Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Tylko mi to nie gorszyć się na pogodę z rana:) Miss a skąd wiesz że (_)? to herbatka??;)

A ja mam pogodę do doopy :D ale co tam jeszcze troszkę i w końcu przyjdzie nasza wiosna :D także nie stękam i czekam grzecznie na ciepłe i słoneczne dni:D

Ej to macie fajnie :) tyle śnieżku :) u mnie to jest na środku rynku koło wielkości basenu dmuchanego dla dzieci :D także cieszcie się ze śnieżku :D Phill te drugie zdjęcie to z tego patio między budynkami :) tam dzieci mają pole do popisu :D A i ja nie stękam :D dla mnie może być:D

Tak to jest to wspominane patio. Obydwa zdjęcia je pokazują z tym że dość spore jest. Dzieciaki mają gdzie szaleć:) Na szczęście w kosza nie gra zbyt wiele osób:)

No to rzeczywiście duże :)Moi bym tam polatali :D oj polatali by dobrze :D

u mnie widze, ze sie juz w wiekszosci snieg w chlape przeobraza :o nienawidze takiej pogody, nienawidze zimy i ja bede marudzic, bo chce wiosne 😭 taka pogoda mnie wykancza i nigdy sie kaszlu przez nia nie pozbede :(

Aja nie lubię takich wysokich budynków :D podobają mi się bloki ,ale z wysokim parterem i maksymalnie trzy pietra :D Choć przyznam ,że ładnie to wygląda:) U nas stare bloki osiedlowe pomalowali pięknie farbami i wokół okien są takie ramki :) chociaż tyle można zrobić ,żeby star bloczyska nie kojarzyły się z betonem :D

Ryjku piętra są tylko trzy:) Ostanie kondygnacje to mieszkania dwupoziomowe.

O kurde :) jak mi się podobają takie mieszkanka dwu poziomowe 😭 Ja też chcę takie 😭 albo mój domek chce 😭 Wiecie jak mieszkałam na wsi ,mieliśmy całe podwórko w trawce a na niej rosły żółte mlecze :) ach ja za nimi tęsknie :) i moje skalniaczki😭 gdzie są moje skalniaczki😭 moje krzewy ozdobne ,moje kwiatki i moja szklarnia z pomidorkami (malinówki są najlepsze:classic_cool:) 😭 Kurde kurde 😭 ja to wszystko chce 😭

Kurde kurde ja kombinuję taką wiejską chałupkę:) Kurde kurde może w kwietniu uda się ziemię załatwić, ale to prawie 15 km od miejsca gdzie teraz mieszkamy:)

Kurde kurde to mi też taką kup :D 😭 To blisko jak 15 km :) mój mężuś dojeżdżał 30 km do pracy a źle nie było :) no w zimie gorzej bo zasypane drogi były bo wioska z prawdziwego zdarzenie z jedną ulicą :D i same łąki ,pola ze zbożem i lasy:)

Ryjku dokładnie takie klimaty:) Z tym że ziemia ok. kilka zł/m2. Umiejscowiona jest 4 km od takiej przelotowej drogi:) Jak chcesz to daj znać:)

Hm kurde kurde Ryjku ale wtedy ludzkość może być zagrożona:) A jak by się udało jak planuję to będę miał dwa domki gościnne:) Może wpadniecie w odwiedziny:)

Taki ganeczek miałam 😭 i kwiatuszki 😭 a wokoło domu były drzewa z brzoskwiniami :( najsmaczniejsze pod słońcem i największe jakie kiedykolwiek widziałam :) Wszystko tam tak fajnie rosło a niczym nie nawoziłam ,żadnych oprysków .Nawet jako amator napaleniec stworzyłam własny ogródek z warzywami i rosły jak na drożdżach :D Kurde mój domek z ogródkiem 😭 A fajna jest ta wioska w filmie "U Pana Boga za piecem" najlepsze te pole gdzie Witia z księdzem rozmawiali :D te płoty ze sztachet są najlepsze 😭 jeszcze tylko biegających koników tam brakowało 😭

My planujemy generalnie ten: http://www.misoni.com.pl/?page=4&action=showItem&id=16 Chociaż jakby udało się dorwać działkę z jakimś ładnym widokiem to w grę wchodzi również ten: http://www.misoni.com.pl/?page=4&action=showItem&id=16 A do któregoś z tych dwa takie domki dla gości: http://www.wioska.com/pl_gale_abrex.php oraz jakąś małą szopkę na moje wynalazki:)