Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

W drodze do i ze szkoły nie miałam weny co zrobić na obiad aż wchodząc po schodach wyczułam jak sąsiadka zasmaża kapuchę :D i oto dzisiaj serwuję łazanki :D W sobotę miałam barszcz biały :classic_cool:prawie jak żurek :D

heeeeeloooł :) ja się pisze na wszystko co da się zjeść... przed chwila zjadłam pół tabliczki czeko :P ale wiecie... nick zobowiazuje :D a poza tym nienazarta jestem i lazanki tez chetnie :D aaaa i nawet nie wiecie jak sie ciesze ze wczoraj Mucha wygrała taniec z gwiazdami! normalnie szał ciał :D nie trawie tej calej Nataszki, powinna odpaść przed Michalem :P

helllllllo wszystkim:D jak zwykle mam pare stron do nadrobienia ale to pozniej:D Czekoladko jak zwykle promiennie wyszlas na fotce!!!:* Mam probolemitos..znacie moze jakas strone z ktorej moge sciagnac muzyke? Z tej z ktyorej zawsze sciagalam nie moge sciagnac i nie wiem dlaczego:O Z gory dziekuje:D

Phill ,dlatego napisałam" prawie ":)ale wiesz że ze swoimi pierogami to mi do pięt nie dorastasz :D:classic_cool: Doberek dziewczyny :)ja muzy nie ściągam ,nie wiem :) czasem z YT ściągamy a potem tniemy moment który nam odpowiada na tel.:)Bo jak tel.dzwoni to nigdy nie slychać do końca muzy wiec najlepszy urywek wybieramy i wio na tel .:)

Wstajemy !!!!!!Pobudka!!!!!:D Raz ,dwa,raz dwa ,raz dwa ,szczotka ,pasta, kubek ,ciepła woda ,tak sie zaczyna pierwsza przygoda ,myję zęby bo wiem dobrze o tym ,kto ich nie myje ten ma kłopoty :DŻeby zdrowe zęby mieć trzeba czekoladę żreć :classic_cool::D

Pasztet też się znajdzie :D tyle że z bułką ,ale Czekolada nie pogardzi bułką ,wiec jest dobrze :D Jaki ja dobry jogurt zjadłam przed chwilą mmmm....

Dobry dzien:D Dzis juz mamy grudzien i jeszcze 30 dni i NOWY ROK zastanie Nas:D:D:D Weszlam tlyko przywitac sie z Wami bo lece do city:) Milego dnia:D

Pasztet z kurczaka ,pasztet wędzony ,pasztet z papryką i pomidorowy ,cala gama pasztetów do wyboru :D lubimy pasztet :D Po jogurcie nadszedł czas na odgrzewane łazanki :classic_cool:

Jeju ...no...bo mnie poniesie :Oco za cholerstwo mi wyskakuje :O Jak wyłączyłam lapka to wyskoczyło mi "Kończenia pracy programu-Pocałunek ":Oco za cholera mi się wczepiła :( i nie gdzie tego nie ma w systemie ani w programach :(Co to "jeju"jest :(pewnie mi ktos jakiegoś robaka wysłała czy coś ,ale michu cholera jedna podczas ściągania mi coś podarował :Oa w ogóle to będę se sama do soboty :(Michu pojechał do Częstochowy (kazałam mu na kolanach iść do Częstochowy co by swoje grzechy odkupił :classic_cool:):D:O Kawę sobie wypiję i szukam ,szukam co to za cud mam w lapku :( czasem Gogle nie jest matką wiedzy :O bo nic nie mam :O A w ogóle to dlaczego was tu nie ma ?:( Co ja mam se sama siedzieć ?

Ryjek, pewnie mężulek Ci wgrał program pocalunek na czas co go nie ma, zebyś sie mogła z lapkiem calować :D bo on znowu pojechal w moje strony :D:D jak nas nie ma jak jesteśmy :P

No kiedyś widziałem coś podobnego. Nazywało się "randeczka". Ale nie była byś zachwycona dalszymi informacjami :)

No kurde Czekolada się pomyliłaś :D Phill a jestem ciekawa bo bym wiedziała gdzie szukać więc jakbyś mógł to napisz :) miałam taki jeden szpiegowski nazywał się "N":) a to wszystko przez tą mende moją sciąga z mojego i gówno razem z tym :O

Z resztą co ja się obawiam ,nic ciekawego nie robię na lapku :) a w ogóle to mam taki zajebisty program co szyfruje wszystkie moje wystukane literki i żadna moc tego nie złamie :) Się czyta się wie :)

Phill lubi się znęcać nad kobietami psychicznie to jakiś nowy fetysz a może stary bo juz kiedyś mnie w babuko chciał zrobić :classic_cool:niu niu niu ty ogryzu :classic_cool:

Jaki fetysz :) Jak już chcecie tak bardzo wiedzieć to to się instalowało jako rozszerzenie do przeglądarki. Nazywało się cośtamBar.exe. Ale wychodziła pani na środek ekranu i pokazywała poradnik młodego ginekologa. Klasyfikując tematycznie to musiała pochodzić ze stron medyczno - przyrodniczych. Ja spadam bo mam sporo pracy. :)

aaaaaaaaaaaaaaaach ziewnęło mi się 💤 berek :) Padam na pyszczek :) nic nie spałam ostatnio :) mam nadzieje ,że chociaż dzisiaj się wyśpię :)młoda ze mną śpi i ząbek ja bolał okropnie :) byłyśmy u dentysty ,fajnego starszego gościa :) chyba sama będę do niego chodziła w razie "W" i na kasę można się leczyć :) W ogóle to oglądałam wczoraj telewizory i wyczaiłam taki jeden fajny z funkcją monitora :)nie za duży ,ładny itp i nawet cena nie taka straszna :) pomyślimy :) Dzisiaj pogoda nie zachęca do działania :) zimno ,deszczowo w ogóle brrrry :) Kawę orzechową sobie popijam ,mam nadzieję ,że mnie obudzi troszkę :)

Jeju jeszcze zapomniałam napisać :) Z tym fetyszem żartowałam of kors :D a ten cudaczny napis już mi się nie pokazuje :)uruchomiłam wczoraj combofix-a i wywaliło wszystko co nie potrzebne :) znów mam kulturę w lapku a michu ma szlaban na ściąganie z mojego lapka :) niech się produkuje na swoim i tej simdacie :D

dobry Ryjku :) dobry Cukiereczku-Phillu :) z fetyszami wiadomo, że żarty :P to skoro kompy wszystkim śmigaja to można siedzieć:P jak ktoś nie ma pracy :P ja wczoraj przesiedzialam calutki dzioneknad hista, dzisiaj praca o prawach czlowieka :D a w ogole to karpia mam w domu, takiego fajnego zywego karpika ! :D i laskotki ma :D tylko ze ogolnie to jutro na obiad bedzie... :P

Czekolada czekaj no ,już zielonych do ciebie wysyłam :classic_cool:🖐️ty sadystko tak karpia gilać :D Mi karpie wychodzą bokiem :O mam ich w nadmiarze :O ale szczupaczka albo lina oooooo to bym zjadała :D