Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

ryjku fajny pomysl z tym albumem ale na tej stronie co podalas nic nie ma :O Ja wczoraj 1wszy raz widzialam core kolezankaki, 6 maja urodzila:D hehe i tez ona ma blond wloski ale proste, no cudne dziecko:D Ja w sobote bylam na zakupach ,kupilam farbe do wlosow,w sumie dwie bo jedno opakowanie to za malo i zmieniam kolor z mokki brąz na oberżyne:P Troche sie obawiam bo pozniej bedzie mi ciezko zejsc z tego koloru:O.....chyba,ze stchorze to nie zarafbuje na ten kolor hehe...jak sadzice,pasowal by mi?:P

Oberżyna nawet fajna :) taki ciepły odcien ma :) tylko chyba zalezy od farby bo co firma to inny odcień :D ale raczej fajny :) To sie porodziły dzieciaczki :D ta moja kuzynka (chrzestna mojej córy ) urodziła w poniedzialek córę ,widziałąm zdjęcie w gazecie ,ma dosłownie pierścionki na głowie blond pierścienie :D a jej siostra tez rodziła w poniedziałek tylko cesarkę miała i też córę tylko czarnulkę z kędziorkami na głowie :D pierwsza ma na imie Klaudia a druga Amelka :D to się mi rodzinka powiekszyła :D

Hmmmmm....a dlaczego fotki byly w gazecie? Sliczne musza byc, uwielbiam jak male dzieci maja krecone wloski:D Oberzyna, taki ciemny slowkowy kolor.....WELLA COLOR, z tej firmy zawsze farbuje:)

buuuuuuuuuuuuuuuu sama jestem, pouciekaliscie mi:P Tez spadam....milego dnia:D

Sory pogoniłam sie :D Patrzyłam na tą oberżynę i ładna ,naprawdę miły ciepły kolor :) oby nie miał zbyt czerwonego odcienia :D Kupiłam wszystko prócz butów dla siebie :D tyle tego jest ze dosłownie maskara :D a z allegro też buciorki były :D oczywiście droższe o dwie dyszki :D jedne przymierzyłam zajebiste dosłownie :D na takim fajnym obcasie o dziwo wygodne jak ta lala ,ale pieta była taka dziwna jakby się zapadła na obcas :D juz sobie wyobrażam jak by wygladały po kilku razowym noszeniu :D taka kicha z tyłu by była :D mam jeszcze jurto wiekszy targ i jeden sklep w ktorym nie byłam :D dzisiaj skocze do tego sklepu bo do 18 jest otwarty :D a jutro jakby co na targ :D Teraz trza się brać za obiad :D bedzie kurczak w sosie curry z ryżem :D ciekawe czy michowi podpasuje :D jakby co bedzie głodny to zje wszystko co się żarcie zowie :D hehehe kuchareczka :classic_cool: Album kupiłam w księgarni za 25 zeta :D ma tytuł \" Pamietnik mojej córeczki \":D pasuje jak ta lala :D jeszcze mamie coś kupie moze soczek z marchewki :D i dydusia do niego dołączę :P :D

A u nas w gazecie gminnej zawsze są zdjęcia maluszków które przyszły na swiat :) oczywiście jeśli mama sie godzi :) i caly opis kto ? skąd ? ile maluch ważył ile mierzyła :D jak ma na imie i kto pomagał mamie w porodzie np:tatuś ((moze tez listonosz )):D lub kto czeka na maluszka w domku :) Łi !!!!!Jak slodko :D

ryjku ooo 2 dychy to jest roznica, mam na mysli ta roznice cenowa w butach:) Hmmm ales Ty jestes zalatana, jaki poniedz.taki caly tydz.:P To z gazeta jest ciekawe:):):):):) Ja dzis nawet nie sprzatam,nie chce mi sie, nie mam sily i weny hehehe Milego dnia:D

Ej a wy co ? :D Deszcz pada a was tu nie ma ?:D Chodźcie na kawkę :D taka malusią pod wieczór sobie wypijemy :D

Gość ja jestem takze
w zwiazku na odleglosc i w dodatku on jest az w Londynie tak tesknie a on to wogole:(

Cześć szprotki :D Czyż-bym była pierwsza :D kruca fix to chyba potrzebna kawka i herbatka na pobudzenie :D Phill ostro sie pakujecie na tą eskapadę :D aż do wieczora wam zajęło :D Wiecie co :D wcale sie dziś nie wyspałam :O ledwo sie z wyra wykulałam :O a do sklepu szłam po bułki na wpół śpiąca :D o mały włos a na plantach bym parasolke pocałowała :D ma się to spanie :classic_cool: CHodźcie tu :classic_cool: no chodźcie :D

Pochwalony:) Ryjku to nie tylko pakowanie:) Trzeba się doposażyć, zaopatrzyć, potrenować:)

O kurczaczki to prawdziwa wyprawa się szykuje :D ja ci powiem tylko tyle :D potrzebna ci finka ,linka ,dwa kabelki i kawałek papierka :classic_cool: bedziesz jak ten Mc Gaywer :D

doberek :) Ryjeczku a po butki dzis na miasto lecisz? :) ja mam tyle butow, ze nie mam juz ich gdzie tryzmac, a ciagle wydaje mi sie, ze nie mam co zalozyc na stopy :o ogolnie codzien ten sam dylemat mam - co ja mam na siebie wlozyc! 😭 :o Phill a pogode dobra na wypad sobie zamowiles? :)

Phill szczerze mówiąc na łonie natury nawet i zapałka ci nie potrzebna :D tyle tych drzew bedzie po drodze :D Misska ,mysłalm ze zapomniałaś o nas :( Własnie sie wybieram na targ i do tego jednego sklepu bo wczoraj nie dąłam rady :) ja potrzebuję baleriny takie normalne bez ozdóbek ,pierdółek :) takie zeby do ładniejszego urania pasowały i do codziennego :) mam nadzieję ż ecoś znajdę :)

Ryjku no wiesz co! jakbym mogla o Was zapomniec!! czasami troszke czasu brak, a czasami dolina... i lepiej nie wychodzic z ukrycia i nie marudzic innym :) no ja tez mam nadzieje, ze buciki kupisz i zaraz sie tu ladnie pochwalisz nam ! :D

Miss takie zamawianie to psuje całą zabawę:) Lepiej jechać w nieznane i cieszyć się tym co jest Ci dane:) Ryjku jak będę za blisko \"natury\" to mnie zamkną :)

I co kurde byłam i nic :( nosz kurde :O Pójdę później do takiego sklepu co byłam wczoraj i kupie jakie kolwiek :O w dupie mam mode ,musze w czymś śmigać :O te żółte co kupiłam wcześniej są z wycieciem a ja potrzebuję całe :O zła jestem jak osa :O a jeszcze byłam w jednym sklepie i dosłownie szczena mi opadła bo były białe rurki takie kurde fajowe :O a ja se nie bardzo fajowe kupiłam :O zła ,zła i jeszcze raz zła :O W dodatku nie wiem co na obiad zrobić :O w ogóle to juz mi sie nic nie chce robić :O dzisiaj bedzie chleb z pomidorem na obiad :O

Ryjek no te juz moga byc :D nie no serio fajne sa, podobaja mi sie, ale w innym kolorze :) biale wydaja mi sie jakies takie... slubne :o dlaczego sie tak na biale uparlas? ladne by byly w fiolecie albo w zolci np. :) bo fasonik bardzo fajny :) mozesz je brac :classic_cool:

No te to akurat bym wola jakies w kolorze kogel-mogel :O bo takie ostre zółte to juz mam :O a fioletowe to mi do niczego nie pasują ,no moze złote ?:O nie wiem :O a i powiem wam ,że szłam do sklepu po buty i nie doszłam :O za to kupiłam michowi dwie pary dżinów:O matko bosko :O zabita jestem :O A i powiem wam cos :O normalnie nie poznaje sie ,ale dzisiaj zarcia nie zrobiłam :O michowi kupiłam jakiś kociołek z łowicza cz y tam winiar :O a ja wpierniczam truskawki zamiast obiadu :O chyba mam doła :O

Ryjku o co to to nie! dola to ja mam! Ty juz nie mozesz 😭 a truskawy dobre sa, sama wpierniczam wlasnie :classic_cool: no kurde to bierz te biale :) juz lepsze biale niz zlote :P nie lubie zlota jakos :o albo bierz kolor jaki chcesz, wazne ze fason jest fajny :) bierz i sie nie zastanawiaj tyle, bo bedziesz chodzic boso! :D :o