Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 pieczareczkaa

grzybica uk艂adu pokarmowego - dostawkaDostaregoTopiku

Polecane posty

Go艣膰 za艂amana_kobieta
Aha. U mnie si臋 jeszcze pojawia przy tym jedna wa偶na rzecz: uczucie rozpierania w ca艂ej twarzy, tak jakby zatoki. To wszystko trwa oko艂o 2 h. - w miar臋 up艂ywu czasu stopniowo si臋 zmniejszaj膮c. Po tym czasie jestem zm臋czona i wyczerpana.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
nuta 1 ty mialas e.coli i powiedz mi oprocz szczepionki czym przyaatakowalas i co leczylas w pierwszej kolejnosci ?? e.coli czy grzyba ?nie bardzo widze poprawe po wczorajszej wizycie ale dopiero jeden dzien minal jak jestm na tej innej diecie ale cholera boje sei ze w moim przypadku gardlo dalej bedzie bolalo i szczypalo :)

Udost臋pnij ten post

Pysiula napisa艂am Ci troche wczesniej cofnij strony mieszanke zio艂owa na grzybice drog oddechowych nie wiem czy czyta艂as ten m贸j post,moze ja popij i zobaczysz jaki skutek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajka74
Luidi dzi臋kuje za odpowied藕, bo powiem szczerze, 偶e si臋 pogubi艂am, pisa艂a艣 te偶 co艣 o kropidlaku . Je偶eli Ci臋 urazi艂am, to przepraszam. My艣la艂am, 偶e mia艂a艣 robione tylko to IgG, gdzie艣 mi umkn臋艂y te wymazy. IgG to zupe艂nie bezwarto艣ciowe badanie w przypadku grzybicy i jak o nim s艂ysz臋 to mnie 偶贸艂膰 zalewa. Chodzi艂o mi tylko o t臋 informacj臋. 呕ycz臋 Ci powodzenia w walce z chorob膮. Podobno wynale藕li jakie艣 lepsze leki na grzyba. Mam nadziej臋, 偶e Ci pomog膮. Chodzi艂o mi o to, aby ostrzec osoby kt贸rym wmawia si臋 t臋 chorob臋 na podstawie badania IgG, a jest ich niema艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajka74
Pancracea odpowiadam: 20 lat temu mia艂am ostre zapalenie miedniczek nerkowych i pomog艂y mi antybiotyki. Od tamtej pory zjadlam moze paczk臋 aspiryny + rutynoskorbin. Apapy, hormony i antybiotyki omijam szerokim 艂ukiem, natomiast chorowa艂y mi dzieci(jak to dzieci). Lekarze maj膮 w Polsce ci臋偶ki 偶ywot. Widz膮 dziecko trzy minuty i musz膮 stwierdzi膰 wirus, czy bakteria? Mo偶na to zbada膰, robi膮c badanie krwi, ale gdyby lekarz zleca艂 to badanie zbyt cz臋sto tzn(wi臋cej ni偶 3 razy w roku) przychodnia podpisa艂aby kontrakt z innym, mniej kosztownym lekarzem. Tak wi臋c limit wystarcza tylko dla dzieci dyrektora przychodni. Wi臋cej szkody mo偶na zrobi膰 nie podaj膮c antybiotyku gdy trzeba( o czym przekona艂am si臋 bole艣nie), ni偶 przepisuj膮c go niepotrzebnie. Wi臋c pisz膮, pisz膮. Jestem w stanie to po cz臋艣ci zrozumie膰, (cho膰 sama na miejscu takiego lekarza zwolni艂abym si臋 z pracy). Jestem w stanie zrozumie膰 ka偶dy b艂膮d. ka偶d膮 pomy艂k臋 w stylu lewa nerka zamiast prawej. Ulitowa艂abym si臋 nawet nad chirurgiem, kt贸ry nie wytrzymuje ci艣nienia i pije w pracy. Natomiast te wszystkie bicomy, aparaty mora, homeopati臋 i urojone przez lekarza grzybice (tylko dlatego, 偶e ci臋偶ko je zbada膰 i mo偶na leczy膰 w niesko艅czono艣膰) kierowa艂abym do prokuratora, co niniejszym, z dobrym skutkiem czyni臋.

Udost臋pnij ten post

Do za艂amanej ja mam podobne objawy i mam na 100 procent stwierdzona grzybic臋,ja robi艂am wymazy z r贸偶nych jam cia艂a ,na grzyby i dro偶d偶e ,kt贸re by艂y hodowane przez ponad 14 dni,je艣膮li kto艣 zaproponuje kr贸tsz膮 hodowle to jest to niemiarodajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pancrea
Kaju? Czy czyta艂a艣 tak膮 publikacj臋 lub czy j膮 naby艂a艣: "Alergie-zapobieganie, jak rozpoznowa膰 aiergi臋, najnowsze skuteczne metody leczenia" dr.n.medycznych- Danuta My艂ek-wydawnictwo W.A.B. Ta ksi膮偶ka potrafi nieco otworzy膰 oczy na problem-jak zapobiega膰 i rozpoznawa膰 alergi臋[praktyczne rady dla alergik贸w i ich rodzin.. Kto j膮 przeczyta, zmieni zdanie na temat roli candida w organi藕mie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuta1
Pysiula -po braniu szczepionki ju偶 nie biega艂am z badaniem e.coli bo natrafi艂am na artyku艂 o citrosepcie i objawy pasowa艂y do mnie ,lekarze interni艣ci pr贸bowali leczy膰 mnie sami na grzybka a potem specjali艣ci

Udost臋pnij ten post

JAniska, Pysiula Problem nie w kwiecie wrzosu (jest w aptekach) ale w korzeniu omanu wchodzacego w sklad tej mieszanki. Skad go bierzecie?

Udost臋pnij ten post

AnDy ciezko dostac korze艅 omanu,a niekt贸re sklepy zielarskie go maj膮.

Udost臋pnij ten post

nuta 1 wiec najpier wzielas szczepionke na e.coli i potem zaczelas leczyc grzybice citroseptem ? co jeszcze wdrozylas do leczenia napisz krotko ???ja jestem po dwumiesiecznym leczeniu ketokonazolem imoze citrosept wystarczy dalej ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pancrea
Do Kajki: Napisa艂a艣: "Pancracea odpowiadam: 20 lat temu mia艂am ostre zapalenie miedniczek nerkowych i pomog艂y mi antybiotyki. Czy nie s膮dzisz, 偶e s膮 to wyj膮tkowe sytuacje? Zgadzam si臋 z Tob膮, 偶e tak nale偶y czyni膰! Ale nie zgadzam si臋 ze s艂owami:"Wi臋cej szkody mo偶na zrobi膰 nie podaj膮c antybiotyku gdy trzeba( o czym przekona艂am si臋 bole艣nie), ni偶 przepisuj膮c go niepotrzebnie". W艂a艣nie takie podej艣cie lekarza i pacjenta jest niebezpieczne dla tego drugiego! Ot贸偶 ja sam jestem 偶ywym przyk艂adem tego. W艂a艣nie jeden z "m膮drych akademicko" lekarzy w przychodni w kt贸rej si臋 leczy艂em zaorydnowa艂 mi silny antybiyk rzekomo na zapalenie gruczo艂u krokowego(prostatitis) nie maj膮c dok艂adnych danych odno艣nie posiewu i innych dok艂adniejszych bada艅 w tym zakresie oraz douczenia i do艣wiadczenia w tym zakresie...Efekt? Pogorszenie stanu uk艂ady pokarmowego-pog艂臋bienie dysbiozy jelit i zapalenia zw艂aszcza jelita grubego w stwierdzonym p贸藕niej w klinice gastro-IBS! A w膮troba? USZKODZONA !!!!!!!!!! A wi臋c ja bym si臋 powstrzyma艂 z wyra偶aniem "oh贸w hoh贸w" z tymi antybiotykami, je艣li chodzi o odpowiedzialne leczenie ludzi na zasadzie "profilaktyki Macajewa"! Zgadzam si臋 natomiast z Tob膮 co do niebezpiecznego szama艅stwa, jakie pleni si臋 w sieci internetowej... Bo, 偶eby leczy膰 cz艂owieka, trzeba mie膰 wykszta艂cenie lekarskie oraz dysponowa膰 sprawdzonym(100%-centowo)wiarygodnym instrumentarium diagnotycznym oraz udowodnion膮 w codziennej praktyce jako艣膰 metod leczenia, kt贸r膮 jaki艣 lekarz oferuje. Zauwa偶 te偶, 偶e nie zawsze jednak wyniki bada艅 s膮 miarodajne w zestawieniu z innymi laboratoriami , kt贸re wykonuj膮 takie same badania- na co wskazano mi r贸wnie偶 w klinice! I tu le偶y te偶 cz臋艣膰 problemu leczenia konwencjonalnego w "trafieniu w cel "! Aparaty Mora czy Volla i inne niekonwecjonalne metody, jak np. irydologia, mog艂yby jedynie wspiera膰 lekarzyw postawieniu 100% diagnozy- o ile badania z obu metod pokrywa艂aby si臋 w ocenie stanu zdrowia chorego cz艂owieka potrzebuj膮cego pomocy! Ale to tylko moja osobista dywagacja, wynikaj膮ca z 'info', 偶e wielu lekarzy( nie tych w Polsce) posi艂kuje si臋 w wielu krajach w ten spos贸b. "Od tamtej pory zjadlam moze paczk臋 aspiryny + rutynoskorbin. Apapy, hormony i antybiotyki omijam szerokim 艂ukiem, natomiast chorowa艂y mi dzieci(jak to dzieci). Lekarze maj膮 w Polsce ci臋偶ki 偶ywot. Widz膮 dziecko trzy minuty i musz膮 stwierdzi膰 wirus, czy bakteria? Mo偶na to zbada膰, robi膮c badanie krwi, ale gdyby lekarz zleca艂 to badanie zbyt cz臋sto tzn(wi臋cej ni偶 3 razy w roku) przychodnia podpisa艂aby kontrakt z innym, mniej kosztownym lekarzem. Tak wi臋c limit wystarcza tylko dla dzieci dyrektora przychodni. Wi臋cej szkody mo偶na zrobi膰 nie podaj膮c antybiotyku gdy trzeba( o czym przekona艂am si臋 bole艣nie), ni偶 przepisuj膮c go niepotrzebnie. Wi臋c pisz膮, pisz膮. Jestem w stanie to po cz臋艣ci zrozumie膰, (cho膰 sama na miejscu takiego lekarza zwolni艂abym si臋 z pracy). Jestem w stanie zrozumie膰 ka偶dy b艂膮d. ka偶d膮 pomy艂k臋 w stylu lewa nerka zamiast prawej.". Troch臋 to niesprawiedliwa ocena: Z jednej strony negatywnie oceniasz leczenie niekonwecjonalne(je艣li np.chodzi o homeo)-nie daj膮ce efektu i kwalifikuje si臋 do prokuratora, a z drugiej strony bierzesz niejako w obron臋 "szamana" akademickiego, kt贸rego beztrosko usprawiedliwi艂aby艣. Nie jest to jedno z drugim chyba zr贸wnowa偶one w takiej ocenie! "Ulitowa艂abym si臋 nawet nad chirurgiem, kt贸ry nie wytrzymuje ci艣nienia i pije w pracy.". A czym si臋 jeden od drugiego "poprawiacz stanu drowia" r贸偶ni w powa偶nym traktowaniu 偶ycia ludzkiego? Jednemu zale偶y na "kasie i drugiemu zale偶y na kasie"... No mo偶e warunki i metody pracy maj膮 "r贸偶niste"! Ale b膮d藕 tu "poet膮 i pisz wiersze". Trudno trafi膰 na uczciwego cz艂owieka -paraj膮cego si臋 medycyn膮 - w dobrej specjalizacji i profesji, tj. tego, czego sie podj膮艂! Umiesz znale藕膰 taki klucz do powi膮zania i zrozumienia tego wszystkiego? Bo ja go znalaz艂em... I ty chyba te偶..KASA! To wyznacznik obecnie ludzkiego zdrowia ! Dr Judym, w dzisiejszych czasach, to "FATAMORGANA"!!! I nie pomo偶e straszenie "szaman贸w" prokuratorami, je艣li powy偶szy wyznacznik b臋dzie bra艂 coraz bardziej g贸r臋 nad najwy偶sz膮 warto艣ci膮 , jak膮 jest ZDROWIE I 呕YCIE LUDZKIE! Pozdrawiam i 偶ycz臋 zdr贸wka! Natomiast te wszystkie bicomy, aparaty mora, homeopati臋 i urojone przez lekarza grzybice (tylko dlatego, 偶e ci臋偶ko je zbada膰 i mo偶na leczy膰 w niesko艅czono艣膰) kierowa艂abym do prokuratora, co niniejszym, z dobrym skutkiem czyni臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pancrea
I nie dziw sie Kajko, 偶e ludzie w takiej sytuacji, kiedy ka偶demu brakuje "przys艂owiowego grosza", szuka po prostu pomocy i rozwi膮zania swoich prblem贸w zdrowtnych w inny spos贸b! Co oczywi艣cie, nie wychodzi zawsze na zdrowie takie "b艂膮dzenie po omacku" i leczenie si臋 na w艂asn膮 r臋k臋. Wtedy funkcojonuje te偶 nie zawsze dobra rada "cioci Kloci"!

Udost臋pnij ten post

Pysiula ja r贸wniez bra艂am autoszczepionke w zastrzykach na moje ecoli w nerkach ale nic mi to nie pomog艂o bo moim problemem nie by艂y bakterie tylko grzyby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pancrea
Kaju? I w 偶adnym wypadku nie popieram te偶 "szaman贸w " stosuj膮cych leczenie 'bioenergi膮'(bioenergoterapeuci tak zwani). To jest wielkie oszustwo i czysty demonizm....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniczkaaaaaaaaaa
uwzgledniacie w waszej diecie kasze kukurydziana ??? juz sama nie wiem co mi szkodzi a co nie .....:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Pancrea nie mam na razie zadnej poprawy po diecie jaka dala mi ta lekarka :):):) jest chyba jeszcze gorzej .I tak zakazane sa nabialy , cukry, wszytko co ziarno , ryz ,kukurydza .Mozna jesc ziemniaki i ciagle ziemniaki i ziemniaki :):)smazone na boczku , placki ziemniaczane i to chyba szkodzi i wszystko wskazuje na grzybice bo ta nie lubi ziemniakow .Rece juz opadaja !!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuta1
Pysiula -kilka lat temu leczy艂am wszystkim co wpad艂o mi w r臋ce ,azulanem [bo te偶 dzia艂a na candid臋 ],did膮 ,ale dopiero tu na forum dowiedzia艂am si臋 o wszystkim,diecie lekach itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludi
pysiu ja wciaz uwazam ze masz grzbice ,pij orzech polecam,efekt przewyzsza ketokonazol

Udost臋pnij ten post

ludi czy dobrze zrozumia艂am Tw贸j ostatni post,ze picie orzecha jest lepsze niz ketokonazol?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludi
janiska powiem tak napewno ja potrzebowalam ketokonazolu na pewnym etapie leczenia,jednakze pije orzech kilka tygodni,puk,puk ale efekty sa ,WYLECZONA miala racje, pysiula na nadzerki podzialal mi dopiero wywar z orzecha ,sprobuj metoda tania i raczej malo inwazyjna,gdzies nawet wyczytalam o dobroczynnym dzialaniu na watrobe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pancrea
Pysiulu?Czy m贸wi艂a艣 jej, 偶e ty masz grzybic臋? Sk膮d na pewno wiesz, 偶e j膮 masz? Jak masz mo偶liwo艣膰 kupna optymalnika z maja 2008(Candida palg膮 XX wieku) to go kup. Tam do艣膰 jasno wypowiada si臋 dr Janus, a tak偶e na stronie 11 i 12 dr Ewa Bednarczyk-Witoszek. Miesi臋cznik kosztuje ok.6z艂 . Mo偶esz go sobie sprowadzi膰 za zaliczeniem pocztowym pod nr 034 362 34 99 w Cz臋stochowie! Ja tez tak sprowadza艂em sobie jeszcze inne numery dotycz膮ce np.r贸wnie偶 cholesterolu i serca... W tym numerze z maja 2008 roku dr Witoszek dok艂adnie naprowadza (jak sama pisze)na pono膰 skuteczn膮 walk臋 z CANDIDOZ臉, kt贸ra mo偶na wyleczyc diet膮! Zacytuje ci fragment jej artyku艂u: (...)"Przyczyn膮 nadmiernego rozrostu Candida albicans s膮 nadmiary niew艂a艣ciwych produkt贸w zjadanych codziennie. O jakie produkty chodzi? 1.Cukry proste(owoce i cukier obecny w r贸偶nych produktach np. czekoladzie ), marchewka. 2. Alkohol w ka偶dej postaci. 3. Wszystkie produkty zbo偶owe(偶ytnie, pszenne, owsiane, j臋czmienne, z ry偶u, kukurydzy, prosa). Jak te produkty dzia艂aj膮? Pierwsza grupa karmi bezpo艣redni grzyby, jest zatem doskona艂膮 po偶ywk膮 dla grzyba. Marchewka -podobnie, z powodu du偶ej zawarto艣ci cukru- jest po偶ywk膮 dla grzyba. Zdarza si臋 szkodliwe dzia艂anie marchewki ze strony alergii krzy偶owych. Nietolerancja marchewki i wywo艂ywanie przez ni膮 PRZEKRWIENIA w r贸znych miejscach jest zawsze zwi膮zana z krzy偶ow膮 nietolerancj膮 zb贸偶. Druga grupa-etanol w swym dzia艂ania zwi臋ksza ilo艣膰 intermediat贸w(zwi膮zk贸w po艣rednich) glukozy,wi臋ksza ilo艣膰 wolnych kwas贸w t艂uszczowych w krwiobiegu, zmniejsza obr贸t cyklem kwasu cytrynowego, dzia艂a jako histamino-uwalniacz powoduj膮c przekrwienie w miejscach s艂abszych. Efektem tych dzia艂a艅 jest skutek pt.: "mamy ostatecznie wy偶szy poziom glukozy w organi藕mie "-po偶ywki do dalszego namna偶ania si臋 grzyba. Trzecia grupa- wszystkie produkty mleczne maj膮 dzia艂anie"cukrogenne" dzia艂aj膮 tak w organi藕mie wieloma mechanizmami. Znacz膮cy udzia艂 produkt贸w mlecznych w rozro艣cie Candida alibans obserwuje Brostoff-艣wiatowej s艂awy alergolog. Zauwa偶am, 偶e ca艂a grupa produkt贸w mlecznych ma podstawowe znaczenie w rozro艣cie kolonii grzyb贸w o jakimkolwiek umiejscowieniu. Czwarta grupa- jest g艂贸wnym dostarczycielem glukozy dla os贸b od偶ywiaj膮cych si臋 PIECZYWEM. Produkty tej grupy jako cz臋sto nadu偶ywane dzia艂aj膮 nie tylko na zasadzie zwi臋kszania ilo艣ci szlak贸w obs艂uguj膮cych cukier(wi臋kszy obr贸t nimi), ale tak偶e na zasadzie wzrostu zwi膮zk贸wnietolerowanych(machanizmy alergologiczne)- w艂a艣nie z powodu ich nadu偶ywania. Nie jest te偶 prawd膮, 偶e podnosi si臋 "po偶yteczno艣膰" tzw. Grzyb贸w obecnych w jogurcie czy dro偶d偶ach. Dlatego, 偶e te w jogurcie czy kefirze s膮 przys艂owiowym "kwiatkiem do ko偶ucha" wobec substancji dzia艂ajacych cukrogennie, a obecnych we wszystkich produktach mlecznych. Nietolerancja dro偶d偶y piekarniczych z punktu widzenia alergologii sugeruje, by uwa偶niej si臋 przyjrze膰 ca艂ej grupie zb贸偶 z powodu reakcji krzy偶owych- czyliczwartej. Uznaje si臋, 偶e tylko rafinowana skrobia sprzyja naman偶aniu si臋 dro偶d偶ak贸w. Nie jest to ca艂a prawda. gRafinowana skrobia(oczyszczone zbo偶a, m膮ka ziemniaczana ) w istocie szkodzi. Bardziej jednak szkodzi nietolerancja ca艂ej grupy, kt贸ra wymieniona jest jako czwarta. Polecane s膮 ro艣liny str膮czkowe w "leczeniu" infekcji grzybiczej, szczeg贸lnie SOJA. Zawiera najmniejsz膮 ilo艣膰 w臋glowodan贸w po艣r贸d wszystkich suszonych ro艣lin str膮czkowych. Str膮czkowe nie s膮 jednak tolerowane, je偶eli sie jada codziennie jajka. Leki sterydowe(pochodne kortyzonu) i popularnie stosowane antybiotyki sprzyjaj膮 namna偶aniu sie grzyba. Podawanie probiotyk贸w hamuje rozw贸j grzyba, ale czy偶 nie sprawi nam wi臋cej rado艣ci likwidacja grzyba BEZ odwiedzania apteki? Kiedy grzyby si臋 namna偶膮j膮? Gdy mog膮 sobie wnikn膮膰 w 艣luz贸wk臋 z powodu jej niew艂a艣ciwej budowy. Niew艂a艣ciwa budowa kom贸rki, niew艂a艣ciwe 艂膮cza mi臋dzykom贸rkowe sprzyjaj膮 usadowieniu si臋 grzyba. Grzyb nie namno偶y si臋 na PRAWID艁OWEJ 艣luz贸wce czy sk贸rze mimo, 偶e NADAL jest ona wilgotna. Namno偶y sie TYLKO na os艂abionej 艣luz贸wce, sk贸rze. Nie tylo wilgo膰 sprzyja grzybom, wymienione wy偶ej CZTERY GRUPY maj膮 zadanie PIERWSZORZ臉DNE! Pe艂ne ziarno zb贸偶 jest podstawowym 艣rodkiem uszkadzaj膮cym 艣luz贸wki zar贸wno ca艂ego PRZEWODU POKARMOWEGO, jak i ca艂ego UK艁ADU ODECHOWEGO! A tyle偶 diet doradza jedzenie musli czy owsiank臋! Nie ka偶dy "艂apie" infekcj臋 grzybicz膮. Organizmy lepiej od偶ywione utrzymuj膮 ilo艣膰 grzyba w rozs膮dnych granicach! PORADA: 5 razy dziennie owoce w likwidowaniu rzybicy- jest poronionym pomys艂em. Podobnie zastosowanie codziennie kaszy gryczanej bez liczenia dobowego w臋glowodan贸w. Uwa偶a si臋, 偶e mleko czy kwa艣na 艣mietana nie nasilaj膮 GRZYBICY-nic bardzie b艂臋dnego. Co nie jest po偶ywk膮 dla grzyba? T艂uszcze(s艂onina, oliwa, majonez, 偶贸艂tka, smalec). Infekcja grzybicza przy tym dostarcza wolnych kwas贸w t艂uszczowych-bardzo dobrego materia艂u energetycznego-dla wielu tkanek! Grzyb ZJADA jedzone przez nas w nadmiarze w臋glowodany i produkty CUKROGENNE(nadmiar bia艂ka ma r贸wnie偶 dzia艂anie cukrogenne)dostarczaj膮c nam w zamian cennych wolnych kwas贸w t艂uszczowych. Zadbajmy zatem o diet臋 niskow臋glowodanow膮, nie stroni膮c膮 od t艂uszcz贸w. Podnosi si臋- i s艂usznie-korzystne dzia艂anie siemienia lnianego. Przestrzega si臋 przed..cukrem wmajonezie, a nie bierze sie pod uwag臋 ilo艣膰i cukru w..marchewce. Niewielka ilo艣膰 w臋glowodan贸w w siemieniu lnianym nie stanowi Takiego zagro偶enia jak g贸ra klusek ziemniaczanych czy 4 pajdy chleba. Nie jest po偶ywk膮 dla grzyba celuloza, inulina, natomiast gloryfikuj膮ce produkty ubogie w materia艂 energetyczny(w臋glowodany i t艂uszcze) NIE WSKAZUJ膭 na potrzeb臋 zastosowania c.d.n.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pancrea
Dalszy ci膮g ..... na potrzeb臋 zastosowania diety niskow臋glowodanowej, nie stron膮cej od t艂uszcz贸w. Zalecane: talerz zupy jarzynowej czy sa艂atka, w pewnym sensie wychodz膮 naprzeciw przejedzonemu spo艂ecze艅stwu, nie wskazuj膮c dalej w艂a艣ciwego materia艂u energetycznego dla cz艂owieka... WARZYWA mimo, 偶e s膮 cz臋sto korzystne NIE POWINNY stanowi膰 materia艂u energetycznego cz艂owieka. Podnosi si臋 znaczenie stresu w krzewieniu grzybicy. ten, kto na to wskazuje, nie zna zasad funkcjonowania BIOCHEMICZNEGO cz艂owieka.. Oczywistym jest, 偶e stres koreluje ze stosowanym niew艂a艣ciwej diety, a osoby na w艂a艣ciwej diecie sie mniej stresuj膮. Doradza si臋 NADAL potrawy chude wiedz膮c, 偶e porcja ryby, olej z wiesio艂ka, jako czy s艂onina dzia艂aj膮 korzystnie dla organizmu zaifekowanego grzybem. Doradza sie magnez, jod inulin臋, kwas foliowy, algi i NADAL zaleca si臋 di臋te bogato w臋glowodanow膮! MIKSTURA Z AOLEOSU, GREJPFRUTA, CYTRYNY, OLEJU RO艢LINNEGO USPRAWNIA ORGANIZM BEZ PODANIA MECHANIZMU JEJ DZIA艁ANIA, ZATEM POPRAWIA FUNKCJONOWANIE ORGANIZMU BEZ LIKWIDACJI PRZYCZYNY. Osoba nadal nadu偶ywa jednej z czterech (lub wszystkich) "karmicieli" grzyba. Sam膮 dieta DA SI臉 ZLIKWIDOWA膯 CANDIDOZ臉. Nie da si臋 ich zlikwidowa膰 pozostawiaj膮c w codziennej decie odrobin臋 przedstawicieli kt贸rej艣 z czterech grup. Wystarczy odrobina 艣mietany, odrobina m膮ki czy 艂y偶eczka cukru na dob臋 i grzyb WYMYKA SI臉 spod naszej kontroli. Faktem jest, 偶e ka偶da radykalna dieta rujuje jako艣膰 偶ycia, niemniej jednak potrzebne jest troch臋 dyscypliny przy wykonywaniu KA呕DEJ czynno艣ci, nawet w stosowaniu diety. Objawy opisane na wst臋pie znikaj膮 ca艂kowicie lub prawie ca艂kowicie po 3 dobach zastosowania produkt贸w zalecanych przeze mnie w cukrzycy z mojej strony internetowej www. dietaoptymalna.com. Celem wyleczenia candidozy zalecam zastosowanie 3-6 d贸b diety w cukrzycy w wersji niskow臋glowodanowej. t艂ustej z rzadko jadanymi owocam(lepiej 6 dni) po czym 1 dzie艅 dowolnej diety(preferowana niskow臋glowodanowa, bez stronienia od t艂uszcz贸w) i zn贸w powr贸t do 3-6 dni w cukrzycy. Objawy grzybicy s膮 obszerne. Wzd臋cia, NIEMO呕NO艢膯 SCHUDNI臉CIA biegunki, zaparcia, os艂abienie, potliwo艣膰, zaburzenia snu, wahania nastroju, nawracaj膮ce przezi臋bienia ko艂atania serca, 艣wi膮dy, 艂upie偶, zapalenie dr贸g rodnych u kobiet i m臋偶czyzn [np.zapalenie 偶o艂臋dzi-cewki moczowej], alergie, B脫LE REUMATYCZNE, astma oskrzelowa, b贸le mi臋艣niowe, up艂awy, afty. Wymienione wy偶ej objawy s膮 tak偶e objawami....nietolerancji pokarmowych". My艣l臋 Pysiulu, 偶e pwoinna艣 jej to zg艂osi膰, co sie u ciebie teraz dzieje... Wydaje mi si臋, 偶e jako lekarz mo偶e le[iej doradzi膰, ni偶 ktokolwiek kto nie zna dobrze medycyny i nie ma do艣wiadczenia w tym zakresie. Zadecydujesz sama co masz zrobi膰...

Udost臋pnij ten post

dzieki Wam wszystkim naprawde mi pomagacie i dzieki temu dalej mam optymizm na wyleczenie .DZisaij mija trzecia doba i pogorszenie wg jej diety ale kazala dzwonic na czwarta dobe wrecz nalegala i Pancrea moze masz racje , ze teraz po tych skladnikach ktore podala nie pomaga to wyeliminuje cos jeszcze :):) mam taka nadzieje :):):)mowilam ze bralam ketokonazol i zeby obejrzala mi jezyk i mowila ze chyba jezyka zagrzybionego nie widzialam :):):) ludi napisz mi jeszcze dokladnie co to ma byc za orzech bo chyba juz jestem nudna w tym temacie , ale skoro nie szkodzi a moze pomoc to czemu nie :):):) odchodze od zmyslow ze nic nie dziala :):) ale cierpliwosci :):)::)!!!!! powiecie wszyscy :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pancrea
Pysiulu? Co znaczy艂y jej s艂owa:"mowilam ze bralam ketokonazol i zeby obejrzala mi jezyk i mowila ze chyba jezyka zagrzybionego nie widzialam " ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludi
pysiulka orzech wloski do parzenia ze sklepu ziielarskiego,ja daje lyzeczke na filizanke zalewam wrzatkiem,przykrywam spodkiem,pol godziny i mozna pic,zaczelam od kilku lyczkow,teraz pije te filizanke,na kilka razy po pare lykow,powiem ci dziala ,nadzerki odpukac nie wystepuja.ggardlo tez oki,chrypa nawet odpuszcza ,co prawda pojawja sie jeszcze ale nie to co bylo,wyleczona ,na tym forum wyleczyla sie wlasnie orzechem ,nie wierzylam szczerze mowiac,ale teraz chyle czolo nad medycyna naturalnom

Udost臋pnij ten post

Pancrea no zrozumialam ze nie jest ze mna tak zle skoro sa gorsze jezyki :):):)dala glowe ze zlikwiduje mi anemie , nadzerki , bole gardla , podciagnei limfocyty bo tak jak pisalo w artykule znajdzie przyczyne uszkodzenia sluzowki i ja wzmocni .Tylko jak czloweik nie widzi poprawy to zaczyna watpic cholera jasna .:):):)a powiem ze od dwoch dni zaczelam pic soki naturalne z marchwi i moze ta diablica mi tak daje popalic :):):)

Udost臋pnij ten post

Pancrea pytalam sie czy to grzybica ? to powiedzial mi ''sluchaj , jestes tu po to aby cie wyleczyc i jestem ostatnim lekarzem do ktorego przyszlas z tym problemem """ no i wierze :):):)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰