Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

To ja poproszę o taką herbatkę :D lubię żurawinową i z hibiskusa :) Boziu ucho mnie boli od tego zasranego zęba :(kuje jak cholera :Ojeszcze taki upał :(padam na pysk :O Jeny a mój michu dzisiaj do Gdańska pojechał w nocy i ma wrócić późnym wieczorem :O współczuję mu takiej jazdy ,jeszcze roboty :O

Ja uciekam z pracy. Miss nie wiem czy się zdążę odezwać zanim wyjedziesz. Miłego wypoczynku:) Ryjku wezmę jednego bo w taki upał mam kłopoty z jedzeniem.

Ryjek herbatka dla Ciebie ? :) podrozowanie w taka pogode to katorga, przynejmniej dla mnie :o Phill dziekuje :) ja znikam moi Kochani :) badzcie grzeczni pod moja nieobecnosc :classic_cool: :D buziaki dla Was 😘

No właśnie ,nie rozumiem :O przeca my grzeczni jak aniołki :D Misska dzięki za herbatkę👄baw się dobrze :) Phill pozostało nam dalej chrupać te herbatniki tyle ,że w samotności :( Mam jeszcze mały pojemniczek borówek :)

Hej:) No masz rację :) tylko pusto nam się na topicu zrobiło :( Ekusi jak nie widać tak nie widać ,Anegel wyjechała ,Czekolada ..no wskoczy raz na jakiś czas ,Misska wiadomo za dwa tygodnie będzie :( Może tak kogoś zwerbujemy ?:D A właśnie niedziela nasza ,też jej nie ma :( Smutno u będzie :( Myślisz ,że jak nastąpi jesień to więcej nas tu będzie ?:)

witam marudy :) biedactwa takie samotne... ojojoj... :D hehe tak jest gorąco... u mnie istne 40 st w cieniu, że siedzenie przed komputerem można traktować jako rodzaj tortur... nie mylić z tortem, który bym sobie zjadła :D jestem cała pogryziona przez komary, bo śpię przy otwartym oknie, ale dzisiaj mam już zamontowaną siatkę ochronną, własnej roboty zresztą i mam nadzieję, że będzie lepiej :P ze zbieraniem nowych osób to widzę nie ma problemu... już jakiś gangsta zawitał hehe :D ja to w ogóle weszłam na chwilę i zaczęłam czytać co się wydarzy dalej w modzie na sukces :D mówiłam już, że uwielbiam ten serial? głownie za to, że jest nienormalny i taki niecodzienny... nie lubię jakiś m jak miłość, gdzie pokazują takie zwykłe życie... wolę takie bajki :) i właśnie odkryłam, że na wikipedii podali co będzie dalej, ale po angielsku tylko... także czytam i opowiadam babci od razu :D pozdrówki chłodniutkie dla was, żeby tak gorąco nie wam nie było :D

Ekusie widziałem że krąży, krąży ale pewnie ma głowę zajętą czym innym. Jeśli chodzi o pogodę to ja mam przepięknie. Od północy do 5 rano była intensywna burza. Ale jakie teraz jest powietrze :) Normalnie mogę Wam wysłać po słoiczku żebyście sobie pooddychały:) No rewelacja. A teraz pomału słońce się przedziera. Jest chłodny wietrzyk. Normalnie żyć się chce. Miałem jechać do Szwagersów do chatki nad jeziorem ale coś marudzą :( Normalnie jacyś miętcy ci ludzie się zrobili.

Czekolada :D jakaś ty ładna na zdjęciu na n-k :D jak przysłowiowa uczennica :)nie poznałam cię :D Też bym sobie zjadła torta :( U mnie ostatnio wpadla do pokoju ćma wielgachna jak autobus :O ale nie miała szans w starciu z wiatrakiem na suficie :D Phill ty sie śpiesz budować dom ze stawem ,nie będziesz się prosił nikogo a ja chętnie wpadnę z dziewczynami na ryby do ciebie :Djakby co ponton mam ,koła do pływania też się znajdą i motylki od małej pożyczę :Da potem ognicho zrobimy i będziemy straszne historie opowiadać :D

haha no bo ze mnie to jest taka prawdziwa uczennica :D ale historii o duchach to ja nie lubię... bo potem się tydzień boję... dlatego nie oglądam też żadnych horrorów - w tym wypadku nauczyłam się mówić NIE :D i jestem z tego dumna :D Phill, dobrze, że nie zamawiałam od Ciebie tego powietrza w słoiczku, bo u mnie właśnie leje i sama mogłabym wam teraz powysyłać :)

No będziemy opowiadać śmieszne historie z dzieciństwa :D ja cie tam straszyć nie będę ,nie chcę cię mieć na sumieniu jak zawał dostaniesz :D Z tą Moda na sukces przypomniałaś mi moja babcie ,też sie z tego śmiala ,ale żadnego odcinka nie przepusciła :D

Heloł :) Ryjek, zawał to może nie, ale miałabyś na sumieniu moje niewyspanie, bo we wkręcaniu sobie to ja jestem mistrzem ;) Wróciłam z kościoła właśnie... niby 16 st na dworze, niby pada... ale tak duszno, że zaraz umrę... aż sobie musiałam czekolady zjeść :D

Puk puk jest tu kto ?:) Czekoladko masz jeszcze tą czekoladkę bo ja bym także z chęcią uszczknęła kawałek :D

No widzisz i łikendzik ci ładnie minął :) My za to wczoraj pełną para wybraliśmy się nad wodę ,juz nawet nie myśleliśmy aby się kąpać ,ale chcieliśmy połazić po stawach ,zrobic jaakieś fotki ,ogólnie tak powłóczyć się chcieliśmy z dziećmi i wio jedziemy pełną parą nad stawy ,wio wio wio na naszym koniku :D a tu nagle chmura jak rodem z horroru i burza ,ulewa i wszytko razem :O To sie nam wycieczka udała :D

He he my też mieliśmy popływać. W prawdzie na kajakach ale tak samo nasz przepędziło :)

No to też miałeś imprezę do połowy udaną:D A ja się naszykowałam ,placka napiekłam ,kanapki zrobiłam a potem wszytko w domku zjedliśmy :D ale co tam z tego wszystkiego tacy głodni wrociliśmy ,że wszytko zostało zjedzone :D Fajny dzisiaj mam dzień ,tak jest troszkę ciepło i wiaterek taki miły wieje :) lubie czasem taki mały chłód ,najlepiej wtedy pachnie zboże i łąki :)

Witam wszystkich :) A my załatwiamy formalności związane z działką i wyjazdem. Ale jest biegania. Wygląda na to że w tym tygodniu nawet jednego obiadu nie zjemy w domu :(

Hej :) No będziecie mieli latania niestety :( ale jak już będą efekty waszej pracy to wtedy będziecie się śmiać:)Najważniejsze by wszytko zrobić z rozwagą a będzie dobrze :) Jak fajnie tak chłodno ,tylko Misska pewnie pogodę wyklina :D

He he Misska nie ma tak źle:) Dzisiaj jakieś 22 stopnie jutro 25 ale burza po południu :). A i tak najważniejsze że z Miśkiem:) Reszta to dodatki ;)

Prawda ,najważniejsze ,że jest dobrze miedzy nimi i mogą spędzić razem trochę więcej czasu niż zwykle :) Ja je jestem ciekawa czy mój michu dostanie w końcu urlop :Ojuż dwa razy miał odkładany przez szefa ,teraz niby na łikend ma się szykować z urlopem ale w piątek do Warszawy jedzie na jeden dzień :Docipieć idzie z tym jego szefem :O

O galeryjkę obejrzę z chęcią ,tylko troszkę później bo mam małą robótkę :Ozachcialo mi sie eksperymentów kuchennych i robię naleśniki w sosie pomarańczowym :O prawie sobie włosy podpaliłam jak alkohol zapaliłam na patelni :O matko pójde z dymem dzisiaj jak tak dalej pójdzie :D A co ty tak dumasz i dumasz ?:)

Myślę więc jestem;) Wiesz jak siedzę tutaj sam to coś muszę robić. To sobie dumam i dumam :) Galeryję polecam. Ostatnio udało mi się zrobić troszkę fajnych fotek i teraz mam problem. Bo mam 10 kandydatów do konkursu a mogę wystawić 5. No i masz babo placek :)

A nie ,nie trzeba gaśnicy :D chata stoi nie naruszona i moje włosy też :D A co z tymi zdjęciami ? przecież już dałeś na konkurs kilka sztuk :) czy teraz na inny chcesz puścić? Jeny jak mnie nogi bolą :( tak sie dzisiaj namaszerowałam ,że szok w trampkach :( ale cały dzionek jakoś tak fajnie minął , szkoda było siedzieć w chacie więc poszłam sobie w siną dal :D Idę zrobić kolacyjkę i zobaczę tę galeryjkę nad którą tak dumasz i dumasz :Dale najpierw wyżerka :D i marchewkę sobie wciągnę :classic_cool: taka młodą marcheweczkę mam ,prosto z ogródka,jak ta cholera fajne pachnie :D

No taka marcheweczka to czysta rozkosz:). Dumam bo zrobili konkurs w urzędzie marszałkowskim. Problem w tym że można wystawić 5 zdjęć a mnie pasuje 10 :) i muszę coś wybrać :) No to dumam.

Hej :) To styl dowolny z tymi zdjęciami ,czy twojego miasta mają być?:) Podobają mi się te łódeczki w twojej galerii ,na prawdę bardzo fajnie :) Te pioruny tez juz są :) także fajne ,tylko tam na dole niepotrzebne ten ...no kurde budynek tam jest jakiś czy coś :)najbardziej to z wieloma odgałęzieniami pioruna :) to panoramiczne tez fajne tylko ten budynek mi przeszkadza :) miła jestem wiem :D