Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieben

*** Poczujmy się lepiej, schudnijmy 5 - 10kg ***

Polecane posty

U mnie nie było nawet tak źle - w sobotę wypiłam troszkę winka, a wczoraj zjadłam 2 kawałki pizzy, ale poza tym się trzymałam :) Niestety z zakupu wagi nic nie wyszło, bo po zajęciach na uczelni w weekend nie miałam już siły jechać do sklepu. Mam nadzieję dzisiaj kupić :) Dzisiaj też jest dobrze :) Właśnie robię sobie rybkę z oregano na parze. Jeszcze wieczorkiem activia i może jakieś jabłko. No i nadal ćwiczę :) Jak kupię wagę to dam znać jak tam u mnie :p

No i kupiłam... I się zdołowałam trochę - bo jak się zważyłam to okazało się, że waże 66,7 kg :/

Polusia86 - nie martw się! Ja myślałam, że mam 66, góra 68, a okazało się, że mam siedem dwa! pomyśl, że ja mam gorzej i głowa do góry! :-) a mam marne 165cm!!! ja to się zdołowałam... Ale za to motywacja mi wzrosła jak diabli! Jak ja się mogłam tak zapuścić?!?!?! Przecież nie da się wszystkiego na dziecko zrzucić!

🖐️ Jestem, już się odtrułam i już mi lepiej :) Muszę przestać pić jakiekolwiek alkohole bo to mnie gubi najbardziej :o Żrę jak opętana :( Jutro się zważę i już mogę zapomnieć o 64.... ehhhhhhhhh Głupota nie boli!! Dziewczyny - bierzmy się do roboty!!

Tak jest, sieben! Do roboty! Dieta wcale nie jest taka męcząca, jak się człowiek do niej przyzwyczai, a te ćw z Shape\'a bardzo mi przypasowały. Wprawdzie nie jestem jeszcze w stanie zrobić ich na 1x- tak z powodu braku kondycji, lenistwa, jak przytulności córci, ale wierzę, że co dzień będzie lepiej. :-) Znacie jakieś herbatki na spuszczenie wody z organizmu? Bo coś mi palce puchną ostatnio...

Ja jeszcze nie mam Shape\'a bo nie mogę nigdzie dostać :o Może zielonej spróbuj??

Zieloną piję. Może pomoże, zobaczymy. Sprawdzę, czy tę płytę da się skopiować - jeśli się uda, mogę ci wysłać. A co ćwiczą inne dziewczyny? Poza Anatomiczną szóstką Weidera, podpowiedziana przez Polusię86?

Bardzo Ci dziękuje ale nie sądzę by dało sie skopiować :o Dziś wieczorkiem spróbuję poskakać :)

Próbowałam kupić tego Shape\'a, ale niestety nigdzie nie było :( Może dzisiaj się uda. A jeśli nie to spróbuję znaleźć płytę z pilatesem :) Póki co nadal robię \"6\" Weidera. Dzisiaj już 11 dzień i powiem wam, że coraz trudniej jest... A dzisiaj mila niespodzianka - z ciekawości się zważyłam i .... 65,8. Czyli 0,9 kg mniej :p

Ja nie mogę skakać - wczoraj chirurg wyciął mi wrastający paznokieć, przy okazji rozharatując pół palca i mam zakaz chodzenia przez 2 dni. :- ( Ale brzuszki mogę robić :)

Gratulacje, Polusia86! Mnóstwo płyt z ćwiczeniami jest na allegro. Ja się przymierzam do jogi. :-)

współczuję 18.08 :o dla mnie joga zbyt monotonna i nudna jest, wolę wycisk na maxa ja na razie po jogurcie i herbatce :)

Mam nadzieję, że joga pomoże mi w koncentracji, wyciszeniu itd. Co do odchudzania, to zgadzam sie z tobą - wycisk powinien być. Do póki się nie spocę nie wierzę, że coś spaliłam :-)

mam podobnie hihihihiiiii no cóż jako zodiakalny baran strasznie niecierpliwa i niezdyscyplinowana jestem :) więc joga nie dla mnie :)

Byki, niestety, też nie są zbyt cierpliwe. Ja to lubię tylko takie zajęcia, w których efekt widać od razu. Mogę umyć okna, bo od razu są czyste, ale kolekcjonowanie mi nie wychodzi, bo ja bym całą kolekcję chciała na raz :-D

:) no to wiele mamy wspólnego :) gdyby mi jeszcze to odchudzanie tak uparcie wychodziło..... zaraz chyba śmigasz do domku tak?? mmmm, fajnie, ja dopiero na półmetku :o

Gość olenk_a
hej laski:) u mnie tak sobie, nie narzekam, sieben masz rację trzeba się wziąc do roboty:) a tu za pasem znów weekend i imprezy ale jakoś to będzie:) jutro ważenie a ja mam okres dostac pewnie bedzie źle ;0

ciekawa jestem wagi.... 67?? więcej?? boję się ale muszę dostać ten zimny kubeł wody na mój durny łeb.....

no ja na cuda nie liczę :o jakaś senna dzis jestem 💤 jeszcze ponad godzina w pracy....

Gość anusia09
.. nie wiem od czego zacząc .. a więc najprosciej to tak, że chciałabym sie przyłączyc do was ;) do świat Bożej Nocy chciałabym schudnąc tak z 5 kg .. bo wiem, że podaczas świat przytyje .. dodam ze teraz także byłam na diecie .. od wakacji do listopada .. z 60 kg zeszłam na 49 ;) a mam 164 cm wzrotu ;) bardzo sie ciesze ale juz mi sie troche znudziło odchudzanie .. potrzebuje motywacji, bo coraz czesciej siegam po słodycze ..

Gość ihaveadream
Hej! Chciałabym się poradzic was ile powinnam ważyc przy wzroście 156cm? (aktualna waga:55kg)

święta bożej nocy??????? :-D niezły mix!! dziś ważenie jak co piątek, u mnie 58.4 kg :-(

anusia chyba przeginasz moim skromnym zdaniem... jeszcze 5 kg chcesz zrzucić??? w miesiąc??? troszkę bez sensu, tym bardziej że zakładasz poświąteczne tycie.... bałąbym się efektu jojo. może lepiej weź się za stabilizowanie wagi

🖐️ Ja też się nie popisałam - waga 2kg w górę!!!!!!!! Udało mi się w końcu kupić Shape\'a i dziś nie ma to tamto...... Mam ten swój zimny kubeł!!

aniusia - toa ma rację - pracuj nad stabilizacją :) ihaveadream - hmmmm a jak się czujesz w obecnej "skórze"?? wg BMI masz wagę OK, choć 50kg też pokazuje to samo... wszystko zależy od budowy ciała... dziś weekendzik :D cieszę się ogromnie :D wczoraj ustaliłam z mężem że to będzie baaaardzo romantyczny weekend ;)

Hej, dziewczęta anusia09. Zazdroszczę wagi! Ja bym przy takiej została i była przeszczęśliwa. Ale każdy ma wymarzony obraz siebie :-) Chociaż zgadzam sie z dziewczynami, że czas na stabilizację. (może to zazdrość ;-) ) ihaveadream - http://www.herbs.pl/tabela.htm - tu znajdziesz tabelę centylową U mnie ciągle znienawidzone 72! Wciąż nie mogę uwierzyć, że się tak zapuściłam! Fakt- jestem ubita i nie widać po mnie, noszę ciuchy sprzed ciąży, kiedy miałam 66, ale ten brzuszek! No tragedia! Pocieszam się, że to sprawka hormonów i wody nagromadzonej w organizmie, ale tez nie mam zamiaru siedzieć z założonymi rękami! sieben- co myślisz o ćwiczeniach? dasz w stanie zrobić to bonusowe ćwiczenie od początku do końca? Ja nie bardzo, ale pracuję nad tym :-D

18.08 hmmm, nie wydawało mi się to takie ciężkie, jedynie ta muza taka dennawa ale co tam założę MP3 i będę śmigać ;) na początku na pewno będę sie plątać hihihiiiiii mam też zamiar te na nogi potrenować :) a Ty co ćwiczyłaś??

Robiłam ćw na brzuch i na pośladki. Trochę też poskakałam, ale gubię trochę krok. Zgadzam sie z tobą, że muzyka kiepska. Kilka razy jeszcze zrobię z lektorem, żeby się nauczyć układów, a potem wyciszę. I niech mi w tle gra rock'n'roll :-D