Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Misss mleko sojowe bananowe jest ale....w sklepie:P Nie wychodze nigdzie bo jeszcze mnie rwie reka i pogoda do duszy....przynajmniej znajomi do mnie przychodza i R. to nie nudze sie:) Ja powoli bede zbierac sie do wyrka :)

miasss moze pojdz do jakiegos herbapolu badz ze zdrowa zywnoscia sklepu? ja na to mleczko trafilam kiedys przypadkiem w super-markecie..mam.nadz.ze teraz je tez znajde i chce te chipsy musztardowe:D jak bedzie ladna pogoda to polazikuje po sklepach i moze znajde:P ooooo i musze do jakis second-handow wybrac sie:D hehehe iwonka....a co ty za reklamy rozsylassz?:P masz przynajmniej z tego jakis zysk?hahaha

🌼 Idzcie spać, miłej nocy Wam życzę. Zamknijcie oczka, przypomnijcie sobie mile chwile, wtedy na pewno nie będzie Wam źle, będziecie szczęśliwi, będziecie weseli, po prostu będziecie ze snu zadowoleni :D 🌼 🌼 Milej nocki 🌼

Gość gosiunia23
angel??czyli co przy swoim??

Misska :classic_cool: co to za podryw mojego mężulka był :classic_cool: hm... co?? Ledwo człowiek wybędzie z chałupy a tu jakieś romanse na gg się odprawiają :classic_cool: :D Co do pościeli to podobno bardzo fajna jest :) lekka jak piórko ,można prać i się nie zbija jak te inne taniochy :D i co najważniejsze jest podobno dobra dla alergików :) mnie to akurat nie tyczy ,ale zawsze jedne plus więcej :D Powiem Wam ,że wracając z wywiadówki taki kurwa sypał śnieg ,że ja pierdole :O poszłam było sucho i nawet słonecznie a jak wyszłam z budy to istny Sybir :D trzepało mną z boku na bok :D patrzyłam tylko które drzewo padnie przede mną :D cholera nie dość ,że śnieżyca to wiatr halny :D zapraszam na sannę :D ubierać pilotki ,kożuchy i wio na sanki :D

Ludzie, ratunku!! Miałam 5 m-cy aby się przygotować, ale oczywiście wszystko na ostatnią chwilę. Okazało się, że jadę jutro wieczorem , a przez pół dnia mam jeszcze zajęcia, a tu wszystko w proszku. Nic nie spakowane, prezenty pochowane, paznokcie nie zrobione, brak odpowiedniej torby itd :P jeszcze jutro w teren idę- masakra, powiadam Wam. Mam nadzieję, ze jakoś to ogarnę. Jeszcze ta pogoda paskudna, że szok. Na mazurach to śnieżyca dzisiaj była.

Ryjku z ta pogoda to u mnie to samo :o doslownie sniezyca :o kurde a z tym Mezem to dobre bylo, szkoda ze nie widzialas mojej miny, jak mi odpisal :D zreszta... ja sie tam do niczego nie przyznaje :classic_cool: jak dla alergikow to mi by sie taka przydala, musze sie jej przyblizej przyjzec :classic_cool:

Misska 👄 bądź mi wierna a nie mojemu M:D Niedzielo czy ja coś zgubiłam ,ominęłam ???:D gdzie jedziesz ?? na to lotnisko czy gdzie :O bo nie kapuję :O A Misska kołderka podobno super git i podusie tyż :classic_cool: czytałam w necie i naprawdę polecają :)

Dobra i tak nie wiem o co chodzi :D Idę do wyra bo stary grzyb mi truje ,że przy kompie siedze o tej godzinie:Oogólnie to mnie wkurwił dzisiaj :O ledwo przyszedł z pracy i do kompa :O żarł też przy kompie i tak do 21:O a ja jak ten palec w pokoju :O czuję ,że dopada mnie chyba napięcie przed @ :Dwszystko mnie dzisiaj wkurwia :D to znak zbliżającej się .... Dobrej nocki wszystkim 🖐️ jutro się z rana melduję :classic_cool: żeby nie było :D Idę staremu wpierdolić w wyrze ,niech zobaczy moc ręki bożej :D

Hej małolaty :D Co tam o pogodzie piszecie ??:D u mnie słońce świeci jak oszalałe :D ale śnieżek jest i to zamarznięty:O wczoraj taka zamieć była ,że satelita nie miała sygnału:D czyli zero oglądania przez ponad godzinę :D

Missak pisałam ,ze siedział przed kompem :O dupa stara :O tak grzebał ,że komp się zawieszał :O W wyrku był obrażony :D więc do niczego nie doszło :D nawet dzisiaj rano buziaka na dowidzenia nie dał :O ja mu dam jak przyjdzie :O patelnia żeliwna naszykowana :classic_cool: wybiję mu z głowy wszystkie głupie myśli i humory :D

Gość APEL
POMÓŻ !!!! Chory na serce MAXIMILIAN BUKOWSKI prosi o wsparcie finansowe na operacje serduszka która ma się odbyć w Monachium . Jest podopiecznym fundacji http://www.corinfantis.org/. Termin operacji 18.05.2009. Za każda wpłatę na konto:86 1600 1101 0003 0502 1175 2150 Fortis Bank Polska SA koniecznie z dopiskiem MAXIMILIAN BUKOWSKI mama Maximiliana będzie bardzo wdzięczna .. podaj dalej

No tak myślę :classic_cool: nie wolno żonie psuć krew:D Byłam z psiakiem na dworze :D o mały włos a pocałunek z chodnikiem bym, zaliczyła :D choroba jest ślisko :D ale słonko nie popuszcza i świei z całych sił :D będzie dobrze :D

Pogodynka donosi:) Już nie psioczcie na pogodę, jest taka jaka być powinna w marcu:) Z dobrych wiadomości do piątku stały wzrost tęperatury. :) Dziś słońce prawie u wszystkich:)

tey Pogodynka 🖐️ Ty mnie nawet nie denerwuj! :D jak taka pogoda w marcu byc powinna? takiej sniezycy jaka byla wczoraj to nawet zima u mnie nie ma, a przeciez wiosne mamy :o mam nadzieje, ze chociaz z ta temperatura sie nie mylisz i zrobi sie wreszcie cieplutko :) a czy pogode na kwiecien, na moj wazny dzien juz mozesz zdradzic czy jeszcze bedziesz mnie trzymal w niepewnosci? :D

Bry dzien :D hehe u mnie dzis lezy snieg za oknem:P gosiunia pisalas wczoraj 20:31 [zgłoś do usunięcia] gosiunia23 angel??czyli co przy swoim?? o co kaman??? smutna niedzielo hehe jestes zaradna kobietka i na bank wyrobisz sie z czasem....musisz:D Misss jesli chodzi o zamiane to ok....podrzuc te chipsy i jak zdobede to mleczko to Ci podesle:D philozoph, ryjkkkku helllo :]

Heloł Angel 🖐️ :D No ja mam chatę wysprzątaną :D teraz tylko na żarełko czekać :D W szopce tez zrobiłam remanent :D 4 wory śmieci wyniosłam :classic_cool: akurat była śmieciara :D wszystko mi chłopaki zabrali :D teraz mam czysto ,może jeszcze jak się ciepło zrobi to z deka przydałoby się pobiałkować ściany :D tak dla świeżości i jasności :D Ofack :O zapomniałam :O miałam rozrobić gips :O kurde mała mi karnisz przed świętami wyrwała :D i zapomniałam ,że miałam gładzią zalepić nierówności po ponownym montażu :Da może nic nie będę robiła :D od czego mam chłopa w domu :P niech się wykaże, nie :D

ryjku no a jak....niech Twoj pokaze na co Go stac:D jeeee u mnie sloneczko wychodzi:) Moge podzielic sie promykami:)