego weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 U mnie pracy sporo wiec mniej czasu zeby do Was zajrzec... zaraz jednak lece do domciu ugotowac cos dobrego. Jutro nasz wielki dzien- pierwszy raz idziemy podejrzec Fasole :) Trzymajcie kciuki prosze, bo zaczynam sie mocno denerwowac... Udanego weekendu Wam zycze Laseczki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 lilowa:) będzie wszystko dobrze,trzymam kciuki żeby było wszystko ok na usg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 ja chcialam życzyć Wam miłego dnia :) ja niedlugo do pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 hej dziewczyny:):):) jak tam sobotni ranek??? pewnie zabiegane jesteście,jak to zazwyczaj przy sobocie,sprzątanko, zakupki itd..... strasznie tego nie lubie ,,,, i nawet dobrze bo jestem dziś w pracy do 19 a pózniej jade do mojej znachorki zobaczyć co z pęcherzykami,czy pękły!!!!!!!!!!!! żeby tylko TAK pewnie późno wrócę, ostatni o 22 dopiero tyle było pacjętek,a te które są w ciąży strasznie długo tam siedzą bo pewnie usg i tętno i wszystko,a to jest dobra specjalistka ,wiec cała nadzieja w niej:):):):) a co tam u Was?? głaskanko dla wszystkich brzuszków a nam staraczkom powodzenia :):):) i całuski dla mamusiek i ich pociech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 aaaa zapomniałam napisać ze dziś mamy z M 11 rocznice slubu!!!!!!!!!!!! trzeba szampana chociaż wypic wieczorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Witam :) Monia wszystkiego najlepszego z okazji rocznyc slubu,spełnienia marzen i tego najwazniejszego :) Ja mam juz wysprzatane i sie nudze,dopije kawusie,pranko sie juz robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 hejka z rana :-) monia najlepsiejszego spełnienia marzonek :-) w tym tego mega najważniejszego i dużo zdrówka i miłości!!! ja straciłam wczoraj mego zębolka!!! :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 witam idziemy dzisiaj na pierwsze urodziny naszej córeczki chrzestnej, nie wiem czy Wam pisalam ale w tamtym roku zostalismy oboje rodzicami chrzestnymi w ostatniej chwili bo rodzice wczesniej zaplanowani zrezygnowali dzien wczesniej ale ja sie ciesze bo to jest moja najblizsza przyjaciolka i w ten sposob jeszcze bardziej sie do siebie zblizyłyśmy zycze milej soboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 panimisiowa :-) bawcie się dobrze!!! i wszystkim życzę udanego weekendu... owocnych przytulanek dziewuszki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Czesc Wam:) Monitka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu,życze Wam abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze uśmiechnięci , zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.[l U mnie nic ciekawego sie nie dzieje, koncze jesc sniadanko i robie pranie....pozatym czekam na @ ktora zapewne dzis lub jutro przylezie.... Kalpeczku i poczytalas troszke o tym monitorku??? Milego dnia laseczki, bede podgladac w miedzyczasie, bo czeka mnie prasowanie i za 4,5 godzinki ide do pracy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Pani Misiowa zycze kochana milej imprezki i przesylam buziaki dla Ciebie i Patrysi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Myszko czytałam,ale nie stac mnie teraz na taka rzecz :( Ja jestem wkurzona na maksa jak nie wiem,nie wiem czemu,ale zaraz cały dom rozpierdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Ufff skonczylam prasowac, nareszcie......u nas jest tak goraco ze szok, jest 20*C, a jeszcze mi jest bardziej goraco od zelazka....ale dobrze ze juz skonczylam.....ide sie teraz kapac i pozniej cos zjesc i do pracy....:) Kalpek ten monitorek jest rzeczywiscie drogi, ja jakbym byla w Polsce to tez niewiem czy by mnie bylo stac na takie cos...... A dlaczego jestes zla, co sie stalo kochana??? Zmykam pod prysznic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Myszko ja mam tak zawsze przed @,ze albo placze albo jestem tak wkur...ona,ze lepiej nie podchodzic do mnie !!! nudy jak nie wiem :( Monia jak sie czujesz ? Efqa rzadko pisze :( Madzik jak brzuszek ? Misiaczki pewnie zmeczona :( a reszta gdzie sie podziewa ? Liliowa jak fasolka ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Kalpek zajrzałam właśnie :) Byłam dwa dni w nowej pracy. Wszystko ok poza moją współpracownicą, której pracę mam na razie skontrolować. Baba prostaczka i chamka, próbuje mnie wykończyć psychicznie! No mówię wam zdenerwowałam się strasznie ale się nie dam na razie zobaczymy ile wytrzymam. Dwa miesiące mam umowę zlecenie a potem chcą mnie na stałe ale powiem, że jeżeli ona zostaje to ja dziękuję. i tyle, niech dyrektor decyduje którą woli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 czesc dziewczyny przeprzaszam ze sie malo odzywam ale jak jestem u mamy to na nic czasu nie mam tu sie tyle dzieje;):):) a czego tabeleczka jest taka dziwna patinka jest u zaciazonych a ja jako staraczka o co chodzi:):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 dziewczyny jest dobrze to ja stronki pomelilam i zle spojzalam i tak sie dziwie czego ta tabeleczka wyglada jak wyglada eheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Hej Kobietki:) Jak tam Wam mija weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 hejka :) przepraszam ze mnie nie bylo al dzieje sie u mnie nie wesolo i nie mam ani czasu ani ochoty :( w dniu moich urodzin byla proba wlamania.Laury nie bylo, spala u mojej kolezanki bo mielismy w piatek nad ranem jechac do Lodnynu zalatwiac paszporty.Olivka spala w sypialni na gorze ja chwilke jeszcze siedzialam w goscinnym pokoju na dole, nagle slysze od drzwi tylnych do ogrodka jak klamka sie rusza -Bogu dziekuje ze zamknelam drzwi bo robie to przewaznie przed pojsciem do lozka.myslalam ze i sie zdaje wstalam podeszlam blizej drzwi i ktos klamka szarpnol 2 razy mocno gwaltownie wzielam 2 noze kuchenne z brzegu do reki i pobieglam do gory zadzwonilam do meza przyjechalm z kolega w ciagu 5 minut i po policje byla po 10 minutach.I policjantki baly sie wyjsc na ogrodek patrza;y latarkami okna z kuchni na ogrod kazali mi dokladnie pozamykac drzwi dokladnien okna i powiedzieli ze bede bezpieczna. dostalam numer znow referencyjny sprawy i pojechali aha wzieli moj numer i powiedzieli ze jesli puszcze im jeden sygnal oni beda wiedziec ze to ja i przyjada bardzo szybko. wczoraj bylam na pogotowiu przez 3 dni jestem na jednym posilku super zupce nie jestem w stanie wiecej jesc zoladek mnie strasznie boli z nerwow, dostalam leki na zoladek i na uspokojenie. szukamy na szybko jakiegos domu ale ceny powalajace a nie moge spac z nozami w lozku schodze po schodach odwracam sie gwaltownie mam juz leki. wybaczcie ze tak smece ale nie mam komu sie wyzalic zycze wam milej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Patinko akcja jak z filmu. Ja bym chyba na zawał padła. Tym bardziej, że mieszkam w niezbyt przyjaznej dzielnicy. Co prawda komisariat policji jest niecałe 100 m od mojego domu jednak nie daje mi to poczucia bezpieczeństwa. Wczoraj obok mnie była walka jakiej nie widziałam nigdy. Bili się mężczyźni i kobiety. Przyjechało 5 radiowozów ale towarzystwo zdąrzyło uciec... Też bardzo chciałabym się stąd wyprowadzić ale problemem jest koszt wynajmu, depozyt itd Trzymaj się kochana Miałam iść dzisiaj do ginekologa ale z powodu @ muszę przełożyc wizytę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Nikolka no wlasnie ceny domkow sa strasznie drogie ceny powalaja na kolana Miasto w ktorym mieszkam jest drogie :( a nie moge dalej bo Laura ma tu szkole i nie moge wiecznie jej zmieniac szkol,maz do pracy ahh. dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Patinko:) To jest jakiś koszmar co się dzieje,widzę ze bardzo to przezywasz, wcale Ci się nie dziwie,ja to bym chyba umarła ze strachu.... dobrze ze M. zaraz szybko przyjechał do Was.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 nikolka25:) U Ciebie tez nie jest zaciekawie,normalnie koszmar.... Monito:) Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu,zdrówka,szczęścia i długich lat razem,spełnienia marzeń(a przede wszystkim tego jednego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulkusia Napisano Kwiecień 26, 2009 hey dziewczyny mam 9dc i mam sluz jak klej jak kurze jajko moge go rozciagnac na 20 cm ... czy to moze byc sluz plodny? ale mam cykle 35 dni i teraz przy 9dc moge miec plodne ??? pomozcie... o co chodzi ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulkusia Napisano Kwiecień 26, 2009 moze dodam, ze czytam was juz od roku i bardzo mila atmosfera panuje na tym portalu..... ja tez staram sie o dziecko juz od roku i nic :(:(:( a wszyscy w okol zachodza. bardzo sie dla nich ciesze, ale ciezko mi jest patrzyc na te slodkie malenstwa i wydaje mi sie ze ja chyba nigdy nie bede miala takiego cuda :(:(:(.... ale pozniej znow sie podniose z porazki i walcze dalej i wiem, ze mi sie uda ale pozniej znow sie czuje jak upadly anioł :(. u lekarza bylam ale on mowi ze wszystko w porzadku i ze mam probowac dalej, ale zadnych badan mi nie robil, wiec nie wiem o co chodzi, tylko rutynowa kontrola. cykle mam raczej regularne ale co 35 dni. nie wiem czy to normalne ? pozdrawiam was i caluje :*:*;* jestescie bardzo mile i moze sie zaklimatyzuje u was i wprowadze na portal :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach