Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

A ku ku :Djak cicho i spokojnie :D Macham rączką w ten gorący letni dzień 🖐️:)

Tak :) tak troszkę z doskoku ,ale siedzę :D Siedzę sobie grzecznie i czekam na mężulka :D zrobił mi niespodziankę i przyjeżdża dziś :) a ja mu zrobie inną niespodziankę a nawet dwie :D jedna tajemnica a druga to bułeczki piekę z truskawkami kruszonką i lukrem :D on takie lubi:D A ciebie gdzie nóżki poniosły ?A może rower cię gdzieś zawiózł?:)

aaa dla tych co ze śląska: http://www.youtube.com/watch?v=M32S0K44LWc tłumaczenie dla niekumających: GANO Górnik strzałowy, tradycja z ojca na syna Inni mają czelność twierdzić, że on źle się prowadził Handlował z zagranicą węglem z kopalni Który pozyskał za czasów sztygara Grubińskiego Nie żyw urazy, że tańczę w płaszczu Lecz szatniarz znany z zamiłowania do alkoholu znów zasnął Chodź na pieszczoty na wzgórze za kopalnią Jeżeli mnie nie ugryziesz, będziesz moją ukochaną JAJO Po pracy przyjechałem do kasyna na motorze Gdzie w zeszłym tygodniu zabawiłem do późna Niefortunnie zostawiłem ślady butów w hallu, Ale się tym nie przejmuje, bo zaraz będe grał w karty. Leje się alkohol, tanczy dziewczyna Blond piękność apetyczna jak pączek z bitą śmietaną Podaj mi dłoń, słodka jak cukierek Wsiadaj na mą maszynę, pojedziemy na wzgórze za miastem HST Na targowisku zorganizowałem dwie półlitrówki wódki Od kretyna który nie rozumie tradycyjnej śląskiej zabudowy ogródków działkowych Jedna stłukła się zaraz za targowiskiem Gdy zahaczyłem obcasem o krawężnik Drugą wypiłem zaraz po tym zdarzeniu Gdyż tak się zdenerwowałem, że kołatało mi serce Potrafię nieźle namieszać we wszystkim za co się tylko zabiorę Ta moja podróż była wyjątkowo nieudana ROGAL Za granicą powiadają na to uczta- Raczyliśmy się mięsiwem, sałatami i innymi smakołykami Z kontrahentem degustowalem alkohol, za kołnierz nie wylewałem Wtem mówię - Pan wybaczy ale czuję się już lekko zmęczony Wyszedłem na zewnątrz, gdzie zostałem trafiony strzałą amora, bo ujrzałem kobietę piękną jak anioł, więc szybko za nią pobiegłem. Zabrałem ją na wzgórza za miastem,zakręciło mi się w głowie. Niestety, pomimo usilnych prób z mej strony, nie przejawiała ona zainteresowania mymi zalotami.

Dzień dobry Ja troszkę wypompowany. Ryjku troszkę pojeździliśmy na rowerkach teraz małe zakwasy:)

Heloł :) Oj oj oj ,ale sobie narobiłam 😭zachciało mi sie prasowania z rana i tak sie spociłam jak nie wiem :O gorąco ,gorąco 😭 ja chcę na basen 😭 Misska ja nie wiedziałam ,że ten twój ma o smaku pistacjowym :D :classic_cool::O

Ryjek dokladnie to pistacjowo - kokosowy :classic_cool: :D a tak apropo basenu - u mnie buduje sie aquapark, wiec czuj sie zaproszona jak juz sie wybuduje :D musza zdazyc przed euro, bo bede u nas goscic pilkarze, wiec gdzies sie relaksowac beda chcieli :)

Hmmm kusząca propozycja :classic_cool:jak wybudują daj cynk chętnie wymoczę te moje kości :classic_cool: Ależ sobie zrobiłam :O obierałam młody czosnek i polizałam palce :O ryjeczek mi wypali zaraz :O uh...piecze :O

Ryjek no ba! wymoczymy sie i wybablimy w jakuzzi :classic_cool: potem poobcieramy sobie tylki na zjezdzalniach :classic_cool: a potem znow pojdziemy sie bablic :classic_cool: :D a wyziew czosnkowy masz niezly - czuc az na topiku :D

Ja lubię plumkać :) plum ,plum,plum:D i na trampolinie skakać na główkę ,na młot i najlepsze na bombę :classic_cool: wszystkie laski opryskamy:D :classic_cool: A czy w dresach można się kapać ?:O Bo ja nie bardzo w stroju sie widzę :O Nie jadłam czosnku :D dopiero zjem z leczo :classic_cool:bedę wam dmuchać ,chuchać aż popadacie z przerażenia :D A powiedz mi ,fajnie minął łikend ?:) tylko o to spytam tu :D

Ryjeczku... bylo cudownie :classic_cool: tylko tyle powiem tu :D wieczorem sie na gygy widzimy? :classic_cool: nie ma to jak opryskac wszystkie lalunie chlorowana woda, zeby im makijaze posplywaly :classic_cool: na bombe lubudubu chlup i plask! :D :D :classic_cool: i co z tego, ze jeszcze nie jadlas, jak juz polizalas i czuc :P :D

Misska jakie lalunie :D przeca my najlepsze lalki w mieście :classic_cool::D Powiadasz ,że było gut :classic_cool: a nawet wery wery gut :classic_cool: no no kochana widać bo humor sie zmienił :classic_cool: bardzo dobrze :classic_cool:jestem prze szczęśliwa ,że spokój nastaje :) 👄 Phill a ty tylko spróbuj wypaplać dziewuchom ,że my atak szykujemy to zobaczysz ,że szczypior jednak tonie :D

Kurczaczki nie doczytałam :D daj znać na gygy ,nie wiem czy bede przy kompie bo michu dzisiaj lapka kupił i chyba będzie coś ściągał ,ale jakby co to wołaj mnie a on mnie zawoła też :D O żesz jak ja jestem, dobra w tłumaczeniu :classic_cool::D

Gość Pawele
Większość z was jest z "związku na odległośc" z osobą którego na oczy nie widzieli i tylko na gg idoityzmy. Hehe z lekka żal was

He he nie ma to jak wszechwiedzące pomarańczki :) Chyba nikt nie jest w takiej sytuacji o której ten geniusz pisze :D:D:D:D Rlyjku spoko milczę jak grób.

hahaha prawie padlam czytajac tego pana pawele czy jak mu tam :D rzeczywiscie prawdziwy geniusz w nim drzemie, bo nawet nowy jezyk polski tworzy do tej niesamowitej historii o zwiazku na gygy :classic_cool: zwiazki przez gygy sa najlepsze, najtrwalsze i maja najlepszy seks :classic_cool: a Wy to sie tam nie znacie :P :D :D Phill no przeciez konkurencja po to jest, zeby ja wykonczyc :classic_cool: :D Ryjek aaaa ja myslalam, ze jestes sama :) a Ty z Mezulkiem :) w takim razie na gygy Cie nie mecze dzis i nie zabieram cennego czasu, ktory mozna spozytkowac w o ilez przyjemniejszy sposob :classic_cool: :D kurde objadlam sie i brzusio mnie boli :(

Cześć :) :D Phill no ja myślę ,że nas nie wydasz ,bo wiesz w grupie siła :classic_cool::D Misska szlak by cię trafił :O czekałam wczoraj na ciebie :O Tam mężulkiem to ja sie późnym wieczorkiem zajmuję :classic_cool::D za dnia to ja mam ten ...no....małych podglądaczy :D Co do Pawele :D to powiem wam a szczególnie sobie i Phillowi ,że jakie my mamy szczęście ,ze chociaż na ślubach te nasze połówki były osobiście :D Dzisiaj znów daje bobu :D ale podobno po południu ma padać ,troszke by mogło pochlupać tak dla rześkości :)