Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

ryjekkk ja tutaj regularnie jestem,jedynie wczoraj nie bylo mnie bo nie mialam neta do wieczora a pozniej spotkanie ze znajomymi i..dzis jestem:)Co do dreszczyku emocji to ok.ale wole emocje bardziej pozytywne:) Coraz wiecej siwych wlosow mam przez to zamartwianie sie hehehe philozoph....powiadasz zlot? zlot czarownic na łyzej górze?:) Kiedys tu byly takie czarownice i ja do nich nalezalam ale....kazdy rozszedl sie w inna strone i tak wyladowalam tutaj,w tym topicu :) "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło":):):) ryjekkk ma racje, jestes Naszym rodzynkiem i musimy o Ciebie dbac:D

philozoph -- hahahahahaha dobre ;) Uwazaj bo jak ona zobaczy jak piszesz o niej to jeszcze po powrocie dostaniesz miotla po glowie;)

Jeszcze 81 postow i bede miala tysiac wpisow pod tym nickiem :)W sumie to ja mam tutaj jeszcze jedn nick,ktory czasami uzywam:P:P:P Trzeba miec jakiegos asa w rekawie ;)

philozoph masz tyle ile masz bo zapewne od nie dawna jestes na kafeterii:) Ja juz ponad 3 lata.....zajrzalam tu 1szy raz jak targaly mna rozne uczucia....g;ownie tesknota bo moj R.wyjechal i to byla Nasza 1wsza rozlaka i tutaj moglam wygadac sie do woli i tak do dzis tutaj jestem, oczywiscie nie dzien w dzien przez 3 lata ale lukam tutaj jak tylko moge:) Jak dla mnie to jest najlepsze forum jakie spotkalam w necie:D

ryjekkk przed chwila zajrzalam ile dokladnie masz postow i wiesz jaka liczbe zobaczylam? 666 hahaha szatanska:P Przesluchalas balaczek z linku,ktory tutaj i w tamtym topicu podalam?:):):) Co do przenoszenia tematu to neee......nikt i nic nie moze zniszczyc tego Naszego topicu:) Ps.ziiiimno:( :P

W sumie nie trudno znalezc kogos do przytulenia hehe ale......ja i tak wole swojego faciomena:P Dzis jeszczce poprzytulam sie do cieplego pieca:D i wirtualnie do Was:D Jutro juz do mojego wariatuncia:D Co do balakow to mam mnostwo takich fajnych starych,polskich.....ponad czasowych piosenek :D

Harcerska Druzyna Wodna.....a co to jest?hehehehe. W ogole jest taka druzyna?:P

.....ale.....ja serio nie wiem co to za druzyna i ze w ogole taka istnieje,dlatego zapytalam sie:) Podobno kto pyta,nie błądzi:) Mam frytki,chcecie?:D

ryjekkk hehehe nie ma co sie dziwic,ze wpadaja wtedy w szal...ja tez wtedy wpadam w szal:)

philozoph powaznie? w koncu :D Nie udalo mi sie trafic na 1000 a polowalam a tutaj takie suprajs :D:D Wlasnie moj R.dzwonil.....jezyk mu sie platal:/Wypil z kumplami%%:/ wqrwia mnie,ze jak jedzie za granice badz jak wraca pije:/ Noo ale przymkne dzis na to oko:)